- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 27
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Kime ameliyat oldunuz ?Merhaba ameliyat olmadan önce bu bölümü çok takip ediyordum ama böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi
Doğal bir burun istememiştim kalkık ve küçük olsun dedimsu anda 2 ay oldu burnum iğrenç her ne kadar düşünmemeye çalışsam da çok kafaya takıyorum
https://resmim.net/f/ghTHWx.png
Bana burun delikleriniz çok ufak geldi gerçi nasıl istemiştiniz bilemiyorum . Ucu da çok geniş top duruyor ama şişlik geçince düzelir inşallah . Daha üzülmek için çok erken olmadı revizyon olursunuz her şeyin bir çözümü vardır
Burnunuz gayet olmasını istediğiniz gibi olmuş sadece ucu şiş zamanla biraz daha iner hala beğenmezseniz ucunu tekrar yaptırırsınız biraz zamana bırakın takmamaya çalışın
Kime ameliyat oldunuz ?
Burun ucum top gibi gözüküyor ve burnum hiç kalkık değil
Kalkik burun ucu asla dogal durmuyor 5 metre oteden ameliyatli oldugu belli oluyor ve burun ucunuz zaten fazlasiyla kalkik daha ne kadar havada duracakti ki?
Kalkik burun ucu asla dogal durmuyor 5 metre oteden ameliyatli oldugu belli oluyor ve burun ucunuz zaten fazlasiyla kalkik daha ne kadar havada duracakti ki?
Çok gerginsin şu an anlıyorum aynı aşamaları yaşamış ve hala mutluluğu yakalayamamış biriyim . Benim 6 ayı geçti ve o top gibilik geçmedi . Ben bunun şans işi olduğuna inanmıyorum doktor kaliteli olmalı kesinlikle. Doktoruna güveniyorsan geçebilir belki sisliktendir başka hastalarının yorumları nasıl? Benimki geçmedi mesela ben 1 yıl dolsun diye bekliyorum revizyon olucam . Ilk başlar bende delirecek gibiydim ama insana Allah başka dert vermesin diyorum . Her şeyin bir çözümü vardirBurnum aşırı derece de büyük geliyor ve hiç kalkık değil şiş duruyor ucu evet
Çok gerginsin şu an anlıyorum aynı aşamaları yaşamış ve hala mutluluğu yakalayamamış biriyim . Benim 6 ayı geçti ve o top gibilik geçmedi . Ben bunun şans işi olduğuna inanmıyorum doktor kaliteli olmalı kesinlikle. Doktoruna güveniyorsan geçebilir belki sisliktendir başka hastalarının yorumları nasıl? Benimki geçmedi mesela ben 1 yıl dolsun diye bekliyorum revizyon olucam . Ilk başlar bende delirecek gibiydim ama insana Allah başka dert vermesin diyorum . Her şeyin bir çözümü vardir
Çok gerginsin şu an anlıyorum aynı aşamaları yaşamış ve hala mutluluğu yakalayamamış biriyim . Benim 6 ayı geçti ve o top gibilik geçmedi . Ben bunun şans işi olduğuna inanmıyorum doktor kaliteli olmalı kesinlikle. Doktoruna güveniyorsan geçebilir belki sisliktendir başka hastalarının yorumları nasıl? Benimki geçmedi mesela ben 1 yıl dolsun diye bekliyorum revizyon olucam . Ilk başlar bende delirecek gibiydim ama insana Allah başka dert vermesin diyorum . Her şeyin bir çözümü vardir
Oo evet berbat bir psikolojiyle insan ders çalışamaz haklısın. Bence bir daha doktoruna görün ama ilk 6 aydan önce işlem yapamaz ki . Sürekli aynaya bakmamaya çalış ama burun sonradan kalkmaz bu hali düşük geliyorsa revizyon gerekir. Büyüklüğü küçülür biraz dahaSorun aşırı büyük olması ya ve hiç kalkık değil istediğim burunla alakası yok ve ben istediğim burunu defalarca gösterdim ameliyata bile elimde resimle girdim sonucu bu kocaman burun olmamalıydı diye düşünüyorum yukarda birinin yazdığı gibi keske 5 metre öteden ameliyatliyim diye bağıran bir burun yapsaydı hiç ders calisamiyorum vizelerim var berbat geçiyor moralim çok kötü
Oo evet berbat bir psikolojiyle insan ders çalışamaz haklısın. Bence bir daha doktoruna görün ama ilk 6 aydan önce işlem yapamaz ki . Sürekli aynaya bakmamaya çalış ama burun sonradan kalkmaz bu hali düşük geliyorsa revizyon gerekir. Büyüklüğü küçülür biraz daha
Oo evet berbat bir psikolojiyle insan ders çalışamaz haklısın. Bence bir daha doktoruna görün ama ilk 6 aydan önce işlem yapamaz ki . Sürekli aynaya bakmamaya çalış ama burun sonradan kalkmaz bu hali düşük geliyorsa revizyon gerekir. Büyüklüğü küçülür biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?