Yani harbiden. Evlenince ne oluyor, parayla alinmis mal gibi adam herseyine karisiyor kadinin. Ona neymis? Sacma bir durum gercekten. Belki operasyon ucreti yuzunden boyle yapiyordur. Cimri bir adamsa.Dr a birlikte gidin zaten ameliyat olman gerekir dicektor drdayahu kendi bedeninizle ilgili kararlarıda verebilin ama ya
Ama hiç para olayı gibi gelmedi banaYani harbiden. Evlenince ne oluyor, parayla alinmis mal gibi adam herseyine karisiyor kadinin. Ona neymis? Sacma bir durum gercekten. Belki operasyon ucreti yuzunden boyle yapiyordur. Cimri bir adamsa.
Suan degilde yarin atarim ama simdilik netten aynisini bulup aticam size burnumu elimle yukari kaldirincs muhtesem nefes aluyorum ama salinca tek delikle aliyorumYüzünü göstermeden burnunun fotoğrafını atman mümkün mü
Ama hiç para olayı gibi gelmedi banamesela benim param olsa ne estetikler yaptırırım, kocam istermi ne gerek var der kesin ama ben oramı buramı yaptırıcam derim hiç yaptırabilirmiyim demem zaten sanki ona birşey yapılacak
Ondan gizli is yaparsam sulalecek adimi cukarirlar canim malesef ikna etnek zorundayimAilenizle ayni sehirde misiniz? Farkli sehirdeyseniz, ailenizin yanina ziyarete gittiginizde ameliyat olun. Donene kadar iylesir zaten. Artik birsey yapamaz o saatten sonra. Bir iki kizar kuser, sonra mecbur unutur.
Okadar geri kafali iste burnunu yaptiracakmis deyip duruyor geri kafalilar gibi@umutlu_u arkadaşı davet ediyorum buraya. Kendisi estetik amaçlı değil sağlığı için ameliyat olacak. Sağlık için olduğunu anlayamayacak kadar acımasız mı eşiniz?
Neguzel bekarsin galiba kafana gore yaptir neguzek nasil ozendim simdidoktora beraber gidin. benim sizin kadar zor durumda değil nefes alış verişim ama anlayabiliyorum. biraz daha geçsin vakit olurum ameliyat herhalde. benimde büyük burnum biraz düzelttirme imkanım da olur. ki estetik kaygısı sizinle ilgili bir durum eşiniz niye buna müsaade etmiyor. anlayamıyorum.
Ondan gizli is yaparsam sulalecek adimi cukarirlar canim malesef ikna etnek zorundayim
Verebilinmiyor isteDr a birlikte gidin zaten ameliyat olman gerekir dicektor drdayahu kendi bedeninizle ilgili kararlarıda verebilin ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?