Biz 3 kardeşiz.Ben kpss için part çalışıyorum.Düzgün işe girincede kendim için para atıcam bankaya.Kız kardeşimde çalıştı kenara attı.Akrabalar hep paranızla eve şunu bunu alın.Babana verin diyor.Babam para buldu mu direk içiyor.Ve evlenmeye kalksak yapcak parası da yok.Gene kendimiz yapıcaz.İnsan içinde evlat degil mi at çöpe.Allah evladıysa sınamasın insanı, böyle evladım köpek olsa kapıma baglamam.Elalemin begenmedigi kızı koca sahibi çocuk sahibi oldu.Bizimkilere bak bir de.Koca bulun gidin artık.Aklıma gelen bunlar.İnsan içinde böyle diyor ve ben cidden sevmiyorum onu.Hayatımda cidden melek gibi biri var şuan.Çok düzgün bir insan.Ben de atanmaya çalışıyorum.Para biriktirip kendim yapıcam herşeyimi.Babamdan birşey istemiyorum.Amca kızımla konuşurken ben bayramdan bayrama gelirim dedim.Neymiş burnum havadaymış.Ee burda sürekli eleştiri falan cidden bıktım.Ama ne kadar babamla kötü olsam da bundan sonra akrabalara gelmiycem diye anlatmıycam.Anladım ki dedikodu yapıyorlar aralarında.Ama inşallah evlenip mutlu olurum da gelmem birdaha bu eve.Kesin evlensem gelmesem onun içinde dedikodu yaparlar.