- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
ayrıca ne burunlar küçülüyor benimkide öyle abartı büyük değildi şimdi doktora bu konuda bişi diyemem o zaten çok küçülmez demişti ama ben neden başka doktora gitmedim ona üzülüyorum.neden küçülemeyeceğini bile sormadım o heyecanla.
Eki Görüntüle 2130389
Anlatmaya çalıştığım böyle burun deliği ile ucu arasında mesafe kısa olunca burunda küçük duruyor ama seninkini büyük bırakmış
Ben burun delikleri karşıdan bakınca kesinlikle gözükmesin demistim ondan mi böyle yaptı bilmiyorum bende söylüyorum herkese burnum büyük diye salak misin yüzüne orantılı yüzün de küçük değil diyorlar çıldırmak üzereyim.
Kalkık da değil ve çok büyük
Ayarlayamamış uc kısmını delikleri küçük ucuda küçük olabilirdi ama büyük bırakmış
Ya doktor bana sislikler gittikçe aşağı inecek dedi ilk burun sırtı çok şişti benim o bayağı inceldi ev arkadaşım da burun ucun şişiyor senin dedi ondan mi acaba bilmiyorum burun ucunun büyük durması 2 nisanda 2 ay olacak ameliyat olalı
Aslında daha çok yeni belki zamanla toparlar
Hiç umudum yok...ben devlette oldum zaten mahvoldu burnumkeske hiç olmasaydım çok çok pişmanım
Özel ile görüşsen belki başka dr ufak dokunuşlarla düzeltebilir
evet aynen katiliyorum, o okadar önemli bir detayki, benimde gercekten ilk söyledigim seylerden biriydi: o burun deliklerin ve burun ucundaki mesafeEki Görüntüle 2130389
Anlatmaya çalıştığım böyle burun deliği ile ucu arasında mesafe kısa olunca burunda küçük duruyor ama seninkini büyük bırakmış
Canim benim ilk attigin fotoda ucu iri duruyor. Bu fotoda cok kibar gozukuyor. Ilk foto son halinse odemdendir diyorum. Burnun yandan bayagi kalkik gozukuyor. Onden sana dusuk gozukuyordur.Doktorumun yorumları iyi genel anlamda benim ilk ay burun sırtı çok kalındı şişti o bayağı inceldi şimdi umarım burun ucum da iner şişliği...
https://resmim.net/f/SAl4UP.jpg
Canim benim ilk attigin fotoda ucu iri duruyor. Bu fotoda cok kibar gozukuyor. Ilk foto son halinse odemdendir diyorum. Burnun yandan bayagi kalkik gozukuyor. Onden sana dusuk gozukuyordur.
evet aynen katiliyorum, o okadar önemli bir detayki, benimde gercekten ilk söyledigim seylerden biriydi: o burun deliklerin ve burun ucundaki mesafe
Bence burun delikleri cok kucuk oldugu icin birde ucu hala odemli oldugu icin oyle gozukuyor. Delikler kucuk oldugu icin burun ucu daha da goze carpiyor.Ayarlayamamış uc kısmını delikleri küçük ucuda küçük olabilirdi ama büyük bırakmış
Iki resimde inan cok farkli gozukuyor.Ikisi de aynı gün cekilen fotoğraflar...ve gerçekten çok büyük ve çok düşük asla estetikli gibi değil keske eski halinde kalsaydı keske başka doktorlara gitseydim çok çok pişmanım
Iki resimde inan cok farkli gozukuyor.
Buda doktorun hatası işte ya o delikleri o kadar küçük yapmayacaktı yada ucunu deliklere göre ufak yapacaktı tamamen dr un beceriksizliğiBence burun delikleri cok kucuk oldugu icin birde ucu hala odemli oldugu icin oyle gozukuyor. Delikler kucuk oldugu icin burun ucu daha da goze carpiyor.
aynı durum benimkide delikler küçük ama diğer kısım büyük bencede doktor sanırım çok ayrıntı uğraşmamak için bu şekilde yapmış.ama bu görüntü bende sırt kısmı ve ucunun ayrı durması gibi bi görüntü oluşturdu.birde konuyu açan arkadaş size de hoca çok küçülmez demiş miydi acaba.çünkü ben o konuda şimdi gidip niye ucu büyük diyemiyorum,demişti çünkü başta.hata bende hiç sormadım neden diye ve başkasıylada görüşmedim. ama daha orantılı dursaydı keşke yandan kötü bi görüntü oldu.Eki Görüntüle 2130389
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?