Burnunun kalkıklığı güzel, şişliklerden yeni ameliyat olduğunuzu anladım zamanla şişlikler inecek daha sivri bir görünüm olacak, benimde doğal burnumda yamukluk var resimlerde belli oluyor, iki yan profilimde birbirinden farklı ameliyatla düzelltirmek istiyorum ama kararsız kalıyorum.
Editör arkadaşlarım konumu rica ediyorum taşımayın zaten burun estetiği bölümüne de açtım aynı konuyu burnumdan dertliyim ve bu bölümde ki arkadaşlarımında görüşlerini almak istiyorum
bugün 23. günüm fotolarımı ekliyorum .. aks var demişti doktor yani yamukluk kıkırdak hafızası yüzünden tekrarlayabilir demişti bu doktorun elinde olmayan bir şey demişti ameliyattan sonra yüzde doksan beş aksın geri gelmeyecek demişti çok sevinmiştim ama şimdi fotolarımı çektim önden yamuk kızlarbu yüzden önden foto eklemiyorum sadece profilden ekliyorum gözlerimin kapalı olduğu ameliyattan önceki halim diğerleri olduktan sonra ben beğenmiyorum burnumu çok şiş galiba ucu da çok sert taş gibi ben çok kalkık istememiştim doktor da hafif kavis vericem demişti böyle bir şey çıktı ortaya işte çarprazdan bakınca da hafif kemik var sanki aks da tekrarladı çok mutsuzum keşke olmasaydım
yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 771245 Eki Görüntüle 771244 Eki Görüntüle 771243
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?