çok haklısın bunların hepsini düşündüm.. ama ben bunları düşündüğüm halde gerçekten mutsuzum..
kontrollere gidiyorum sağlık konusunda herhangi bir problemim yok hamd olsun.. evet annemde bir ortamda konuştuklarında burnundan ameliyat olan bayanın ilk zamanlarında bu nasıl bir burun deyip daha sonraları baya bir müddet geçtiği zaman beğendiğini söylemiş.. yalnız doktoru benim doktorum değil..
doktora beğenmediğimi söylediğimde bana dediği; "burnunu çok fazla küçültmedim, hem henüz bunu söylemen için çok erken şişliklerin var daha" dedi..
çok zor oluyor ama bekliyorum başka çarem yok.. zaten hemen ameliyat olamam.. ameliyat olmalıyım düşünceside bir an oluyor bir an olmuyor.. ameliyat sonrası burnumla ilgili her detayı merak eder oldum ama öyle bir hale bürünmüşüm ki doktoruma sormak yerine herşeyi annemle paylaşıyorum.. burnum için ileriki safhalarda revizyon mu olur gerek mi kalmaz bunu bilmiyorum.. o yüzden bu kez doktor konusunda titiz davranıp ne olabilir, ne olmayabilir bunları öğrenmek istiyorum..
ameliyata girdiğim anın büyüsü, ameliyattan sonra tamponlu, alçılı günler benim için o kadar güzeldi ki taki alçılar çıkana kadar.. belkide bu zor günlerin yanında ameliyatın zorluğu çok hafif kalmış benim için.. zamanla neler olucak hep birlikte görücez bakalım.. şu an burada üzüntü duyduğum halleri yansıtmaktan başka bir şey gelmiyor elimden.. ameliyat olup albüm yapan arkadaşların burunları sahiden çok güzel.. aynaya baktığımda yanından geçmiyor sanki yada bana öyle geliyor

bakıldığında hiç ameliyat olmuş hissi vermeyip estetikle şöyle şöyle yapılmalı gibi geliyor bana..