- 14 Ağustos 2023
- 104
- 18
- 18
- 27
- Konu Sahibi Kafasinagorebiri
-
Gözüme çok küçük geliyor eski burnuma göreBurnunuz küçük yapılmamış ki kemeri alınmış birazda kaldırılmış.
Çok teşekkür ederimHarika burnunuz varr yüzünüze cokkk yakışmış
O şekilde paylaştı başka türlü paylaşamadım, indirmeyebilirdiniz :)Fotolar direkt tlefonuma iniyor gecende biri paylasmis evde otururken galeride hic tanimadigim birinin resmine bakarken buldum kendimi
Olur mu sizin resminiz galerimde olmasa nasil yasardimO şekilde paylaştı başka türlü paylaşamadım, indirmeyebilirdiniz :)
İnanılmaz güzel olmuş ve sizede aşırı Yakışmış neyini beğenmediniz anlamadımBurnumun 28 günlük eski burnum uzun ve inceydii(ekliyorum onu da fotoğraf olarak) şimdiki burnuma alışamıyorum gözüme küçük geliyor ödemlerim de var ödemler indikçe daha da küçülür mü yoksa bu boyutta kalır mı sizce
Beğenmedim değil alışamadım ve ödemler inince daha da küçülüyor mu onu merak ediyorumİnanılmaz güzel olmuş ve sizede aşırı Yakışmış neyini beğenmediniz anlamadım
Teşekkür ederimBurnun tabi biraz kalkip kemiği gidince kuculmustur ama Bi tık iner zamanla gözünde alışır.
Eskisi baya kötü olduğu için olabilir :)Ay bu aşırı güzel yapılmış burunlarınıza nasıl alışamıyorsunuz ben anlamıyorum.
Eveet biraz öyle oldu belki de ondan alışamadım :)Yüzünüze çok yakışmış yaşınız küçülmüş kafanıza takacak bir şey ypk bence:)
Eveet sinirli bir ifadem varmış minnoş biri oldum o yüzden yadırgıyorum galibaBurnunuz muhtesem olmus tam yuzunuze gore bayildim.Burun ifadeyi ne kadar degistiriyormus megerse gercekten sakin takmayin kendinize bence harika
1 yıllık burun estetiği olan ve memnun olmayan biri olarak sizi yorumluyorum. Gsyet güzel yapmış çok değilmişsiniz ve güzelleltirmiş sizi. Ya amelyat amacına ulaşmış. Bende çoğu kişi durumun eşit olduğunu Hatta doğal halimin daha da güzel olduğunu söylediler. Uzun süre bunalıma girdim kabustu. Sen Gayet iyisin zamanla hafif iniyor burun. Doktorunun adı ne merak ettim burun kanatlarını da biraz dikmiş galiba bende de öyle yapsaydı burnum sivri önde olmazdıBurnumun 28 günlük eski burnum uzun ve inceydii(ekliyorum onu da fotoğraf olarak) şimdiki burnuma alışamıyorum gözüme küçük geliyor ödemlerim de var ödemler indikçe daha da küçülür mü yoksa bu boyutta kalır mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?