Burnum küçülür mü

Aynen öyle şanslıymış

Çok teşekkür ederim galiba daha çok yeni burunlarımız o yüzden böyle hissediyoruz :)

Şuan nasıl alışabildniz mi burnunuza, İzmirde Onur Gündoğana oldum ameliyat burun kanatlarında bir oynama yapılmadı eğrilik düzeltildi et alındı burun ucu desteklendi

Bende bir ay once depresyondaydim 4 kilo kaybetim kendimi eve kapattim , cok kuculmus ve kalkikti burnum, odemler gitikce burun ucu indi ve sanki uzadi burnum suan iki ay olcak mutluyum hata uzun zaman gormedigim insanlar anlamadi estetik oldugumu

Yüzüne orantılı olmuş gayette yakışmış önceki halinden %100 daha güzel olmuş çokta küçük durmuyor

Bende bir ay once depresyondaydim 4 kilo kaybetim kendimi eve kapattim , cok kuculmus ve kalkikti burnum, odemler gitikce burun ucu indi ve sanki uzadi burnum suan iki ay olcak mutluyum hata uzun zaman gormedigim insanlar anlamadi estetik oldugumu
Ben 1. Ayımdayımm vee sabahları şişliklerim artıyor sizde de durum böyle mi :)

Iki ay olcak benim hala sisiyor , sizin burnunuz cok guzel gorunuyor bir aylik olmasina ragmen , benimki cok kotu gorunuyordu ilk aylarda ... bence endiselenmeyin burnunuz cok yakismis size

Cok güzel olmuş harika ,3kez revizyon olmuş biri olarak söylüyorum, 6.aya kadar biz incelir,kalkikligida biraz düşebilir.kucuk değil.tam kıvamında olmuş

Resimlerinize baktım çok güzel bir burun yapmış doktorunuz bende rinoplasti ameliyatı oldum ama sanırım benim istediğim gibi burun olmadı sanki kemeri alınmış gibi yine büyük bir burun var yüzümde kavisli hafif kalkık bir burun istemiştim oysa henüz 15 gün oldu ameliyat olalı bakalım ödemlerim geçince neye benzeyecek acaba sizinkini çok beğendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…