Burnum havada mı oluyor şimdi?

Haklısın bu konu da.Bilmiyorum belkı bu evden gıdınce duzelır hersey.Sımdı koca bulun gıdın dıyoda.O zaman gelelım dıye beklerler bence

Para vermediğiniz için hırslanıyo bence. Allah kolaylık versin. Zor. Sizin çektiklerinizi görmeden çevrenin hep "ama o baba" kafasında olması.

Nasıl talihsiz,nasıl cahilce bir cümledir bu???Daha sapla samanı bile ayırtedemiyorsun.Parmağın 2 cümle yazıyor diye düşünmeden yazma hakkına sahip değilsin. Burada evladını,özellikle de kızını çalıştırıp kazandığı parayla içki içen,babalık görevini yapmayan bir adamı savunacak tek üye düşünemiyorum. Lütfen düşünüp de yaz. Her olayın kendine özgü bir durumu vardır ve o çerçevede değerlendirilir,sen bundan bile bihabersin.

sensizasla,hayatta herkes aynı şansa sahip olamıyor canım,bulunduğun ortam için üzüldüm.Allah yardımcın olsun. Doğru bir karar vermişsin aynen uygulamanı dilerim.Dediğin gibi yakınlarına,akrabalarına planlarından söz etme,üzülmemek için. Doğruluktan ayrılmadıkça başarıya ulaşacağına inanıyorum. Rabbim gönlünün her güzel dileğini kabul etsin.Dualarım seninle.Sevgiler
Hayrola isiniz gucunuz yok muydu da beni alintiladiniz?

Son düzenleme:
Back
X