- 20 Haziran 2013
- 825
- 802
- 53
Aynen oyle kendine guveni yokkocana ne ki yani, sen kendinden memnun değilken ona noluyor, kesin güzelleşeceksin diye kıskançlıktan hayır diyordur.
Açılan konulara nerden bakıyoruz canım profil sayfasında sadece mesajlara bakılıyor merak ettim burnunubenim de kemerli, konum var bakın isterseniz.
sizin de fotoğraf atmanız mümkün mü?
nefes sorunu her kemerli burunda oluyor mu? ben farketmiyorum galiba
Mesajlara baktıgınız yerin altında tüm konuları arat yazıyor oradaAçılan konulara nerden bakıyoruz canım profil sayfasında sadece mesajlara bakılıyor merak ettim burnunu
Benim burnumu tarif etmişsiniz sanki :)Ailesel olarak hepimiz kemerli burunluyuZ...ablam ve kardesim estetik ameliyat olup bu dertten kurtuldular..kemerli burun demek sorunlu burun demek nefes alamiyorlardi..ben onceden biraz kiloluydum burnum okadar belli olmiyordu ustteki kemik..simdi oldukca zayifladim yuzum kucucuk kaldi ama burnum kocaman cikti...kemerli egik ve alt burun delinlerimin biri yamukluktan dolayi neredeyse tamamen kapandi...gitgide daha da kapanacakmis burun deligi ameliyati olablardan duydum daha da nefessiz kalmamak icin burun deligini esitletiyorlar ..benim.goruntu itibareyile burnumun tek teligi tamamen etle kapali yada kikirdak gslibs o ..ve benim nefes almam cok zorlasti bogulcak gibi oluyorum...kemerli kismida zsyifliktan dolayi tamemej ortada her beni goren biraz kilo al burnun az duzelir yuzun etlenince diyorlar...daha zayiflama burnun cok kotu cikmis falan diyorlsr ki haklilar gulmek bile yakismiyor artik hadi kemigi gectim delik tamamen kapali...ben ameliat coktaan olurumda esimi ikna edemiyorum..adam guzelik icin sirf estetik oldumu zannediyor burun delinlerimi anlatttigimda bahane arama diyor ...ben okadar zahmete katlanmisken burun kemerinide duzeltmwk istiyorum..ama adam bu konu aculinca kopuruyor...ben nasil ikna edicem bu adami yaa cok canim sikkin aynalara kustum ..ikna olcak gibi de durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?