Burnum havada mı oluyor şimdi?

Icmeye verecekse para verdiginde zikkim icsin babanda olsa:) verme kiz parani.. yarin oburgun paran olmasa dugun yapamasan eksiklerin olsa bu seferde ona kulp takacak bu insanlar.. dogrusunu yapiosunuz.
Bunlar işsiz.Aksama kadar oturur anca dedıkodu yaparlar.Onlara da bısı anlatmıycam

Biz 3 kardeşiz.Ben kpss için part çalışıyorum.Düzgün işe girincede kendim için para atıcam bankaya.Kız kardeşimde çalıştı kenara attı.Akrabalar hep paranızla eve şunu bunu alın.Babana verin diyor.Babam para buldu mu direk içiyor.Ve evlenmeye kalksak yapcak parası da yok.Gene kendimiz yapıcaz.İnsan içinde evlat degil mi at çöpe.Allah evladıysa sınamasın insanı, böyle evladım köpek olsa kapıma baglamam.Elalemin begenmedigi kızı koca sahibi çocuk sahibi oldu.Bizimkilere bak bir de.Koca bulun gidin artık.Aklıma gelen bunlar.İnsan içinde böyle diyor ve ben cidden sevmiyorum onu.Hayatımda cidden melek gibi biri var şuan.Çok düzgün bir insan.Ben de atanmaya çalışıyorum.Para biriktirip kendim yapıcam herşeyimi.Babamdan birşey istemiyorum.Amca kızımla konuşurken ben bayramdan bayrama gelirim dedim.Neymiş burnum havadaymış.Ee burda sürekli eleştiri falan cidden bıktım.Ama ne kadar babamla kötü olsam da bundan sonra akrabalara gelmiycem diye anlatmıycam.Anladım ki dedikodu yapıyorlar aralarında.Ama inşallah evlenip mutlu olurum da gelmem birdaha bu eve.Kesin evlensem gelmesem onun içinde dedikodu yaparlar.
Ailene de yardım et diyecektim ama baban iciyormuş babana sakın verme. Sen doğru olanı yapıyorsun. Ama anneni merak ettim annen çalışıyor mu baban iciyorsa muhtemelen annen de zorluk çekiyordur ona yardım edersin.

Ailene de yardım et diyecektim ama baban iciyormuş babana sakın verme. Sen doğru olanı yapıyorsun. Ama anneni merak ettim annen çalışıyor mu baban iciyorsa muhtemelen annen de zorluk çekiyordur ona yardım edersin.
Annem calısıyorda ssksı yok.Ben ilerde yardım etmek ıstıyorum.Hatta gelsın benle yasasın ıstıyorum.Babam beddua ettı.Allah canınızı alsın sızın gıbı evlatların dıye.Yani ne yapıyorsak ona.En ıyısı evleneyım hattımı falan degıstıreyım tamamen kurtulsun

Derdini akrabaya falan anlatma. İnsana en yakınından zarar geliyor. Uzaktan atılan taş da zaten can acıtıyor. Çok bunaldığın zaman buraya yaz. Dertleşecek biri illaki çıkar..

Evet hep elestırıyorlar.
Derdini akrabaya falan anlatma. İnsana en yakınından zarar geliyor. Uzaktan atılan taş da zaten can acıtıyor. Çok bunaldığın zaman buraya yaz. Dertleşecek biri illaki çıkar..
Cidden moralımı bozuyorlar.Herseyımızı elestırıyorlar.Cok dedıkoducular ayrıcada.En ıyısı uzak durmak

Baba var,babacık var.
Kimisinin üstünden köprü olsa geçilmez, kimisini anlatmaya ömür yetmez. İnsanlar konuşur, hep konuşur sen doğru bildiğin yoldan şaşma.
Evleneyım uzakta yasamak ıstıyorum.Hanı meraba der gecerım.Bır ıkı arkadasım var hıcbırzamaan canımı böyle sıkmadılar.Bunlar bır degısık

Baba var,babacık var.
Kimisinin üstünden köprü olsa geçilmez, kimisini anlatmaya ömür yetmez. İnsanlar konuşur, hep konuşur sen doğru bildiğin yoldan şaşma.
Bana senın atan dıyorlar.Ben kac yasına geldım ınsan ıcınde babam bagırıyo.Bende baska odaya falan gıdıyorum hep

Evleneyım uzakta yasamak ıstıyorum.Hanı meraba der gecerım.Bır ıkı arkadasım var hıcbırzamaan canımı böyle sıkmadılar.Bunlar bır degısık
Benim anne tarafım böyle, kendi çocukları okumadı diye üniversiteye geldiğimde neler neler dediler sanki kötü yola düşmüşüm diye. Bu insanları kudurtan senin onlardan daha iyi konuma geleceğinden korkmaları, kudurt sende onları

Benim anne tarafım böyle, kendi çocukları okumadı diye üniversiteye geldiğimde neler neler dediler sanki kötü yola düşmüşüm diye. Bu insanları kudurtan senin onlardan daha iyi konuma geleceğinden korkmaları, kudurt sende onları
Belki de.Ben özel okulda calısııyordum.Akrabam dedıkı.Sen ögretmen degılsın ögretmenler cok maas alır dedi.Insallah atanır gıderım kafam daha rahat eder

Back
X