Burnum havada mı oluyor şimdi?

Burnun havada olmasının ne zararı var. Mesleğini eline al güzel bir aile kur ve babanın gözlerinin içine baka baka “ bak beğenmediğin herkesin içinde dalga geçtiğin kızına “ diye Gül karşısında.
İnş duaların hayellerin gerçekleşir.

Burnun havada olmasının ne zararı var. Mesleğini eline al güzel bir aile kur ve babanın gözlerinin içine baka baka “ bak beğenmediğin herkesin içinde dalga geçtiğin kızına “ diye Gül karşısında.
İnş duaların hayellerin gerçekleşir.
İnşallah.O kadar çok istıyorum kı bunları :(

Duyma o akrabaları, üzülüyorsan gitmeyeceksin, evet anne baba önemli ama seni bu denli üzüyorsa hayalindeki düzenle mutlu olduğun gibi yaşa.
Bir de o akrabalar emin ol cok gidince baba evinden çıkmıyor derler:deli:

Simdi burda birazdan anne baba kutsalcidirlar gelirler.

Nasıl talihsiz,nasıl cahilce bir cümledir bu???Daha sapla samanı bile ayırtedemiyorsun.Parmağın 2 cümle yazıyor diye düşünmeden yazma hakkına sahip değilsin. Burada evladını,özellikle de kızını çalıştırıp kazandığı parayla içki içen,babalık görevini yapmayan bir adamı savunacak tek üye düşünemiyorum. Lütfen düşünüp de yaz. Her olayın kendine özgü bir durumu vardır ve o çerçevede değerlendirilir,sen bundan bile bihabersin.

sensizasla,hayatta herkes aynı şansa sahip olamıyor canım,bulunduğun ortam için üzüldüm.Allah yardımcın olsun. Doğru bir karar vermişsin aynen uygulamanı dilerim.Dediğin gibi yakınlarına,akrabalarına planlarından söz etme,üzülmemek için. Doğruluktan ayrılmadıkça başarıya ulaşacağına inanıyorum. Rabbim gönlünün her güzel dileğini kabul etsin.Dualarım seninle.Sevgiler

Bence hic burnu havada degilsin Birak Oyle dusunsunler. Senin hayatin Iyi olucak ki ilerde ve bunu soyleyenler kiskanan kisilerdir. Ve Bu kisiler Senin Iyi oldunu hic istemezler bunu duymak istemezsin Ama aci bir gercek. Ve bence ailenle olan Herseyi anlatma suan ki kisi sadece sevgilin...Cunku ailenle tanismadi daha simdiden onyargili bakicak misal babana. Hos bir durum olmaz inan. En onemlisi oku ve calis azimlisinde Devam et boyle, Birak ne dusunurseler dusunsunler sen saygini esirgemezsen Sorun olmaz zaten bayramdan bayrama gorusmek.

Biz 3 kardeşiz.Ben kpss için part çalışıyorum.Düzgün işe girincede kendim için para atıcam bankaya.Kız kardeşimde çalıştı kenara attı.Akrabalar hep paranızla eve şunu bunu alın.Babana verin diyor.Babam para buldu mu direk içiyor.Ve evlenmeye kalksak yapcak parası da yok.Gene kendimiz yapıcaz.İnsan içinde evlat degil mi at çöpe.Allah evladıysa sınamasın insanı, böyle evladım köpek olsa kapıma baglamam.Elalemin begenmedigi kızı koca sahibi çocuk sahibi oldu.Bizimkilere bak bir de.Koca bulun gidin artık.Aklıma gelen bunlar.İnsan içinde böyle diyor ve ben cidden sevmiyorum onu.Hayatımda cidden melek gibi biri var şuan.Çok düzgün bir insan.Ben de atanmaya çalışıyorum.Para biriktirip kendim yapıcam herşeyimi.Babamdan birşey istemiyorum.Amca kızımla konuşurken ben bayramdan bayrama gelirim dedim.Neymiş burnum havadaymış.Ee burda sürekli eleştiri falan cidden bıktım.Ama ne kadar babamla kötü olsam da bundan sonra akrabalara gelmiycem diye anlatmıycam.Anladım ki dedikodu yapıyorlar aralarında.Ama inşallah evlenip mutlu olurum da gelmem birdaha bu eve.Kesin evlensem gelmesem onun içinde dedikodu yaparlar.

