Burnum:(

kocana ne ki yani, sen kendinden memnun değilken ona noluyor, kesin güzelleşeceksin diye kıskançlıktan hayır diyordur.

Kizlarrrrrrrr
Busskam yeniden denedim nefes alamiyorum ben bak burnumun haline gitgide kapaniyo simdi izin vermesen tamamen kapanimca mecbur olcam bu ameliyati dedim bakti burnuma himm eevet ya cok az delik kalmis dedi rsndevu al git dedi...bende sende gel dedim biliyosun bu ilacls geccek bise degil dedim ufak bi operasyon gerekcek dedim biraz lafi degistirdi ama git kbb ciye dedi:))) ve ben susn dontor arastiriyorum kemerin lafini bile etmedim direkt sagliktsn girdim ama ins onuda hallederim

benim de kemerli, konum var bakın isterseniz.
sizin de fotoğraf atmanız mümkün mü?
nefes sorunu her kemerli burunda oluyor mu? ben farketmiyorum galiba

benim de kemerli, konum var bakın isterseniz.
sizin de fotoğraf atmanız mümkün mü?
nefes sorunu her kemerli burunda oluyor mu? ben farketmiyorum galiba
Açılan konulara nerden bakıyoruz canım profil sayfasında sadece mesajlara bakılıyor merak ettim burnunu

Tabikide beraber kulak burun bogaza gitmek..

Saglik problemin hayatini etkileyen bisey bence tut kocanin elinden birlikte git dr a ..kaldiki bunun icin sikinti yapmasi bile normal degil, simdi olmasa bile ileride hic hamilelik gecirdinmi bilmiyorim bütün uzuvlarin odem topluyor. burnun bile ozaman nasil nefes alacaksin birde bunu dusun. yatarken falan.. ben yaptirdim cok da memnun kaldim cok iyi profdu doktorum bi sene oldu hem goruntusu hem islevi mukemmel ustelik esime duyurmadan estetikde istedim yoksa oda karisirdi kendim gittigim ucunu kaldirip kavis verdi ilk yadirgadi simdi cok seviyor..

burun ameliyatının çokta iyi olmadığını duymuştum birinden burnumu hissetmiyorum kanıyor haberim olmuyor demişti.

Ilk iki ay ne koku nede dikis yerleri ve burun ucunu hissediyorsun ama sonradan kendine geliyor benimde tam anlamiyla his duygum gelmedi malesef

Benim burnumu tarif etmişsiniz sanki :)
Burnum sola doğru eğik ve sağ burun deliğim kıkırdak sebebiyle tamamen kapalı sol taraftan nefes alıyorum şimdi hamileyim hiç nefes alamıyorum bende kemer yok ama burnumun üstündeki kemik derime o kadar yakın ki çok çirkin duruyor.
Bende bir ara ameliyat olayım dedim abim amca kızı oğlu vs hepsi oldu ama ben olamadım maalesef
Eşime dedim ameliyat olayım diye bu yaştan sonra fotomodelmi olcan dedi izin vermedi.
Şu anda iyice horlamaya başladım eşim uyuyamaz oldu doğumdan sonra git bir baktır dedi
Ama benim artık ameliyat olmak gibi bir hevesim ve isteğim yok. Baktım çok rahatsız ediyor narkozsuz lokal anestezi ile kıkırdak ameliyatı yapıyorlar belki ondan yaptırırım?
Sende bolca horla ağzını açarak horla adam deli olsun belki izin verir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…