Burnun gayet sevimli, senin beklentin farklı olduğu için hoşuna gitmemiş anladığım kadarıyla...hafif ucu kalkık çünkü ama ben beğendim severim böyle burunları.. ayrıca ameliyat olalı daha 23 gün olmuş.. beklemelisin bikaç ay sonda büyük bir ihtimal düzelecektir.. şuan kafaya bişeyi takma şişlikler inince tekrar fotoğraf koyarsan bakarız çünkü burnun daha değişecek
çok teşekkür ederim senin burnun gibi güzel olur inşallah burnum
Kalkıklığı inecek dedi doktor ama 23 gün olmasına rağmen pek inme olmadı.. zaman geçtikçe gerçekten iner mi burun zamanla değişir değil mi bir türlü inanamıyorum buna hep böyle kütük gibi kalacak sanıyorum malesef aksım tekrar etti sanırım doktor istediğin kadar ameliyat ol kıkırdak hafızasından dolayı burnun yine yamulur demişti .Bana kıkırdak hafızan yüzde doksan beş tekrarlamaz yani yamulmayacak bir daha demişti ama bilmiyorum umarım şişliktendir yamukluk
Teşekkür ederim canımtabi ki değişecek daha çok yeni.. bir burun tam olarak 6-7 ayda tam şeklini alıyor.. sabırla bekle, şişlikten olma ihtimali var ^_^ birde önden fotoğraf olsaydı görmüş olurdum..
Koymaya kalbim dayanmadı inan her baktığımda yamuk mu değil mi diye düşünmekten kafayı yedim şişlikler biraz daha insin önden de koyucam o zaman şiş diye bahanede bulamam neyse o olur
Peki canım sen nasıl istersen, o zaman bakarız
canım sana özelden göndermek istiyorum resmimi sen oldukça tecrübelisin yorumunu çok merak ediyorum
eski halide güzelmiş aslında ama yeniside güzel hiç takma daha çok şekil alırbugün 23. günüm fotolarımı ekliyorum .. aks var demişti doktor yani yamukluk kıkırdak hafızası yüzünden tekrarlayabilir demişti bu doktorun elinde olmayan bir şey demişti ameliyattan sonra yüzde doksan beş aksın geri gelmeyecek demişti çok sevinmiştim ama şimdi fotolarımı çektim önden yamuk kızlarbu yüzden önden foto eklemiyorum sadece profilden ekliyorum gözlerimin kapalı olduğu ameliyattan önceki halim diğerleri olduktan sonra ben beğenmiyorum burnumu çok şiş galiba ucu da çok sert taş gibi ben çok kalkık istememiştim doktor da hafif kavis vericem demişti böyle bir şey çıktı ortaya işte çarprazdan bakınca da hafif kemik var sanki aks da tekrarladı çok mutsuzum keşke olmasaydım
yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 771245 Eki Görüntüle 771244 Eki Görüntüle 771243
canım benim fikrime göre burnun çok minik ve kalkık olmuş benim sevmediğim tarz açıkcası ben de para ayarladığımda olacağım ama mini minnak ve kalkık yaparsa diye korkuyorum ama inşallah seninki de iner
Benim de en büyük korkum bu. Olabildiğince doğal ve orantılı olmasını istiyorum. Senin aklında hangi doktorlar var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?