Siz kimseye bakmayın. Güzelce sınavınıza çalışın, atanın. Hayatınızı kurun. Gerisini o zaman düşünün. Yarın birgün o laf diyenler ekmek vermez ama konuşmaya gelince konuşur.

Melek gibi insan kısmına takildim ben.
Insanlar 30 yıllık kocalarını taniyamiyor, önce güçlü baş ayağını yere sonra insanları ölç tart. Yoksa daha coook üzülürsün
Tam isabet. Sanırım babasından göremediği şefkati o kişiden gördüğü için öyle düşünmüş. Gerçekten zor durum Allah yardımcısı olsun.

Bu "gelmicem , gitmicem , aramam , hattımı değiştiririm" fikirlerinizi akrabalarınıza da söylemiyorsunuzdur umarım.Planlarınızda bir aksilik olsa yine sizi gıcık ederler çünkü.Anlatmayın ne bir planınızı ne de düşüncenizi.Babanız da size bağırırsa bağırsın.Cevap vermeyin.En güzel cevap KPSS'den iyi bir puan alıp atanmak olur onlara.Sonra yaparsınız yapacaklarınızı inşallah ama anlatmayın şimdiden.

Bu arada sevgilinize de elbette güvenin ama ölçülü güvenin.Ders çalışmaya odaklanın , bunları düşünmeyin sınava kadar bence.

Ben üniversiteyı kredı cekıp okudum.Hayatımdakı ınsan bana babanın sana gostermedıgı destegi maddı manevı gostercem dedi.Durumu iyi olsa dershaneye gönderım senı dıyor.Böyle melek gıbı.ben de herseyımı kendım yapıcam.Bana yapamazsın kendın paran yetmez falan dıyorlarda.Ben buyuk nısanda yapmıcam.Acelem yok zaten.Ama anladımki onların yanında bırsey anlatmamak lazımmıs
Erkek arlaasina babani kotuleme oda gun gelir basina kalkar.

Baban için bir şey demeyeceğim sevmemekte haklisin.
Ama akrabalarina olsun sevgiline olsun ilerde sevgilinin ailesine vs. kimseye ailenle ilgili kötü konusmamanı tavsiye ederim. Sende farkina varmissin zaten insanlara dedikodu malzemesi verme.
Iyiki baban parani zorla vs. Almaya çalismiyor buna sevindim. Sen kendi hayatini insallah en guzel şekilde kurarsin.
Hayatını kurana kadar babana kulak tıkarsan daha rahat edersin bence.

Çok haklısınız.Birkaç sene daha sabretmem gerek.Kimseye anlatmıycam bunu fark ettım
Baban için bir şey demeyeceğim sevmemekte haklisin.
Ama akrabalarina olsun sevgiline olsun ilerde sevgilinin ailesine vs. kimseye ailenle ilgili kötü konusmamanı tavsiye ederim. Sende farkina varmissin zaten insanlara dedikodu malzemesi verme.
Iyiki baban parani zorla vs. Almaya çalismiyor buna sevindim. Sen kendi hayatini insallah en guzel şekilde kurarsin.
Hayatını kurana kadar babana kulak tıkarsan daha rahat edersin bence.

K
Duyma o akrabaları, üzülüyorsan gitmeyeceksin, evet anne baba önemli ama seni bu denli üzüyorsa hayalindeki düzenle mutlu olduğun gibi yaşa.
Bir de o akrabalar emin ol cok gidince baba evinden çıkmıyor derler:deli:
Akrabalara falan gıtmemız gerekmıste.Ben gıtmıyorum ki onlar gelıyor :(

Nasıl talihsiz,nasıl cahilce bir cümledir bu???Daha sapla samanı bile ayırtedemiyorsun.Parmağın 2 cümle yazıyor diye düşünmeden yazma hakkına sahip değilsin. Burada evladını,özellikle de kızını çalıştırıp kazandığı parayla içki içen,babalık görevini yapmayan bir adamı savunacak tek üye düşünemiyorum. Lütfen düşünüp de yaz. Her olayın kendine özgü bir durumu vardır ve o çerçevede değerlendirilir,sen bundan bile bihabersin.

