burnum hic yakismadi

burun yyuzume hic yakismadi 7 ay once ameliyat oldum tepkiler olumsuz elmacik kemiklerim cok one cikti burnumu kavic icin cok oymus kucucuk kalmis ucu top gibi hala eski halin daha iyiydi diyo herkes ameliyat olmak istemiyorum tekrar dolgu enjekte olurmu aceba bilgisi olan varmi

aynı dönemde bende ameliyat olmustum ve tesadüfe bakın aynı sorunlar bende de mevcut..burnuma yağ enjektesini denedim.başta çok iyidi ama çok çabuk eridi geçicici çözüm anlayacagınız.

slm arkadaslar benimde 3,5 ay oldu ameliyat olalı.burdaki albümlere bakınca üzülüyorum burnum istediğim gb deil kendimi erken diye avutuyorum dr uzakta tatilde yaptrmstm kontrole gidemiyorum hiç masajda yapmadm dr masaj yap demedi ama sizden öğrenebilirim nasıl yapıyosunuz belki faydası olur şişlikler çabuk iner:26:

slm arkadaslar benimde 3,5 ay oldu ameliyat olalı.burdaki albümlere bakınca üzülüyorum burnum istediğim gb deil kendimi erken diye avutuyorum dr uzakta tatilde yaptrmstm kontrole gidemiyorum hiç masajda yapmadm dr masaj yap demedi ama sizden öğrenebilirim nasıl yapıyosunuz belki faydası olur şişlikler çabuk iner:26:[/QUOTE

Masaji her doktor her buruna onermiyor doktorunuzla bi iletişime geç önce bana sorarsaniiz ;))

aynı dönemde bende ameliyat olmustum ve tesadüfe bakın aynı sorunlar bende de mevcut..burnuma yağ enjektesini denedim.başta çok iyidi ama çok çabuk eridi geçicici çözüm anlayacagınız.

ya bende gordukce iyi burunlari uzuluyorum kimse begnmedi resim koyabilsemde gorseniz beni benden etti doktor gecmis olsun sanada

Mina resmine baktim sennki guzl benm burnum kucucuk kaldi zaten jemrli iri burnm yoktu sadece ucunu kaldrmak istemistim oda oymus sirtini kavis vermis

ya bende gordukce iyi burunlari uzuluyorum kimse begnmedi resim koyabilsemde gorseniz beni benden etti doktor gecmis olsun sanada

Ben anlattım önceki mesajda tatlım.

Canım hani mesaj yazarken çıkan kutucuklar var ya şu şekilde

$dL1IM.webp

işte burda dünya mektup vs resimler olan kutucukların oraya gel ve 4. resime tıkla -çerçeve içinde bi ağaç olan- oraya tıklayınca bir pencere açılacak oradan dosya seç de yine açılan pencereden bilgisayarındaki yüklemek istediğin dosyayı seç aç'a tıkla sonra ''eklentiyi yükle'' de, yüklemek istediğin herbir foto için aynı işlemi yapacaksın. Yükledikten sonra yorum yaparız. Belki çevrendekiler eski haline alıştığı için öyle geliyordur biz daha objektif bir yorum yaparız. Gerçekten kötüyse de kötü deriz zaten sen de vakit kaybetmeden revizyon için araştırma yaparsın. Sıkma canını.

o da olmazsa tinypic gibi bir siteye gir resmi yükle sonra resmin linkini kopyala yapıştır yap.

Ben anlattım önceki mesajda tatlım.

Canım hani mesaj yazarken çıkan kutucuklar var ya şu şekilde

Eki Görüntüle 878777

işte burda dünya mektup vs resimler olan kutucukların oraya gel ve 4. resime tıkla -çerçeve içinde bi ağaç olan- oraya tıklayınca bir pencere açılacak oradan dosya seç de yine açılan pencereden bilgisayarındaki yüklemek istediğin dosyayı seç aç'a tıkla sonra ''eklentiyi yükle'' de, yüklemek istediğin herbir foto için aynı işlemi yapacaksın. Yükledikten sonra yorum yaparız. Belki çevrendekiler eski haline alıştığı için öyle geliyordur biz daha objektif bir yorum yaparız. Gerçekten kötüyse de kötü deriz zaten sen de vakit kaybetmeden revizyon için araştırma yaparsın. Sıkma canını.

o da olmazsa tinypic gibi bir siteye gir resmi yükle sonra resmin linkini kopyala yapıştır yap.

Telden girdim icin olmadi annemlre gidince en kisa zamanda kardesime attircm ama burda ki begenmeyenler gibi deil hakkaten benmki kotu

Back
X