- 8 Temmuz 2022
- 49
- 13
- 3
- 23
- Konu Sahibi tattlicadii
-
Ne zaman olmustunuz ameliyat?Merhaba arkadaşlar bu burnum hakkında açtığım 3. Konu burnumun ucu şiş mi yoksa çökük mü böyle bişey yaşayan var mı ameliyat olanlar süreçleri hakkında bilgi verebilir mi? Doktoruma soruyorum çökük değil hiçbir hastamda böyle olmadı bu burnu ben yaptım bu burun oturunca paylaşsam herkes bu burundan ister diyip kendini övüyo anca ama ben inanamıyorum korkularım var.
Merhaba arkadaşlar bu burnum hakkında açtığım 3.
Ne zaman olmustunuz ameliyat?5 gün sonra tam 2 ay olcakNe zaman olmustunuz ameliyat?
Konu burnumun ucu şiş mi yoksa çökük mü böyle bişey yaşayan var mı ameliyat olanlar süreçleri hakkında bilgi verebilir mi? Doktoruma soruyorum çökük değil hiçbir hastamda böyle olmadı bu burnu ben yaptım bu burun oturunca paylaşsam herkes bu burundan ister diyip kendini övüyo anca ama ben inanamıyorum korkularım var.
İnşallah ya dediğiniz gibidir herkes öyle diyoda ben yinede korkuyorum burun bu sonuçtaİki ay cok yeni degil mi? Bence biraz daha sabredin. Bwn zaten resimlerden cokukluk de goremedim. Aksine epey kalkik burnunuz. Sadece biraz fazla odemi var o da cok normal. 6.ayiniza gelince hala ayni dusunuyorsaniz o zaman dusunursunuz. Zaten odemden burnun asil seklini goremiyor insan.
Bu kadar pimpirikli olmayin. Bence gayet guzel gorunuyor burnunuz. Dedigim gibi sadece odemi var. O kadar ameliyat olmussunuz en zorunu atlatmissiniz simdi keyfini cikarmaya bakin bence bosverinİnşallah ya dediğiniz gibidir herkes öyle diyoda ben yinede korkuyorum burun bu sonuçta
Uçta değil sırtta çöküklük zaten.İki ay cok yeni degil mi? Bence biraz daha sabredin. Bwn zaten resimlerden cokukluk de goremedim. Aksine epey kalkik burnunuz. Sadece biraz fazla odemi var o da cok normal. 6.ayiniza gelince hala ayni dusunuyorsaniz o zaman dusunursunuz. Zaten odemden burnun asil seklini goremiyor insan.
BenceBu kadar pimpirikli olmayin. Bence gayet guzel gorunuyor burnunuz. Dedigim gibi sadece odemi var. O kadar ameliyat olmussunuz en zorunu atlatmissiniz simdi keyfini cikarmaya bakin bence bosverin
Bende öyle düşünüyorum korkuyorum çöktü diye düşünüyorum ama doktorum ısrarla çökmedi ödem var ayrıca çökecek olsa bile ilk aylarda çökme olmaz falan dediBen sırtı çok aldığını düşünüyorum,başka bir doktordan görüş aldınız mi
Oluyor sirti cok aldiysa ilk aydan belli oluyor. Ucu biraz daha inecek supratipte ödem olabilir ama yine de sırtı çok alinmiş daha düz indirebilirdi. Başka doktora bir göster benceBence
Bende öyle düşünüyorum korkuyorum çöktü diye düşünüyorum ama doktorum ısrarla çökmedi ödem var ayrıca çökecek olsa bile ilk aylarda çökme olmaz falan dedi
Nilda sayende tüm terimleri öğreniyorum burda gerçekten. Bana da sırt çok alınmış gibi geldi ama uç inince o görünüm hafifler diye düşündüm.Oluyor sirti cok aldiysa ilk aydan belli oluyor. Ucu biraz daha inecek supratipte ödem olabilir ama yine de sırtı çok alinmiş daha düz indirebilirdi. Başka doktora bir göster bence
Bende gitmeyi düşünüyorum başka doktora bu kadar kavisli bi burun istememiştim istediğim burunla alakası yok ameliyat masasındaki burunla hele hiç alakası yok masadaki burun çok güzeldi alçım çıktığı gün de güzeldi alçımın çıktığı akşam bu hale geldi ilk hallerine göre yine iyi ama benim istediğim burun bu değildi Şuan ki şeklide zaten bi tuhaf başıma bela aldım resmen keşke ameliyat olmasaydım dedirtcek kadar kötü cidden umarım düzelirOluyor sirti cok aldiysa ilk aydan belli oluyor. Ucu biraz daha inecek supratipte ödem olabilir ama yine de sırtı çok alinmiş daha düz indirebilirdi. Başka doktora bir göster bence
Benimde ilk açıldığında sırt biraz daha yüksekti,sırt iyice oturdu şimdi ve uç daha da göze batıyor. Sırt ile ucun bağlantısı olmamışsa bence başarısız. Benim burnumda başarısız.Bende gitmeyi düşünüyorum başka doktora bu kadar kavisli bi burun istememiştim istediğim burunla alakası yok ameliyat masasındaki burunla hele hiç alakası yok masadaki burun çok güzeldi alçım çıktığı gün de güzeldi alçımın çıktığı akşam bu hale geldi ilk hallerine göre yine iyi ama benim istediğim burun bu değildi Şuan ki şeklide zaten bi tuhaf başıma bela aldım resmen keşke ameliyat olmasaydım dedirtcek kadar kötü cidden umarım düzelir
Hahahahaha aferin beni güzel takip ediyorsun, benim yorumlarım seni neden bu kadar ilgilendiriyor,kendi yorumunu yaz ve beni karıştırma, o karşılıklı bandi ! Her üyeye olduğu gibi bu gayet olağan ! Girip girmeyeceğini sana mi soracağım pardon ?iyi duruyor. önceki burna göre bu şekilde yapılması gerekmiş olabilir, burun ucu inince daha da oturur. çökme falan zaten yok, nildaya bakma sen. diğer konularda yazdıklarına bakarsan kendini prof ilan etmiş durumda, sadece ameliyatı istediği gibi geçmeyen ve bunun üzerine okuduğu internet bilgileriyle her başlığı doldurup herkesten fotoğraf isteyen bir üye. daha yeni engellenme cezası aldı ve tekrar geldi, lütfen yorumlarına fazla itibar etmeyin. gerçekten bu kadının anlamsız ama kesin tavırlı yorumlarını her başlıkta görmekten de sıkıldım artık, bunu da yazmak istedim. insanların moralini bozmayı amaç edinmeyi anlamıyorum.
Benim her yazdığım yoruma gelip,takip edip tek tek kontrol edip karşı görüş yazacak kadar takibimde olan gereksiz bir üyesin sendeiyi duruyor. önceki burna göre bu şekilde yapılması gerekmiş olabilir, burun ucu inince daha da oturur. çökme falan zaten yok, nildaya bakma sen. diğer konularda yazdıklarına bakarsan kendini prof ilan etmiş durumda, sadece ameliyatı istediği gibi geçmeyen ve bunun üzerine okuduğu internet bilgileriyle her başlığı doldurup herkesten fotoğraf isteyen bir üye. daha yeni engellenme cezası aldı ve tekrar geldi, lütfen yorumlarına fazla itibar etmeyin. gerçekten bu kadının anlamsız ama kesin tavırlı yorumlarını her başlıkta görmekten de sıkıldım artık, bunu da yazmak istedim. insanların moralini bozmayı amaç edinmeyi anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?