Burnum iğrenç

Bi kaç gün sonra 2 ay olucak
Bak sana şöyle açıklayayım. Benim ilk 2 ayda eskisinden kötüydü hala eskisinden kötü . Ama 2. Ay ile 6. Ay arasında baya fark var . Burun kibarlasip inceliyor . Sen zaten şu an eskisinden ıyi diyorsun değil mi? O zaman hiç üzülme çünkü muhtemelen 6. Aya geldiğinde beğeneceksin

Bilmiyorum isteğim mahvolan burnumun düzelmesi bi sekilde

Bak ozaman sen bir an önce doktora git, öyle okula gitmiyorum evden cikmiyorumla olmaz, burun öyle kendi kendine düzelmez. Biseyler yapman lazim. Üzüntüye bogulcagina git istediklerini rahatsiz oldugun seyleri anlat. Ya beklersin ödemler inene kadar, ve emin olursun tamam kesin sonuc bu demekki diye, yada hayir sabredemiyorum diyorsan doktordan randevu iste.

burun istediğiniz gibi doğal durmuyor kalkık görünüyor . Biraz şişlik var tamam ama normal zamanla inince istediğiniz görüntüye kavuşursunuz inşallah.:KK54:

Bilmiyorum isteğim mahvolan burnumun düzelmesi bi sekilde

Bendede 3. Hafta oldu, bende ucundaki sislikten rahatsizim, ama sabretmekden baska bisey yapilmazki. Ödemse iner belirli zamanda, ödem degilse son sekli buysa bende tekrar doktora gitmeyi düsunüyorum. Ne yapalim...
Ne demisler? (Affedersiniz) „Sh.t happens“

Diğer arkadaşların da söylediği gibi doktorunuzla bir görüşün gerekirse revizyon yaparlar ama en az 6 ay dıye bılıyorum

Yapacağını sanmıyorum devlette zaten özel de değil ilk açıldığında beğenmiştim burnumu kalkıktı çünkü kalkıkligi inince hicbir özelliği kalmadı kocaman bi burnum var masaj filan da yapmayı bıraktım resmen berbat bi burun için uğraşmaya değmez berbat duruyor yamuk mu eğri mi ucu anlamadım

Bendede 3. Hafta oldu, bende ucundaki sislikten rahatsizim, ama sabretmekden baska bisey yapilmazki. Ödemse iner belirli zamanda, ödem degilse son sekli buysa bende tekrar doktora gitmeyi düsunüyorum. Ne yapalim...
Ne demisler? (Affedersiniz) „Sh.t happens“

Çok büyük burnum ucu da çok garip duruyor asla estetik demezsiniz ezilmiş gibi

Esabil hocanın yaptığı burunlarin ucu geniş top gibi oluyor kendimden biliyorum ne yazık ki . Muhtemelen önden kötü görünüyordur konu sahibi ondan bu şekilde konuşuyor sanırım . Benim o top gibilik ve genişlik 6 ay olmasına rağmen geçmedi kontrole de gitmedim . Ama eskiye nazaran biraz dahi olsa inceldi . Burun ucu 6 aydan sonra inceliyor diyen de var inşallah öyle olur

Yapacağını sanmıyorum devlette zaten özel de değil ilk açıldığında beğenmiştim burnumu kalkıktı çünkü kalkıkligi inince hicbir özelliği kalmadı kocaman bi burnum var masaj filan da yapmayı bıraktım resmen berbat bi burun için uğraşmaya değmez berbat duruyor yamuk mu eğri mi ucu anlamadım
Bence kendine bu işkenceyi yapma , sakin ol en azından düzelmeyecek bir şey değil bunu düşün ve rahatla

Sakinlesemiyorum yüzümün tam ortasında bi facia var resmen....disari dahi cikamiyorum oturup tek yaptığım ağlamak
Peki neden ameliyat oldunuz , çok mu daha kötüydü ? Psikolojinizi herkesten iyi bilirsiniz , bunları yaşayacağınız hiç mi aklınıza gelmedi. Burnunuza değil ama psikolojinize daha cok üzüldüm ..

Peki neden ameliyat oldunuz , çok mu daha kötüydü ? Psikolojinizi herkesten iyi bilirsiniz , bunları yaşayacağınız hiç mi aklınıza gelmedi. Burnunuza değil ama psikolojinize daha cok üzüldüm ..

Evet hiç sevmiyordum burnumu takıntı oluşmuştu ameliyata da çok büyük umutlarla girdim..cok ama çok mutsuzum burnumdan başka yogunlasabildigim bişey yok hazırlanıyorum ama evden cikamiyorum maalesef

Böyle berbat olacağını hiç tahmin etmedim bu benim başıma gelmiş olamaz diyorum

Esabil hocanın yaptığı burunlarin ucu geniş top gibi oluyor kendimden biliyorum ne yazık ki . Muhtemelen önden kötü görünüyordur konu sahibi ondan bu şekilde konuşuyor sanırım . Benim o top gibilik ve genişlik 6 ay olmasına rağmen geçmedi kontrole de gitmedim . Ama eskiye nazaran biraz dahi olsa inceldi . Burun ucu 6 aydan sonra inceliyor diyen de var inşallah öyle olur

Size özelden aticam

Back
X