Sen burnunu kafana cok takmışsın..geceleride uyuyamaz hale gelmişsin..gece kalkıp aynalarada bakıyorsundur ..uff şurası eğri burası böyle vs..incelemelere girdiysen yaptır derim :) tabiki bu ameliyat için aile maddiyat ve doktor cok önemli :)
Ben ameliyatımın 1.ayındayım...cok mutluyum. makyaj yapmasam bile kendimi cok guzel hissediyorum :)
Kendini fazla yıpratma nasıl mutlu olacaksan onu yap..
Bir de şu burun ameliyatında öldü haberleri yok muBöyle bir işe kalkıştığım için cezalandırılmaktan korkuyorum Ailem de korkuyor yok kanama olur bir şey olur diye.
Uykusuzluğumun sebebi o değil :) Son zamanlarda gece gündüz uykum şaşmış durumda:) Maddi olarak sıkıntım yok memurum birikimim var ama korkuyorum siz fotolardan yola çıkarak dışarıda görseniz estetiğe ihtiyacı olan bir burun olarak değerlendirir miydiniz? 5 yıl kadar önce 20 dklık deviasyon operasyonu (lokal aneztezi ile) geçirmiştim. Ondan sonra burun ucum daha çok düştü sankiKBB ye gittiğimde yine olman gerekir ama çok çok fark olmaz demişti. Çok kararsızım. Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.
Ben ameliyat oldum olali herkesin burnuna bakiyorum :) incelemeye aldim herkesi. Taninadigim birinin burnuna bakip kendi kendime yorumlar yapiyorum.kemerin alinmasi lazim ucunun kalkmasi lazim vs ..
Sana fotomu atabilirim.farki gor :)
Arkadaşlar 22 yaşındayım. Burun estetiği olmaya karar verdim uzun süredir düşünüyordum ama cesaret edemiyordum. Şikayet etmek istemiyorum tabi ama sırf burun yüzünden başka insanlar tarafından çirkin görünümlü kefesine konduğumu düşünüyorum. Bakımlı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Şimdiye kadar yüzüme çok vurulmadı şaka yollu vuranlar oldu ama çok takmamaya çalıştım. Bir yandan da günah işlemiş olur muyum diye düşünüp kederleniyorum Rabbimin verdiği sıfatı değiştirdiğim içinNefes alma problemi de cabası. Resimleri ekliyorum desteğinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Olmalı mıyım sizce?
Eki Görüntüle 923490 Eki Görüntüle 923491 Eki Görüntüle 923492 Eki Görüntüle 923493 Eki Görüntüle 923494
Arkadaşlar 22 yaşındayım. Burun estetiği olmaya karar verdim uzun süredir düşünüyordum ama cesaret edemiyordum. Şikayet etmek istemiyorum tabi ama sırf burun yüzünden başka insanlar tarafından çirkin görünümlü kefesine konduğumu düşünüyorum. Bakımlı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Şimdiye kadar yüzüme çok vurulmadı şaka yollu vuranlar oldu ama çok takmamaya çalıştım. Bir yandan da günah işlemiş olur muyum diye düşünüp kederleniyorum Rabbimin verdiği sıfatı değiştirdiğim içinNefes alma problemi de cabası. Resimleri ekliyorum desteğinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Olmalı mıyım sizce?
Eki Görüntüle 923490 Eki Görüntüle 923491 Eki Görüntüle 923492 Eki Görüntüle 923493 Eki Görüntüle 923494
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?