Daha önce burun estetiği olan biri olarak söyleyebilirim ki, kalkıklık daha inecek, burun da biraz da incelecek. Ayrıca alışacaksınız yeni hali doğal gelmeyr başlayacak. Zaten yeni hali çok güzel olmuş.
Burun estetigi olan biri olarak söylüyorum ki burnunuz gayet güzel olmuş.Daha çok yeni bı operation.Burnunuz değişecek zamanla.Kalkiklik inicek ki bence düşündüğünüz gibi kalkık değil gayet yerinde.İlk yapıldığında kişiye kalkık gelmesi normal.Zamanla alisiosunuz.Henuz odemleriniz çok yeni onlar da bir yıla yayılacak şekilde inicek.Bu kadar yeni haliyle bile çok güzel gorunuyo burnunuz.Bu arada rinoplastinin bence en zor, en önemli kısmı burundeliklerindeki orantıyi tutturmaktir.Doktorunuzun ellerine saglik.Burun deliklerinin çok muntazam yapilmis.Gule güle kullanın
Kalın derilisiniz, burun ucu yandan hafif kaba duruyor, ödemdir umarım. Zarifleşirse daha da normalleşir görüntü. Kötü olmamış, yüzünüzü daha güzel göstermiş.
Kalın derilisiniz, burun ucu yandan hafif kaba duruyor, ödemdir umarım. Zarifleşirse daha da normalleşir görüntü. Kötü olmamış, yüzünüzü daha güzel göstermiş.
E tamam git destek al o halde belli ki algın bozulmuş ve bu çok normal sonuçta ifaden değişiyor ve garipsemen normal
Bu senin tamamen içsel sorunun
Ama dıştan bakan bir göz olarak burun gayet yüzüne uyumlu olumlu bir değişim olmuş diyoruz...içsel sorununun çaresi burda değil ama
Bence gayet güzel sizin sorununuz doğal görünmemesi ile ilgili mi? Evet şu an doğal görünmüyor ama çoğu kişinin öyle ki sizinki yeniymiş belki 6 ay sonra güzelliğine doğallık da eklenir.