burnum hakkında Lütfen yorum yaparmısınız (resimli)

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.567
298
arkadaşlar fotoları böyle saçma sapan atmak zorunda kaldıgım için özür dilerim ve yükliyebilmişimdir umarım yeniyim buralarda. lütfen yorum yaparmısınız.

burnum kemiklimi kemerlimi onu bile anlıyamıyorum. uzun gibi. bazı kişiler çok büyk problem yok diyor ama ilk defa konuştugum kişiler senin burnun kırıkmı diyor. sadece burnumdaki kemer oldugunu düşündüğüm şeyi törpületebilerek bu sıkıntıdan kurtulabilirmiyim? çok mükemmel bi burun istedigim yok sadece absürt durmasın yeter

lütfen ufacık bi yorum.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 797621 Eki Görüntüle 797622 Eki Görüntüle 797623 Eki Görüntüle 797624

arkadaşlar fotoları böyle saçma sapan atmak zorunda kaldıgım için özür dilerim ve yükliyebilmişimdir umarım yeniyim buralarda. lütfen yorum yaparmısınız.

burnum kemiklimi kemerlimi onu bile anlıyamıyorum. uzun gibi. bazı kişiler çok büyk problem yok diyor ama ilk defa konuştugum kişiler senin burnun kırıkmı diyor. sadece burnumdaki kemer oldugunu düşündüğüm şeyi törpületebilerek bu sıkıntıdan kurtulabilirmiyim? çok mükemmel bi burun istedigim yok sadece absürt durmasın yeter

lütfen ufacık bi yorum.

var ya burnum böyle olaydı yaptırmazdım sen bence şükret bi de benimkini görsen..git bir an önce ameliyat ol dersin sakın yazık etme şahsi düşüncem tabi.

var ya burnum böyle olaydı yaptırmazdım sen bence şükret bi de benimkini görsen..git bir an önce ameliyat ol dersin sakın yazık etme şahsi düşüncem tabi.

canım aslında çok takmıyodum ama bi günde iki kişi bana burnun kırıkmı diye sordu çok kötü hissettim kendimi açıkçası :( herkes ameliyata degmez hiçbi zaman eskisi gibi olmaz burnun diyolar o yüzden cesaret edemiyorum.

Eki Görüntüle 797621 Eki Görüntüle 797622 Eki Görüntüle 797623 Eki Görüntüle 797624

lütfen ufacık bi yorum.

şaka mı yapıyorsun :26:
burnun "normal" kategorisinde değil "güzel" kategorisinde.
dokunma boşu boşuna hiç gerek yok.

burnunda çok bişey yok canm yaa biraz törpülense çok daha hoş durur taBi ameliyat korkun yoksa yaptır gitsin :16:

bencede hiç bişeyin yok.yüzüne tam gitmiş.onları hiç takma.bana da herkese de birileri bişeyler diyordur fakat kendinle barısık oldugun müddetce sorun yok:)

çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten aşırı bi sorun olmadıgını söyleyince rahatladım biraz sağolunn :21:

canım sana burnun kötü diyen insanlarla diyaloğu kes bence,inan senin buruna sahip olmak için insanlar bıçak altına yatıyor günlerce ağrı sızı çekiyor,haline şükür et takıntı yapma gayet doğal bir burnun var

canım sana burnun kötü diyen insanlarla diyaloğu kes bence,inan senin buruna sahip olmak için insanlar bıçak altına yatıyor günlerce ağrı sızı çekiyor,haline şükür et takıntı yapma gayet doğal bir burnun var

canııııım çok teşekkür ederim yorumun için :16:

benim halamda yıllardır tanıdığım halam durup dururken sen burnuna estetikmi yaptırdın dedi. :) ben ona rağmen ameliyat olmayı düşünüyorum. Bence içine ne siniyorsa onu yap canım benim sağlık sorunlarımda var ameliyat olmam lazım senin burnun gibi yandan benimde burnum törpületince daha hoş gözükecektir canım.

lütfen ufacık bi yorum.

aynı benim burnum gerçekten :) ben yaptırıyorum bu ay içerisinde şimdi senin aklına o girdiyse kolay kolay çıkmaz benimde öyle oldu çünkü bence küçük bi dokunuş yaılsa çok daha iyi olur. şu an kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın iyi bir dr tercih edersen eğer yandan biraz törpüyle iyi olacaktır diye düşünüyorum cnm

aynı benim burnum gerçekten :) ben yaptırıyorum bu ay içerisinde şimdi senin aklına o girdiyse kolay kolay çıkmaz benimde öyle oldu çünkü bence küçük bi dokunuş yaılsa çok daha iyi olur. şu an kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın iyi bir dr tercih edersen eğer yandan biraz törpüyle iyi olacaktır diye düşünüyorum cnm

