burnuma darbe aldım:(

senminay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
122
0
46
Ankara
arkadaşlar dün akşam arkadaşımın bebeğini seviyodum kafasını vurdu burnuma daha doğrusu burnumun ucuna hemde öyle bi vurduki gözümden yaş geldi.doktoru aradım kafası nereye geldi kanama varmı filan diye sordu.kanama olmadı ama ucu kızardı.alşam gidecem doktora.moralim çok bozuldu.

Ayyy canım bnm çok üzüldüm okurken kendime olmuş gibi irkildim :( İnşallah hiç bişicik olmamıştır güzel haberini bekliyorum daha dikkatli ol lütfen hatta çok çook dikkatli ool :14::16: Mutlu kal

teşekkürler arkadaşlar. evt gittim doktora bi sıkıntı yok şimdilik dedi bi taraf şişmiş biraz seni kontrol altına alalım dedi.yani daha sık gidecem doktora.şişler indikçe sorun olup olmadığı daha iyi belli olurmuş.eğer bir aylıkken olsaymış böyle bişey çok kötü olurmuş.bundan sonra daha dikkatli olacam tabi..sizde çok dikkat edin arkadaşlar.herşeyden koruyun valla burnunuzu.

teşekkürler arkadaşlar. Evt gittim doktora bi sıkıntı yok şimdilik dedi bi taraf şişmiş biraz seni kontrol altına alalım dedi.yani daha sık gidecem doktora.şişler indikçe sorun olup olmadığı daha iyi belli olurmuş.eğer bir aylıkken olsaymış böyle bişey çok kötü olurmuş.bundan sonra daha dikkatli olacam tabi..sizde çok dikkat edin arkadaşlar.herşeyden koruyun valla burnunuzu.

canım sen ameliyt olalı ne kadar olmuştuki?
Birde kontrol altına alıp ne yapıyor ki burnuna ekstradan bunu merak ettim? Masaj mı yapıyor yada bir ilaç mı verdi? Yoksa sadece kontrol amaçlı mı?
Ama çok sevindim kötü bişe olmadına hepimiz çok ii koruyalım ben şahsen dokunmaya korkuyorum :18: 6 ay böle olcak sanıırmm :)

canım gecmis olsun..umarım bir sorun çıkmaz..
en çok korktuğum sey benimde..3 yasında dünyalar güzeli yigenimi alamıyorum kucağıma :( oyun oynamaya bile çekiniyorum :( küsüyor bana :( ama napiyim daha 2 haftalık burnum :( çok korkuyorum..
gece uyurken elimi çarptım 2 kere :( çok korktum ama bir sey olmadı çok şükür :(
mecburuz bir süre dikkat etmeye...

arkadaşlar bu burnu ne kadar süre darbeden korumak lazım ya.bende sırf bu yüzden vazgeçtim ameliyattan.bebeğim küçük 6 aylık.ama bunları okudukça hepten korktum.ömür boyu bu işten vazgeçicem gibi görünüyo ya:(

doktor ne der bilmiyorum ama burun tam olarak 1 senede oturuyorsa eğer 1 sene dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum..cocuğunuz çok küçük..zaten suan ameliyat olmanız zor olur sizin için..bence cocuğunuzun büyümesini beklerseniz daha iyi olur..

canım sen ameliyt olalı ne kadar olmuştuki?
Birde kontrol altına alıp ne yapıyor ki burnuna ekstradan bunu merak ettim? Masaj mı yapıyor yada bir ilaç mı verdi? Yoksa sadece kontrol amaçlı mı?
Ama çok sevindim kötü bişe olmadına hepimiz çok ii koruyalım ben şahsen dokunmaya korkuyorum :18: 6 ay böle olcak sanıırmm :)

2 ayı geçti amlyt olalı.sadece kontrol amaçlı gidecem doktora kemikte kıkırdakta bi sorun yokmuş ama ucu özellikle sağ uç kısmı şişti biraz.şişlikler inince daha iyi anlarız şeklini gerekirse masaj veririz dedi.doktorum çok ilgili sağolsun.resimlerim vardı ama kaldırdım canım şekli öyle çok güzel değil çok doğal bi burun yamuk eğri olmasında razıyım bu haline

canım gecmis olsun..umarım bir sorun çıkmaz..
en çok korktuğum sey benimde..3 yasında dünyalar güzeli yigenimi alamıyorum kucağıma :( oyun oynamaya bile çekiniyorum :( küsüyor bana :( ama napiyim daha 2 haftalık burnum :( çok korkuyorum..
gece uyurken elimi çarptım 2 kere :( çok korktum ama bir sey olmadı çok şükür :(
mecburuz bir süre dikkat etmeye...
canım çok dikkat et.seninki daha iki haftalık.bir de bebeklerin eli ağır olur.kafaları da ağırmış şahit oldum:) el çarpmasıyla bişi olmaz eğer şiddetli değilse.

