Burnum iğrenç

kız valla abartıyorsun. gayet hoş. hem ödemli şuan canını sıkma :) daha güzel olacak. bir ay sonra konuyu tekrar güncelle farka bakalım:)

Yatağımdan cikamiyorum evden cikamiyorum okula da gitmek istemiyorum dusunebildigim başka birşey yok.:( bi kaç ay sonrada bişey değişeceğini sanmiyorum

Çok düşük duruyor ve ÇOK BÜYÜK asıl problemim de bu zaten

Sana öyle geliyor. Burnunun ucu hatda aşırı kalkik. Kalkik olmasa yandan burun deliklerin gözükmezdi. Boyutuna birşey diyemem. Boyutu ölçmek icin tüm yüzü görmek gerek. Dudaklarina uygun bir boyut olmuş ama. Benimde burnum büyük ama yüzümle uyumlu. Eğer gözlerinde büyükse zaten hicbir doktor findik kadar burun yapmaz sana. Yapanda doktor değildir.
Burnunun uzunluğu gözünün uzunluğuna göre ayarlanir

Canım burnunda ödem var 6 aya anca iner. Ayrıca burnun daha ne kadar dik olacak şaşkınım. Biraz daha dik olsa anlına değecek :bicak:
Benimkini görsen düz neredeyse hiç kavis bile istemedim. Fındık burun diyordu doktorumda.Bence sabırlı ol. Oraya takılma. Öpüldün:KK15:

Canım burnunda ödem var 6 aya anca iner. Ayrıca burnun daha ne kadar dik olacak şaşkınım. Biraz daha dik olsa anlına değecek :bicak:
Benimkini görsen düz neredeyse hiç kavis bile istemedim. Fındık burun diyordu doktorumda.Bence sabırlı ol. Oraya takılma. Öpüldün:KK15:

Çok büyük burnum en temel sorunum o estetikli duran burun istemiştim ben :(

Çok büyük burnum en temel sorunum o estetikli duran burun istemiştim ben :KK43:
Sen internetten çevrendekilerden estetiksiz burunlara bak istersen. Şu an o kadar takmışsın ki görmüyorsun. Burnun resmen bağırıyor estetikliyim diye.
Biraz daha dik olsa anlına değecek diyorum daha ne diyeyim :eek:
Sabret biraz.

Sen internetten çevrendekilerden estetiksiz burunlara bak istersen. Şu an o kadar takmışsın ki görmüyorsun. Burnun resmen bağırıyor estetikliyim diye.
Biraz daha dik olsa anlına değecek diyorum daha ne diyeyim :eek:
Sabret biraz.

Temel sorunum çok büyük olması kalkikliktan once:(

Sana öyle geliyor. Burnunun ucu hatda aşırı kalkik. Kalkik olmasa yandan burun deliklerin gözükmezdi. Boyutuna birşey diyemem. Boyutu ölçmek icin tüm yüzü görmek gerek. Dudaklarina uygun bir boyut olmuş ama. Benimde burnum büyük ama yüzümle uyumlu. Eğer gözlerinde büyükse zaten hicbir doktor findik kadar burun yapmaz sana. Yapanda doktor değildir.
Burnunun uzunluğu gözünün uzunluğuna göre ayarlanir

Çok büyük geliyor bana hiç küçülmemiş boşuna ameliyat olmuş gibi hissediyorum acaba doktor bazı işlemleri yapmayı mi unuttu bu halimin başka bi açıklaması olamaz çünkü

Baya estetikli duruyor eğer öyle istemişsen doktor istediğini yapmış canım. Burnunun ucu çok kalkık şekli de gayet güzel Zaman'la o şişler inecek çok güzel olacak kendini harap etme bi bekle sabret azıcık

Henüz mutsuz olmak için çok erken bence ki kaldı ki kötü bir burun değil şimdi ödem gidince yalaşık 6 ay sonra burun şekli netlik kazanır benim ameliyatımın 38. günü burnum hafif yamuk ve göz altı morluklarım kalıcımı yoksa geçicekmi emin değilim benimd endişelerim var..

Henüz mutsuz olmak için çok erken bence ki kaldı ki kötü bir burun değil şimdi ödem gidince yalaşık 6 ay sonra burun şekli netlik kazanır benim ameliyatımın 38. günü burnum hafif yamuk ve göz altı morluklarım kalıcımı yoksa geçicekmi emin değilim benimd endişelerim var..

Benim de 2 ay dolmak üzere burnum çok büyük:( çok mutsuzum bu yüzden de

Baya estetikli duruyor eğer öyle istemişsen doktor istediğini yapmış canım. Burnunun ucu çok kalkık şekli de gayet güzel Zaman'la o şişler inecek çok güzel olacak kendini harap etme bi bekle sabret azıcık

Hiçbi kavis filan yok estetikli burun böyle mi olur çok büyük birde şaka gibi

Şikayetini anlıyorum lakin İnsan kendinden aşağıdakilere bakıp şükretmeli mahvolan bir sürü burun var .. Benim 1. Aydan sonra burun ucu hızla düştü burun kemiği önden geniş (sırtının yanları) basıklık var ve hafif kemerli bir görüntü oluştu .. ben kendimi yeterince üzmüşken insanlar beni benden daha çok üzdü absürt yorumlarıyla .. ki senin çevrendekiler gayet güzel buluyormuş bu bile iyi .. burnun yan profilden çok iyi duruyor ucu biraz sivri ki ödem uçlara gelmiş onuda sistematik bir iğneyle indirirsin ..

Şikayetini anlıyorum lakin İnsan kendinden aşağıdakilere bakıp şükretmeli mahvolan bir sürü burun var .. Benim 1. Aydan sonra burun ucu hızla düştü burun kemiği önden geniş (sırtının yanları) basıklık var ve hafif kemerli bir görüntü oluştu .. ben kendimi yeterince üzmüşken insanlar beni benden daha çok üzdü absürt yorumlarıyla .. ki senin çevrendekiler gayet güzel buluyormuş bu bile iyi .. burnun yan profilden çok iyi duruyor ucu biraz sivri ki ödem uçlara gelmiş onuda sistematik bir iğneyle indirirsin ..
Kesinlikle eskisinden kötü olanlar için durum daha zor :( Ben çok şanslıyım ailem nişanlım hep destek oldular . Özellikle nişanlım olmasaydı kafayı yiyebilirdim o benim bu hayattaki en büyük şansım . Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı

Kesinlikle eskisinden kötü olanlar için durum daha zor :KK43: Ben çok şanslıyım ailem nişanlım hep destek oldular . Özellikle nişanlım olmasaydı kafayı yiyebilirdim o benim bu hayattaki en büyük şansım . Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı

Bi kaç gün sonra 2 ay olucak

Ucunun sivri olmasını ben istedim evet burun ucu çok şiş şu an...burnum aşırı büyük benim sorunum bu

Bana dünyanın en güzel veya en çirkin burunu sende deselerde umrumda olmaz sadece benim ne düşündüğüm onemli

Back
X