- 20 Ocak 2010
- 48.248
- 184.115
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
Bu burun kalkık değil mi daha nasıl kalkacak ki 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu burun kalkık değil mi daha nasıl kalkacak ki![]()
Bence boşuna üzüyorsun kendini.Burnun çok kalkık ve fazla kavisli . Ben estetikliyim diye bağırıyor. İnan hiç doğal değil, baya yapay duruyor.
Nereden çıkarıyorsun dalga geçtiğimi?Gayet ciddiyim söylediklerimde. Kabahat bende ki tanımadığım birine moral verecem diye yorum yapıp zaman ayırıyorum...Elinize ne geçti bu yorumu yapınca?? Moralim zaten bozuk dalga geçin diye açmadım bir daha yorum yazmayın konuma
Nereden çıkarıyorsun dalga geçtiğimi?Gayet ciddiyim söylediklerimde. Kabahat bende ki tanımadığım birine moral verecem diye yorum yapıp zaman ayırıyorum...
Burnun bayağı kalkık aslında sadece çok sis olduğu için sana büyük geliyor sanırım zmnla odemlerin inerse daha sivri kalkık durabilir ki bana fazla dik geldi hatta![]()
Burnun bayağı kalkık aslında sadece çok sis olduğu için sana büyük geliyor sanırım zmnla odemlerin inerse daha sivri kalkık durabilir ki bana fazla dik geldi hatta![]()
Doktorunla görüştün mu peki tüm şikayetlerini ilettin mi ona canimIstediğim burunla uzaktan yakından ilgisi yok ben doğal burun istemedim
Doktorunla görüştün mu peki tüm şikayetlerini ilettin mi ona canim
kalkıklık konusunda herkesin beklentisi farklı tabiki herkes doğal istemeyebilir.üzmek istemem ama bende kendi burun ucumun büyük olduğunu düşünmüştüm başlarda.ve 6 ay oldu hala aynı şeyi düşünüyorum.yani doktordanda farkedebilir birini görmüştüm 1 yıl sonra kavislenmiş ucu daha kalkık durmuş falan mucize gibi.ama dediğim gşbi doktorunuzlada alakalı olabilir benimki böyle kaldı sizinki küçülür umarım.
evet 6 ay bitince kontole gidicem ama bişi yapacağını sanmıyorum sizde mi esabil beye oldunuzSizin doktor esabil bey miydi
Ben üniversite okuduğum şehirdeyim sınavlarım bitince gidicem 2 nisanda tam 2 ay olacak ameliyat olali
evet 6 ay bitince kontole gidicem ama bişi yapacağını sanmıyorum sizde mi esabil beye oldunuz
Anladım inşallah istediğin gibi olur burun delikleri ile uc kısmı gerçekten bayağı aralı duruyor inşallah odemdendir inince düzelir ama eğer dr beceremediyse istediğin yönde düzeltmek zorunda
Senin istediğin ile alakası yoksa düzeltmek zorunda ya ameliyat ile ya ameliyatsız burun botoksu ile yani bir şekilde senin istediğini yapmak zorunda...O ne demek anlamadım
Senin istediğin ile alakası yoksa düzeltmek zorunda ya ameliyat ile ya ameliyatsız burun botoksu ile yani bir şekilde senin istediğini yapmak zorunda...
Nasıl anlatsam çok mesafe var burun deliği ile ucu arasında ondan burun büyük duruyor sanırım resim bulabilirsem atayım anlatmaya çalıştığımiOnu anladım aralı duruyor derken neyi kast ettiniz aynı şeyi mi düşünüyoruz onu merak ettim