Ayin kacinda ameliyatin canim

canım aslında çok takmıyodum ama bi günde iki kişi bana burnun kırıkmı diye sordu çok kötü hissettim kendimi açıkçası :( herkes ameliyata degmez hiçbi zaman eskisi gibi olmaz burnun diyolar o yüzden cesaret edemiyorum.

insanların ne dediği önemli mi sence eğer öyle olsaydı ben 10 kere ameliyat olmuştum ki hala bile bu burunla doğru zamanı bekliyorum bence onlara aldırış etme çok ideal bir burnun var ama eğer ameliyat olcam dersen de kimse sana bişey diyemez istediğini yap..benim burnum da hem et hem kemik, burun kemiğinde sola doğru kayma var, sağ burun deliği düşük, burun ucu düşük doktor saydı da saydı bence doğal burnunla mutlu olmaya bak derim ben fıstık..

canııııım çok teşekkür ederim yorumun için :16:

eğer takıntı yaptıysan eninde sonunda o burun yaptırılır. İnan kötü bir durum yok bencede. Doktora gittiğinde sadece törpü yapalım demen çözüm olmuyor. o burun açıldımı komple yapılır. Şuan elleteme derim. Ama çok takıntı yaptıysan fazla uzatma yaptır derim.

insanların ne dediği önemli mi sence eğer öyle olsaydı ben 10 kere ameliyat olmuştum ki hala bile bu burunla doğru zamanı bekliyorum bence onlara aldırış etme çok ideal bir burnun var ama eğer ameliyat olcam dersen de kimse sana bişey diyemez istediğini yap..benim burnum da hem et hem kemik, burun kemiğinde sola doğru kayma var, sağ burun deliği düşük, burun ucu düşük doktor saydı da saydı bence doğal burnunla mutlu olmaya bak derim ben fıstık..

busramu sen peki amelyat oldun mu? Dediğin doğru insan mutlu olmayı bilmeli. Benimde eski burnumda kemer, deviasyon, yamukluk vb. vardı. Ama çok hareketli ve pozitif sosyal bir insandım. Şimdi şükür burnum düzeldi nefes sorunumda düzeldi. Ama esksi kadar pozitiflik ve sosyallik kalmadı, şuan 6,5 ay oldu amelyat olalı. Yani ilk günden bu gune kadar çok sıkıntılar çekiyorsun, şişler inmesi vb. yani bencede memnun olmak ve mutlu olmak önemli.

busramu sen peki amelyat oldun mu? Dediğin doğru insan mutlu olmayı bilmeli. Benimde eski burnumda kemer, deviasyon, yamukluk vb. vardı. Ama çok hareketli ve pozitif sosyal bir insandım. Şimdi şükür burnum düzeldi nefes sorunumda düzeldi. Ama esksi kadar pozitiflik ve sosyallik kalmadı, şuan 6,5 ay oldu amelyat olalı. Yani ilk günden bu gune kadar çok sıkıntılar çekiyorsun, şişler inmesi vb. yani bencede memnun olmak ve mutlu olmak önemli.

ben daha ameliyat olmadım bunun için de acele etmiyorum burnumun tomografisi çekildi sonuç berbat dışı da içi de..doktorum belli. yüzüme bi baktı bütün sıkıntılarımı söyledi dr.um benim burnumu benden iyi tanıyo:) o yüzden bu kış ona olmayı planlıyorum anestezi onayı da alındı muhtemelen şubatta olacağım yani demek istediğim ben yıllarca bu burunla yaşadım doğru düzgün nefes alamadan, burnumda kemikli ve uzun bir burna sahibim..bu arkadaşımız gibi doğuştan bir burnum olsaydı asla elletmezdim insan yüzündekinin değerini bilmeli..

arkadaşlar haklısınız ben şimdi çok büyük bi sorun yok sadece törpületim desem de sonuçta bu doktorun kararı müdahele oldugu zaman ne gerekiyosa onları yapacaklar. sonuçta şuan hemen halledilecek kolay bişiymiş gibi duruyor ama belkide hiç öyle değildir. gülünce falan rahatsız oluyorum açıkçası fotograflarda falan direk dikkat çekiyor gibi yada ben taktıgım için bu kadar kendim dikkat ediyorum bilmiyorum. en iyisi bi doktora görüşüp fikir almak lazım sanırım yorumlarınız için çok teşekkürler

Back
X