Öncelikle herkese merhaba.
Ben Ekim 2010 da burun ameliyatı olmuştum, alçıdan çıktığında burnum şiş olduğu için karşıdan bana biçimsiz gibi gelsede yandan çok güzel görünüyordu, sonra doktorum bana bir masaj yapmamı söyledi, burnumun üstüne hafif bastıracaktım ve burnumun ucunu da hafif hafif kaldıracaktım. Neyse ben bu bastırma işlemini yaparken sanırım biraz fazla bastırdım ve orada göçük oluşturdum. Çünkü alçıdan çıktığında böyle değildi, bu olay ameliyattan bir ay sonra falan oldu. Doktoruma da gidemedim çünkü kendisi şehirdışında başka bir hastaneye gitti. Farklı bir doktora gitsem düzeltilmesi için ameliyat önerir diye korkuyorum, eğer küçük bir ameliyat olacaksa sorun değil. Burnumu yaptırmdığımdan dolayı hiç pişmanlık duymadım, doktorumda çok iyiydi. Akıllı ben amacım neyse daha kemikleri iyileşmemiş burnumu kırmaktan beter ettim. Şimdi dokununca böyle o göçüklük hissediliyor ama yandan ve karşıdan dikkatli bakılmadığı sürece fark edilmiyor. Annem de burnun ilk alçıdan çıktığında daha güzeldi şimdi bir tuhaf oldu diyip moralimi bozuyor.
Birde ben ameliyat olduğumda 50 kiloydum, şimdi 39-40 kiloyum. Acaba zayıflayınca iyice mi belirginleşti, ameliyat günü ellerimin fotoğraflarına baktım şimdiki halinden daha dolgun görünüyor.
Zaten kesinlikle ikinci ameliyatı olmayı düşünüyorum çünkü gerekiyor ben ömrüm boyunca böyle dolaşmam ama bi kaç yıl sonra yaptırırım diye düşünüyorum.
Acaba kilo alsam burnum düzelir mi? Lütfen yardım edin:84::84::84::84:
xxxxxx