Burnum iğrenç

Bence boşuna üzüyorsun kendini.Burnun çok kalkık ve fazla kavisli . Ben estetikliyim diye bağırıyor. İnan hiç doğal değil, baya yapay duruyor.

Elinize ne geçti bu yorumu yapınca?? Moralim zaten bozuk dalga geçin diye açmadım bir daha yorum yazmayın konuma

Elinize ne geçti bu yorumu yapınca?? Moralim zaten bozuk dalga geçin diye açmadım bir daha yorum yazmayın konuma
Nereden çıkarıyorsun dalga geçtiğimi?Gayet ciddiyim söylediklerimde. Kabahat bende ki tanımadığım birine moral verecem diye yorum yapıp zaman ayırıyorum...

Burnun bayağı kalkık aslında sadece çok sis olduğu için sana büyük geliyor sanırım zmnla odemlerin inerse daha sivri kalkık durabilir ki bana fazla dik geldi hatta :110:

Burnun bayağı kalkık aslında sadece çok sis olduğu için sana büyük geliyor sanırım zmnla odemlerin inerse daha sivri kalkık durabilir ki bana fazla dik geldi hatta :110:

Öyle değil işte keske öyle olsaydı:( dümdüz ve çok büyük ameliyatta sadece kemiği almış dümdüz ve kocaman bir burun kaldı geriye :( ne kavis var ne de kalkiklik

kalkıklık konusunda herkesin beklentisi farklı tabiki herkes doğal istemeyebilir.üzmek istemem ama bende kendi burun ucumun büyük olduğunu düşünmüştüm başlarda.ve 6 ay oldu hala aynı şeyi düşünüyorum.yani doktordanda farkedebilir birini görmüştüm 1 yıl sonra kavislenmiş ucu daha kalkık durmuş falan mucize gibi.ama dediğim gşbi doktorunuzlada alakalı olabilir benimki böyle kaldı sizinki küçülür umarım.

kalkıklık konusunda herkesin beklentisi farklı tabiki herkes doğal istemeyebilir.üzmek istemem ama bende kendi burun ucumun büyük olduğunu düşünmüştüm başlarda.ve 6 ay oldu hala aynı şeyi düşünüyorum.yani doktordanda farkedebilir birini görmüştüm 1 yıl sonra kavislenmiş ucu daha kalkık durmuş falan mucize gibi.ama dediğim gşbi doktorunuzlada alakalı olabilir benimki böyle kaldı sizinki küçülür umarım.

Sizin doktor esabil bey miydi

Ben üniversite okuduğum şehirdeyim sınavlarım bitince gidicem 2 nisanda tam 2 ay olacak ameliyat olali

Anladım inşallah istediğin gibi olur burun delikleri ile uc kısmı gerçekten bayağı aralı duruyor inşallah odemdendir inince düzelir ama eğer dr beceremediyse istediğin yönde düzeltmek zorunda

Back
X