Gayet guzel gozukuyor. Dogal oldugu icin anlamiyorlar zaten. En iyi estetik anlasilmayanmis diyor doktorlar. Bence gerek yok ama icinize sinmediyse ucunu az kaldirtabilirsiniz.Merhaba burnumdan 4 ay once ameliyat oldum ve ameliyat oldugumu bir kisi bile farketmedi...Simdi kalkik da gorunmuyor.Ikinci kez ameliyat olsam mi diye takildim kaldim.Resim koyuyorum ve yorumlari bekliyorummm:
merhaba, burnunuz cok cok guzel olmusMerhaba burnumdan 4 ay once ameliyat oldum ve ameliyat oldugumu bir kisi bile farketmedi...Simdi kalkik da gorunmuyor.Ikinci kez ameliyat olsam mi diye takildim kaldim.Resim koyuyorum ve yorumlari bekliyorummm:
Resim nerdeMerhaba burnumdan 4 ay once ameliyat oldum ve ameliyat oldugumu bir kisi bile farketmedi...Simdi kalkik da gorunmuyor.Ikinci kez ameliyat olsam mi diye takildim kaldim.Resim koyuyorum ve yorumlari bekliyorummm:
İyisolur, peki şimdi memnun musunuzKaldirdim baktikca sinirimi bozuyordu...
Özelden attım size iki fotoğraf. Hiç memnun değilim halen. 1 sene sonra sadece ucunu kaldırtmaya yönelik bir operasyon düşünüyorum cesaret edebilirsem tabii. Fotoğraflara bakıyorum yüz ifademi zerre kadar değiştirip güzelleştirmedi bu operasyon; aslında bu da bir başarı, hem o kadar aç opere et ama hiç bir şey değiştiremeden geri kapat ( eskiden biraz kemer vardı o gitmiş oldu sadece)...Benden sonra benden cesaret alıp 3 arkadaşım daha burun ameliyatı oldu; estetik cerrahlara gittiler onlar onların kalkık minik burunlarını gördükçe üzülüyorum; keşke ben de bir estetik cerraha gitseydim diye...Doğal ve kalkık olamıyor mu yani; bunu başaran iyi doktordur bence...İyisolur, peki şimdi memnun musunuz
Ben resim göremiyorum neden oluyorMerhaba burnumdan 4 ay once ameliyat oldum ve ameliyat oldugumu bir kisi bile farketmedi...Simdi kalkik da gorunmuyor.Ikinci kez ameliyat olsam mi diye takildim kaldim.Resim koyuyorum ve yorumlari bekliyorummm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?