Burnum :(

Canm bnde bi prgram var doktrlarnki gbi senin burnunu yaptm brazcik ama resmi nasil gondericemo blmiyorm gonderym sana :)

Yönetici arkadaşlardan özür diliyorum farklı sekmelerden düzenlediğim için konum 2 kez açılmış Bunu kaldırabilir misiniz? Arkadaşlardan ve yöneticilerden özür diliyorum tekrar tekrar.

Buda bendeki similasyonla yapilmis burun tahmini olarak yaptm canm fikir vermesi amaciyla :))

benim fikrimce burun ucun söylediğin gibi düşük ve güldüğünde daha da düşüyordur.Başarılı bi ameliyatla cok daha güzel bir görüntüye kavuşabilirsin.

Benim burnumda seninkisne bnziuo braz bnde bu cuma olucam ameliyat cnim yaaa:)

İnşaallah çok iyi geçer ameliyatınn ve sonuçtan ömür boyu memnun olursun inşaallah. Ben nasip olursa Mayıs-Haziran gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım :)

Çok çok teşekkür ediyorum arkadaşım:) 2. burun istediğim şekle çok yakın. Sadece kemer alınıp ucundaki düşüklüğün giderilmesi dileğim.

Rica ederm canm insallh istedgin gibi olur bnde bu cuma ameliyat oluyorum istanbul anatomica hastanesinde bakalim cok heycanliyim insallh kolay gecer :))

Rica ederm. canm insallh istedgin gibi olur senin burnusunda bnde cumayi bekliyorum heycanla bakalim insallh kolay gecer korkularimla yuzlesebilirsem tabi :):) ameliyattan sonra resim paylasirim bende :) :18:
sen kesin ameliyat olmaya karar verdin mi ?

Ben kararlıyım ama biraz zaman geçmesini bekliyorum. Mayıs-Haziran gibi doktor seçip gideceğim. Bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…