Bence çok tatlı duruyor ya :) Ama önden bakınca sola doğru kaymış gibi mi gözüküyor biraz?
Profil fotoğraflarını nasıl önden görebildiniz ben göremedim de
Gayet güzel görüyor indikçe güzelleşir bence..m.dilbere mi oldun canım?yamukluk demişsin onu merak ettim,yandan bişey yok çünkü
1. ve 2. resimlerdeki kişiyle 3.resimdeki kişi aynı kişi mi?ilk iki resimle 3.resim arasında büyük fark var.burunlar da farklı.ben anlamadım hiçbirşey?
evet canım muhammed dilbere oldum
yamukluk konusu da şöyle burnum ameliyattan önce yamuktu benim doktor dedi ki kıkırdak hafızası denen bir olay varmış oda şu burnu doktor ne kadar düzeltirse düzeltsin burun eski yamuk haline geri dönebiliyormuş revizyonda olsan tekrar yamulurmuş burun eski yerine meylediyor yani
bana ameliyattan sonra yamulmayacak dedi ama bana yamuk geliyor aksım tekrarladı sanırım
İlk iki resmim ameliyat olduktan sonra üçüncü resim ameliyat olmadan önce ki halim e burunların farklı olması normal değil mi sence
üç resimdeki kişi de benim tabiki üçte kimliğim belli olmasın diye karaladım ilk iki yakın çekim zaten belli olmaz diye karalama gereği duymadım
canım ben nerden bileyim?yazmamışsın da bu ameliyattan önce,bu da sonraki diye.3.resimde de gözlerin falan kapalı anlayamadım aynı kişi mi değil mi.çok farklı zaten.burnun iyi olmuş ameliyat sonrasında..sorun görmedim.
canım yeni burnuna alışamamışsındır sen bence güzel olmuş.. zamanla alışcağını düşünüyorum çünkü ben açıkçası kötü bir fotoğraf bekliyodum beğendim burnunu... en sonki resim estetik olmadan önceki halinmiydi??
Evet canım son resim olmadan önceki halim
bence iyi ki ameliyat olmuşsun
burnun çenene göre kötü duruyormus ameliyattan önce
yamuklugu sorun etme, kavisi gayet hoş olmuş
yamuk olsa da boşvereceksin artık bence önemli olan burnun yandan nasıl durdugu
benim burnum da çok kötü, ameliyat olmak istiyorum ama param yok
bu arada gözlerin benim gözlerime benziyo sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?