arkadaşlar bu burnu ne kadar süre darbeden korumak lazım ya.bende sırf bu yüzden vazgeçtim ameliyattan.bebeğim küçük 6 aylık.ama bunları okudukça hepten korktum.ömür boyu bu işten vazgeçicem gibi görünüyo ya:(
6 aylık çok küçük canım ya kucağına alamazsın ilk başlarda.emziriyosan süt vermen de sorun olur.ilaç filan da alıyosun çünkü. birazcık bekle bence bebişin büyüsün biraz

6 aylık çok küçük canım ya kucağına alamazsın ilk başlarda.emziriyosan süt vermen de sorun olur.ilaç filan da alıyosun çünkü. birazcık bekle bence bebişin büyüsün biraz

martta ameliyatımı olmayı düşünüyordum ama burdaki deneyimli arkadaşlar uyardı saolsunlar.bende artık oğlum emmeyi bırakınca olurum diye düşünüyorum.birde ne kadar beklemem lazım onu anlayabilsem.çünkü çocuk 1 yaşında da 2 yaşında da kucak ister.

2 ayı geçti amlyt olalı.sadece kontrol amaçlı gidecem doktora kemikte kıkırdakta bi sorun yokmuş ama ucu özellikle sağ uç kısmı şişti biraz.şişlikler inince daha iyi anlarız şeklini gerekirse masaj veririz dedi.doktorum çok ilgili sağolsun.resimlerim vardı ama kaldırdım canım şekli öyle çok güzel değil çok doğal bi burun yamuk eğri olmasında razıyım bu haline

hımmm... Canım olsun benımde öle aman aman bi güzelliği yok burnumun ama eski haliyle yan yana getirince farkı anlıyorum. Benimde çok yamuktu kırıkk vardı malum.. Sen yinede koy merak ettimmm :)))
benım doktorum da bana masaj vermedi masaj ne işe yarıyor kızlar bilen varmı? Buruna şekil mi veriyor?
Birde ben biraz dokunduğum zaman burnum hemen şişiyor bastırarak masaj yapsam nasıl olurum allah bilir :))

hımmm... Canım olsun benımde öle aman aman bi güzelliği yok burnumun ama eski haliyle yan yana getirince farkı anlıyorum. Benimde çok yamuktu kırıkk vardı malum.. Sen yinede koy merak ettimmm :)))
benım doktorum da bana masaj vermedi masaj ne işe yarıyor kızlar bilen varmı? Buruna şekil mi veriyor?
Birde ben biraz dokunduğum zaman burnum hemen şişiyor bastırarak masaj yapsam nasıl olurum allah bilir :))

masaj çok önemli diyor bizim doktor bu gün gittim gene yeni masaj verdi bu sefer uc tarafa evet daha güzelleşiyor masajla

ya benim doktorum da masaj falan vermedi ve burnum yamuk şu an:( salı günü gittim şişlerden olduğunu söyledi ve 3 ay sonraya randevu verdi( bu arada kontrol için çok uzun bir süre değil mi bu), moralim çok bozuk baktıkça o kadar eziyeti bunun için mi çektim diyorum:( eski haliyle hiç bi farkı yok nerdeyse...

ya benim doktorum da masaj falan vermedi ve burnum yamuk şu an:( salı günü gittim şişlerden olduğunu söyledi ve 3 ay sonraya randevu verdi( bu arada kontrol için çok uzun bir süre değil mi bu), moralim çok bozuk baktıkça o kadar eziyeti bunun için mi çektim diyorum:( eski haliyle hiç bi farkı yok nerdeyse...

belki her doktorun yöntemi başkadır cnm ama ne bilim msajla daha şekilleniyor sanki bir ara doktorunu sor cnm istersen

neferalem canım şimdi benm doktorum vermediyse bi bildiği vardır diye düşünyorumm ben kendi başıma yapsam hata etmiş olmazmıyımmm ?? benımde çok şişlerim var önden bakınca sağlı sollu orantısızzz.

herşey.yolunda canım bak yine moral bzmuşsun sen amaaa yapma böyle sen doktorunu ara sor masaj yapayımmı diye bakalım ne diyecek.. öyle hergün aynaya bakıp didikleme bu işin ilacı zaman bak herkes öle diyorrr

neferalem canım şimdi benm doktorum vermediyse bi bildiği vardır diye düşünyorumm ben kendi başıma yapsam hata etmiş olmazmıyımmm ?? benımde çok şişlerim var önden bakınca sağlı sollu orantısızzz.

herşey.yolunda canım bak yine moral bzmuşsun sen amaaa yapma böyle sen doktorunu ara sor masaj yapayımmı diye bakalım ne diyecek.. öyle hergün aynaya bakıp didikleme bu işin ilacı zaman bak herkes öle diyorrr

evt bende aynı şeyi söyledim ya cnm bir bildiği vardır heralde.sabredersek mutlu sona ereriz:)

Back
X