Burnum:(

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
Ailesel olarak hepimiz kemerli burunluyuZ...ablam ve kardesim estetik ameliyat olup bu dertten kurtuldular..kemerli burun demek sorunlu burun demek nefes alamiyorlardi..ben onceden biraz kiloluydum burnum okadar belli olmiyordu ustteki kemik..simdi oldukca zayifladim yuzum kucucuk kaldi ama burnum kocaman cikti...kemerli egik ve alt burun delinlerimin biri yamukluktan dolayi neredeyse tamamen kapandi...gitgide daha da kapanacakmis burun deligi ameliyati olablardan duydum daha da nefessiz kalmamak icin burun deligini esitletiyorlar ..benim.goruntu itibareyile burnumun tek teligi tamamen etle kapali yada kikirdak gslibs o ..ve benim nefes almam cok zorlasti bogulcak gibi oluyorum...kemerli kismida zsyifliktan dolayi tamemej ortada her beni goren biraz kilo al burnun az duzelir yuzun etlenince diyorlar...daha zayiflama burnun cok kotu cikmis falan diyorlsr ki haklilar gulmek bile yakismiyor artik hadi kemigi gectim delik tamamen kapali...ben ameliat coktaan olurumda esimi ikna edemiyorum..adam guzelik icin sirf estetik oldumu zannediyor burun delinlerimi anlatttigimda bahane arama diyor ...ben okadar zahmete katlanmisken burun kemerinide duzeltmwk istiyorum..ama adam bu konu aculinca kopuruyor...ben nasil ikna edicem bu adami yaa cok canim sikkin aynalara kustum ..ikna olcak gibi de durmuyor

@umutlu_u arkadaşı davet ediyorum buraya. Kendisi estetik amaçlı değil sağlığı için ameliyat olacak. Sağlık için olduğunu anlayamayacak kadar acımasız mı eşiniz?

Ailenizle ayni sehirde misiniz? Farkli sehirdeyseniz, ailenizin yanina ziyarete gittiginizde ameliyat olun. Donene kadar iylesir zaten. Artik birsey yapamaz o saatten sonra. Bir iki kizar kuser, sonra mecbur unutur.

Sen de hiçbir şeyden memnun değilsin be anacım.Ne kocandan ne onun ailesinden ne kendinden.Tanrımmm beni baştan yarattt!!!

Zaten kemer de burun icin bir saglik sorunu bence..Rahat nefes alamiyorsunuz birkere.Psikolojik olarak burun goruntunuzun sizi etkiledigini soyleyin esinize..

Dr a birlikte gidin zaten ameliyat olman gerekir dicektor drda yahu kendi bedeninizle ilgili kararlarıda verebilin ama ya
Yani harbiden. Evlenince ne oluyor, parayla alinmis mal gibi adam herseyine karisiyor kadinin. Ona neymis? Sacma bir durum gercekten. Belki operasyon ucreti yuzunden boyle yapiyordur. Cimri bir adamsa.

Yani harbiden. Evlenince ne oluyor, parayla alinmis mal gibi adam herseyine karisiyor kadinin. Ona neymis? Sacma bir durum gercekten. Belki operasyon ucreti yuzunden boyle yapiyordur. Cimri bir adamsa.
Ama hiç para olayı gibi gelmedi bana mesela benim param olsa ne estetikler yaptırırım, kocam istermi ne gerek var der kesin ama ben oramı buramı yaptırıcam derim hiç yaptırabilirmiyim demem zaten sanki ona birşey yapılacak

Yüzünü göstermeden burnunun fotoğrafını atman mümkün mü
Suan degilde yarin atarim ama simdilik netten aynisini bulup aticam size burnumu elimle yukari kaldirincs muhtesem nefes aluyorum ama salinca tek delikle aliyorum

Gerçekten... Konu sahibi sanki bedeninde kiracı da çivi çakmak için ev sahibine soruyor.

Burnumun alti bundan da kapali kizlar ama adam anlamiyor septum deviasyonu ameliyati cok basit aslinda ikna etmem lazim

Ailenizle ayni sehirde misiniz? Farkli sehirdeyseniz, ailenizin yanina ziyarete gittiginizde ameliyat olun. Donene kadar iylesir zaten. Artik birsey yapamaz o saatten sonra. Bir iki kizar kuser, sonra mecbur unutur.
Ondan gizli is yaparsam sulalecek adimi cukarirlar canim malesef ikna etnek zorundayim

doktora beraber gidin. benim sizin kadar zor durumda değil nefes alış verişim ama anlayabiliyorum. biraz daha geçsin vakit olurum ameliyat herhalde. benimde büyük burnum biraz düzelttirme imkanım da olur. ki estetik kaygısı sizinle ilgili bir durum eşiniz niye buna müsaade etmiyor. anlayamıyorum.

Neguzel bekarsin galiba kafana gore yaptir neguzek nasil ozendim simdi

Dr a birlikte gidin zaten ameliyat olman gerekir dicektor drda yahu kendi bedeninizle ilgili kararlarıda verebilin ama ya
Verebilinmiyor iste
Geri kafali bir es dag gibi onune durunca verilmiyor o karar..gidip gizli yaptirsan da kocasini dinlemeden burnunu yaptirmis bizim gelin diye bir suru dedikoduyi cekemem ama cok cok kizginim.bedeni le ilgili kararlari bile verirken ese danidmak kadar berbat bi kole hayati olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…