Burnum sola doğru yatık gibi yardııımm

bloodstream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
32
1
88
Kızlar ameliyat olalı 4 gün oldu önceden de sola doğruydu biraz burnum şimdi de öyle gibi acaba alçı çıktıktan sonra masajla düzeltilebilir bi durum mu yardım edin lütfeen :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm benim de iki hafta oldu başta aklıma böyle şeyler geliyordu ama alçı çıkmadan anlayamazsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm benim de iki hafta oldu başta aklıma böyle şeyler geliyordu ama alçı çıkmadan anlayamazsın

Çarşamba günü çıkıcak alçım ne olcak görücez bakalım düzelir inşallah yaa :(

Ödemden dolayı öyle duruyordur en az iki hafta bekle .. Ilkin burun deliklerim eşit değildi ödemi geçtikçe düzeldi.. Ama benim de iki hafta oldu forumdakileri okuyup rahatlamaya çalışıyorum :/ sanırım sabredicez..

benimde öyle yaklaşık bir ay oldu ameliyat olalı.burnum eğriydi zaten ameliyattan önce doktorum çok fazla düzelmeyeceğini sadece minimuma indirebileceğini söylemişti eğriliğini.bana sanki epey yamuk gibi geliyor ama doktor 6 ay bekle dedi beklicez bakalım...

Düzelir inşallah hepimizin de kızlar bu kadar zahmeti boşuna çekmiş olmayalım kolay bişey değil valla bakalım doktorum ne dicek aşırı bişey yok bende aslında ama ufak da olsa insan kusur istemiyor yani :)

Kızlar ameliyat olalı 4 gün oldu önceden de sola doğruydu biraz burnum şimdi de öyle gibi acaba alçı çıktıktan sonra masajla düzeltilebilir bi durum mu yardım edin lütfeen :(

Buda ben burnum $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405873317.500160.webp

Gayet güzel duruyor canım ne kadar oldu ameliyat olalı :)

Canm 6 ay ama benm burnum kirildi. Egrilik vardi

Canm yani burnumu kirdi tekrar yapti

Aynen benimkini de kırdı. bugün biraz düzeldi gibi şişliklerden kaynaklanıyor olabilir benimki geçicek galiba :))

Aynen benimkini de kırdı. bugün biraz düzeldi gibi şişliklerden kaynaklanıyor olabilir benimki geçicek galiba :))

Benm butun sisliklerim indi 6 . Ayim bitti biticek

Back
X