Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel olmuş son hali önden Nasıl duruyor görmek lazım ama yan profil çok ideal düşük değil düzgün duruyor güzel günlerde kullanIlk resim 24 nisan - ertesi gün ameliyat oldum.
Ortadaki resim 9 Mayis ve son resim 16 mayis... Hic estetik omus bir buruna benziyormu yaa
Hatta simdi ki hali iki hafta önceki halinden daha büyük.. Aglamak istiyorum.
Yine 9 Mayista ki haline alisabilirdim ama son hali cok cirkin ve burun ucu kocaman
Tsk ederim mesajlarınız için.
Çok kalkık bir burun istemiyordum bende ama ucu geri kalan buruna göre fazla büyük ona üzülüyorum..
Haziranin ilk haftası görüşeceğim doktorumla ama sabırlı ol şiş hala burnun düzelicek diyecek .. Ama pek inanmıyorum artık ben düzeleceğine :-(
bence gayet güzel. Daha yeni ameliyatın.Ilk resim 24 nisan - ertesi gün ameliyat oldum.
Ortadaki resim 9 Mayis ve son resim 16 mayis... Hic estetik omus bir buruna benziyormu yaa
Hatta simdi ki hali iki hafta önceki halinden daha büyük.. Aglamak istiyorum.
Yine 9 Mayista ki haline alisabilirdim ama son hali cok cirkin ve burun ucu kocaman
Özelden mesaj attim doktorumun kim oldugunuArkadaşlar ankara gazide ameliyat olan var mı bir de canım sen hangi doktora oldun