Burnum çok kalkık oldu

Burnunuz önden domuz burnuna hic benzemiyor. Yarım burun delikleri gözüküyor
Deliklerde simetri sorunu var
Ve evet yandan bakınca burun ucu kıkırdağı cok garip gözüküyor.

Ben o kıkırdağın kendinden düzeleceğine pek inanmıyorum.

Kalkıklığı bence gayet iyi
Ama asıl sorun kıkırdak ve burun delikleri sımetrısı

Bence böyle kalmaz, biraz iner, daha hoş görünür. Ayrıca burun ucunu güzel toparlamış.

Merhaba, geçmiş olsun aynı şey benim de başıma geldi malesef normal seviyeye düşme olmuyor.Çok azcık iniyor ama yine de burnunuz dik kalıcak gibime geldi.Özellikle istemediyseniz doktorunuzu sıkıştırın ,ne münasebet istemediğimiz burunları yapıyorlar bize.Ben zamanını bekliyorum hesabımı bizzat soracağım.üzülmeyin lütfen.
Çok geçmiş olsun size de. Ne zaman ameliyat oldunuz? Istedigim gibi hic degil ama alışmaya başladım şu an biraz şişlikleri azaldi ve karşıdan duruşu dikkat çekmiyor ilk hali gibi

Burnunuz önden domuz burnuna hic benzemiyor. Yarım burun delikleri gözüküyor
Deliklerde simetri sorunu var
Ve evet yandan bakınca burun ucu kıkırdağı cok garip gözüküyor.

Ben o kıkırdağın kendinden düzeleceğine pek inanmıyorum.

Kalkıklığı bence gayet iyi
Ama asıl sorun kıkırdak ve burun delikleri sımetrısı
Çok teşekkürler. Evet önden biraz daha toparladı şu an içim rahatladı biraz. Burun deliklerinin ilk birkaç ay farkli olmasi normalmis deniyor şişlikle beraber geçeceğini söyledi doktorum da. Ama kıkırdak yok olacak bir sey değil evet. Şu an duruşu böyle ya ben alistim ya da biraz şişi indi ama tamamen gitmez tabii.

Eklentiler

• IMG_20210731_031436.webp
    IMG_20210731_031436.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 354
Mrb burnunuz düzeldi mi acaba aynı sıkıntıyı ben yaşıyorum şuan aynaya bakınca o ben dilim çok farklı biri oldim çok mutsuzum burnumun yarısı yok ve kalkık çok mutsuzum

Merhaba epey olmuş sorununuz düzeldi mi acaba. Aynı sorunu yaşıyorum 20 gün oldu 2-3 mm düşeceğini söyledi doktor. Hayatım karardı resmen

Back
X