sensizasla,hayatta herkes aynı şansa sahip olamıyor canım,bulunduğun ortam için üzüldüm.Allah yardımcın olsun. Doğru bir karar vermişsin aynen uygulamanı dilerim.Dediğin gibi yakınlarına,akrabalarına planlarından söz etme,üzülmemek için. Doğruluktan ayrılmadıkça başarıya ulaşacağına inanıyorum. Rabbim gönlünün her güzel dileğini kabul etsin.Dualarım seninle.Sevgiler
Çok tesekkur ederım cok sagolun

Canım. Ben de evlenirken babamla aram iyi değildi. Hiç direk kknuşamazdîm. Gözüne bakamazdım. Çok kırgındım ona geçmişte yaptıklarından dolayı. Ama eşime bundan hiç bahsetmedim. Tabi evlendikten sonra o farketti. Ama ben yine de söyleyebileceğim en az şeyi soyledim. Şimdi babamla kknuşuyoruz. İyi ki kötülememişim eşime diyorum. Şimdi çocuklarım var. Bana baba olmadı ama onlara dede oldu. Ben evlenince yumuşadı yani. Ben de yumuşadım tabi. Hiçbir kötülük sonsuza dek sürmüyor...

Ama bak bugun dedıkı .Allah evlatlarımın canını alsın dedı.Allahtan dılegım benım ölümümü görsün onun duasını kabul etsın Allah.Hanı öyle uzulsin ki pişman olsun beddualarına .O dedelıgı falan hak etmıyor işte sorun orda
Canım. Ben de evlenirken babamla aram iyi değildi. Hiç direk kknuşamazdîm. Gözüne bakamazdım. Çok kırgındım ona geçmişte yaptıklarından dolayı. Ama eşime bundan hiç bahsetmedim. Tabi evlendikten sonra o farketti. Ama ben yine de söyleyebileceğim en az şeyi soyledim. Şimdi babamla kknuşuyoruz. İyi ki kötülememişim eşime diyorum. Şimdi çocuklarım var. Bana baba olmadı ama onlara dede oldu. Ben evlenince yumuşadı yani. Ben de yumuşadım tabi. Hiçbir kötülük sonsuza dek sürmüyor...

Ama bak bugun dedıkı .Allah evlatlarımın canını alsın dedı.Allahtan dılegım benım ölümümü görsün onun duasını kabul etsın Allah.Hanı öyle uzulsin ki pişman olsun beddualarına .O dedelıgı falan hak etmıyor işte sorun orda

Seni çok iyi anlıyorum. O yüzden yazdım. Bir zamanlar babam benim hayatımdaki en büyük zorluk, önümdeki en büyük engeldi. Sanki o olmasa hayat toz pembeydi. Her şey mükemmel olacaktı. Ama öyle değilmiş. O engel kalktı. Ama hayat toz pembe değilmiş. Demem o ki, babana öfke duymakta haklısın. Ama bu öfke bazı gerçekleri görmene engel olmasın.
Dedeliğe gelince, ben çocuklarıma ona ısındıracak hiçbişey yapmadım. Ama o kadar seviyolar ki peşinden ayrılmıyolar gidince. Kan çekiyo heralde. Dedeleriyle aralarındaki engel olmak istemiyorum.

Seni çok iyi anlıyorum. O yüzden yazdım. Bir zamanlar babam benim hayatımdaki en büyük zorluk, önümdeki en büyük engeldi. Sanki o olmasa hayat toz pembeydi. Her şey mükemmel olacaktı. Ama öyle değilmiş. O engel kalktı. Ama hayat toz pembe değilmiş. Demem o ki, babana öfke duymakta haklısın. Ama bu öfke bazı gerçekleri görmene engel olmasın.
Dedeliğe gelince, ben çocuklarıma ona ısındıracak hiçbişey yapmadım. Ama o kadar seviyolar ki peşinden ayrılmıyolar gidince. Kan çekiyo heralde. Dedeleriyle aralarındaki engel olmak istemiyorum.
Haklısın bu konu da.Bilmiyorum belkı bu evden gıdınce duzelır hersey.Sımdı koca bulun gıdın dıyoda.O zaman gelelım dıye beklerler bence

Back
X