Burnuma konulan kıkırdaklar erisin eriyenler cvp verin nolur?

gurbetkusu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
488
112
323
41
Arkadaşlar burnuma revizyon da konulan kıkırdaklar tirtikli gibi dışardan belli sol burnunun köküne ve iki ucuna konuldu sol orta yan bölüm çökük kıkırdak olan yerler girintili çıkıntılı sağ doktor eriyip erimeyecegini zamanla görecegiz dedi erisin istiyorum zaten dolgu yapacakmis hiç değilse kikirkık olan yerler erirse burnum bı nebze daha düzelir kaburga kikirdagi olduğu için mi derim çok ince ondan mi bilmiyorum

Senin şu bir videon vardı harika görünüyordu o musun? Çok üzüldüm bugün de kaburga kıkırdaüı gördüm aşrı iri bişey böyle onu işlemden geçirip kullanamıyorlar mı acaba çok zor ya. Çektiğin zahmet vs. Derin ince sanırım kaburga kıkırdağı da emteresan bişey

Masaj yapmıyor musunuz düzenli ve doğru masajla yüksek oranda düzeliyor doktorunuz bilgi vermedi mi şöyle yapın böyle yapın diye ne çıkarsa bahtına der gibi bekleyip göreceğiz olur mu hiç :KK20:

Arkadaşlar burnuma revizyon da konulan kıkırdaklar tirtikli gibi dışardan belli sol burnunun köküne ve iki ucuna konuldu sol orta yan bölüm çökük kıkırdak olan yerler girintili çıkıntılı sağ doktor eriyip erimeyecegini zamanla görecegiz dedi erisin istiyorum zaten dolgu yapacakmis hiç değilse kikirkık olan yerler erirse burnum bı nebze daha düzelir kaburga kikirdagi olduğu için mi derim çok ince ondan mi bilmiyorum
Kıkırdaklar erirse daha çok çökme olmaz mı? Doktor düzgün yerleştirmemiş anladığım kadarıyla, kıkırdağın suçu yok. Başka bir estetikçiye danış istersen, baktın olmuyor doktorunu değiştirirsin.

G gurbetkusu ben de ocak ayinda ameliyat oldum benimde sol orta duvar cokuk sen dolgu yaptirdin mi ben de yaptirmak istiyorum
Hayır Canım doktor altı ay dolmadan işlem yapamayacağını söyledi bir ayım kaldı kontrolde dolgu yerine revizyon isteyecem ısrarla bakalım yine dolgu derse başka çarem yok dolgu olursa mutlaka resim koyarım öncesi sonrası diye

Hayır Canım doktor altı ay dolmadan işlem yapamayacağını söyledi bir ayım kaldı kontrolde dolgu yerine revizyon isteyecem ısrarla bakalım yine dolgu derse başka çarem yok dolgu olursa mutlaka resim koyarım öncesi sonrası diye çok geçmiş olsun çok üzüldüm şansımız yok

Hayır Canım doktor altı ay dolmadan işlem yapamayacağını söyledi bir ayım kaldı kontrolde dolgu yerine revizyon isteyecem ısrarla bakalım yine dolgu derse başka çarem yok dolgu olursa mutlaka resim koyarım öncesi sonrası diye
Mutlaka bekliyorum fotograflarini dolgu olsa daha iyi olmazmi senin icinde sanirim ikinci revizyonun benimde uc kisminin bi tarfinda dalgalanma var ben gecer diye bekliyorum demekki gecici bi durum degil bu :/ bende ocak ayinda oldum ucbucuk ay oldu benim suan bisey yapmam mumkun de degil hamileyim cunki ama daha sonra nasil duzelir bilmiyorum bende istiyorum sna fotogrf atayim benim burnum senden daha kotu :/

Benim 5 ay oldu canım ama sağ taraf dışa sol taraf içe dalgalı konan kıkırdaklar tırtıklı belli derim inceydi yükseltme ve kalınlaştırma da yapılınca esnedi iyice streç film çekilmiş gibi oldu deride Kılcal damar çatlamaları yaptı. revizyon oldum canım genel şekli bozuk dolguyla komple düzeltilir mi bilmiyorum ki dolgu bi de geçici çözüm 10000 lira ödedim sonuçta. Ben de resim atayım canım

Benim 5 ay oldu canım ama sağ taraf dışa sol taraf içe dalgalı konan kıkırdaklar tırtıklı belli derim inceydi yükseltme ve kalınlaştırma da yapılınca esnedi iyice streç film çekilmiş gibi oldu deride Kılcal damar çatlamaları yaptı. revizyon oldum canım genel şekli bozuk dolguyla komple düzeltilir mi bilmiyorum ki dolgu bi de geçici çözüm 10000 lira ödedim sonuçta. Ben de resim atayım canım

Eklentiler

• DCC05482-AF9B-4D28-835D-581A36F1D48E.webp
    DCC05482-AF9B-4D28-835D-581A36F1D48E.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 121
Burnum sola kayık tombul değildi ucu önceden kıkırdaklarla böyle oldu öncesi de burnum s harfi olmuştu yan duvarlarda revizyon da kırıldı kemik tozu dolgusu varmış onu soracam sen de araştır istersen canım

Benim bu sekilde nasil bu sekili aldi hala anlamiyorum

Eklentiler

• IMG_20180512_162206.webp
    IMG_20180512_162206.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 104
Back
X