Burnuma bakarmisiniz (Resimli)...... :(

Gerçekten burnun beni asla rahatsız etmedi. Çok doğal olmuş özellikle ödem burun ucunda toplanıyor bu yüzden kendini üzme ve burnuna biraz zaman ver :)

Bence icini ferah tut çok güzel doğal olmuş kemer gitmiş ve yüzüne uygun güzel bir burun gelmiş yerine, çok fazla oynamalar coğunlukla sırıtıyor, ben begendim burnunu:)

Ya ben çok beğendim. Gayette doğal duruyor çok güzel hatta söylemessen kimse anlamaz ameliyat olduğunu

Merhaba,
burun-dudak acisina bakinca burnunuz gayet kalkik aslinda ama ucuna sekil vermedigi icin yuvarlak ve hafif dusuk gorunuyor. ayni durum bende de var maalesef... unlu diye gidip binletce tl para verdikten sonra boyle olmasi uzucu...evet dogustan boyle olsaydi burnumuz belki boyle uzulmezdik ama bukadar para verip onca aciyi cektikren sonra yeterince iyi olmayinca insan uzuluyor...bu byrnu 1000-2000 tlye asistan doktorlar da yapardi diyesi geliyor insanin(kendim icin konusuyorum) :p benim burnum onden de yamuk tabi o ayri mesele...2 kere ameliyat oldum doktoruma 2.sini de yapamadi. simdi baska doktora revzyon olacagim. sizin henuz erken gibi ...6-7 ay zaman gecsin ozaman karar verirsiniz iyi mi kotu mu :) bu arada yeterince iyi degil ama bence de kotu olmamis...en azindan cokuk vs degil...

Bence cok güzel. Yolda görsem "aaa estetikli" demem "masallah ne güzel burnu var " derim. Bence estetiginde makbul olani bu dur...

:KK9::KK9:
Ilk resim 24 nisan - ertesi gün ameliyat oldum.

Ortadaki resim 9 Mayis ve son resim 16 mayis... Hic estetik omus bir buruna benziyormu yaa :KK43:
Hatta simdi ki hali iki hafta önceki halinden daha büyük.. Aglamak istiyorum.

Yine 9 Mayista ki haline alisabilirdim ama son hali cok cirkin ve burun ucu kocaman
Gayet güzel olmuş son hali önden Nasıl duruyor görmek lazım ama yan profil çok ideal düşük değil düzgün duruyor güzel günlerde kullan :KK9:

Tsk ederim mesajlarınız için.

Çok kalkık bir burun istemiyordum bende ama ucu geri kalan buruna göre fazla büyük ona üzülüyorum..

Haziranin ilk haftası görüşeceğim doktorumla ama sabırlı ol şiş hala burnun düzelicek diyecek .. Ama pek inanmıyorum artık ben düzeleceğine :-(

burun ucunuz düşük falan değil bence.hele 3lü resimde son derece doğal ve güzeldi.o da uçtaki ödemdendi sanırım.işte farklı oluyor herkesin beklentisi.ben burun dudak mesafesi çok açılsın istemem şahsen.

Bence çok güzel olmuş gayet doğal ve estetiğim diye bağırmıyor :nazar::p bende eylülde ameliyat olacağım 2 yıldır bu anı bekliyordum:halay:ayrıca daha çok yeni illaki şişleriniz vardır ve mutlaka inecektir moralini bozma bence ve yeni burnunun tadını çıkar :)

Ilk resim 24 nisan - ertesi gün ameliyat oldum.

Ortadaki resim 9 Mayis ve son resim 16 mayis... Hic estetik omus bir buruna benziyormu yaa :KK43:
Hatta simdi ki hali iki hafta önceki halinden daha büyük.. Aglamak istiyorum.

Yine 9 Mayista ki haline alisabilirdim ama son hali cok cirkin ve burun ucu kocaman
bence gayet güzel. Daha yeni ameliyatın.

Canım bence biraz daha değişir burnun, çünkü tam oturması için 6 ay 1 yıl geçmesi gerekiyor . Kardeşimde olmuştu ordan biliyorum . Biraz daha bekle bakalım . Ayrıca şuanda güzel görünüyor ;) nerde ne kadara yaptırdın banada bilgi verirsen sevinirim . Bende olmayı düşünüyorum araştırma yapıyorum ;)

selam :)

burnumuzdan nefret edip haftalarca çaresini arıyoruz, araştırıyoruz. ameliyattan 15 gün sonra mükemmel burna kavuşturan doktorlar bizi çok cezbediyor. ama bi noktayı hep atlıyoruz. hiçbirimizin burnu birbirinin aynısı değil. kimisi (özellikle reklamları yapılanlar) ilk sargı açıldığı andan itibaren mükemmel görünüyor, kimininse derisi kalın ve ödemin çözülmesi aylar alabiliyor. bu yüzden acele etmemeni tavsiye ederim. burnun çok doğal olmuş ben çok beğendim :super:

Back
X