Burnuma masaj yaparken göçertmiş olabilir miyim? (Fotoğraflı)

Hakikaten de şans işi ya, al işte aynı doktorun başka bir hatası daha. Şimdi kendisi özel hastanede bir başka hekimle çalışıyor sadece ikisi var.
Birde ben ameliyat olmadan önce çok çok araştırdım, gidebileceğim ve şartlarının bana en uygun olduğu doktor buydu, ondan önce bir kaç kişiyle görüştüm bir kadın göğüs büyütme ameliyatı olduğunu ve bu doktordan çok memnun olduğunu söylemişti, başka bir kadının ise arkadaşına burun estetiği yapmış kadın çok güzel oldu arkadaşımın burnu ve şuan çok doğal duruyor diyince ben de aldım gazı, tamam oluyorum dedim. Düşünün, bu özel bir ameliyat, hani bel fıtığı ve ya beyin ameliyatı gibi değil, insanın kendi isteğiyle olduğu bir şey.
Ben artık bir şey demiyorum, üniversiteyi bitirip para kazanmaya başlayınca gidip en kaliteli doktora ikinci ameliyatımı olacağım.

geçmiş olsun canım doktorunla görüştün mü

oncellıkle bende okuyunca cok sasırdım!! yanı boyunu bılmıyorum ama yınede cok zayıfsın.yanı burnunu etkıleyebılır belkı bılmıyorum .ama bence bıran once kılo al

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım doktorunla görüştün mü

Maalesef canım, numarasını verdiği kağıdı kaybetmişim.

oncellıkle bende okuyunca cok sasırdım!! yanı boyunu bılmıyorum ama yınede cok zayıfsın.yanı burnunu etkıleyebılır belkı bılmıyorum .ama bence bıran once kılo al

Yok canım ben memnunum halimden, o zamanlar ilaç vs de kullanıyordum o yüzden de şiştim biraz. Eski halime döünce yüzümde hiç çökme olmadı, hayet şyş görünüyor. Boyum 1.68-69 arası, şuan kilom o kadar değil sanırım,40-41 olmuşumdur. Bilmiyorum.

boyun 168 ve 40 kg.. ben 170 im kilom 49 ben zayıf duruyorum ya almaya çalışıyorum ama sen halinden memnunsan ve sağlığın da yerindeyse gerisi fazla kilonun bir anlamı yok tabi.. bende önümüzdeki ay ameliyat olmayı düşünüyorum umarım böyle bişe başıma gelmez korktum valla, canım sana çok çok geçmiş olsun dokunmadan belli olmuyorsa takma kafana ilerde düzeltirsin ne de olsa...

çok geçmiş olsun masajla göçük oluşurmu? oluşur benimki gözlük taktığım için göçtüyse masajlada göçebilir özellikle üstüne yaptım demişşsin burun masajı yanlardan parmaklarının arasına alınıp bastırılarak aşşağıdan yukarı yapılır direk üstüne yaptığın için düşmüş demekki bende ilk ameliyatımda uyarılmadım ameliyattan 2 3 hafta kadar sonra gözlük kullandım ve resmen burnum ikiye ayrıılmış gibi duruyordu kendini nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum umarım en kısa zamanda bu duygudan kurtulursun..

masajdan dolayı tabiki böyle bişey olmaz...ama bu çökme riski sanıyorum az bile olsa tüm burun ameliyatlarında var maalesef

benim ucu yamuk. tutup bastırıp aksiyöne çekiyorum. elimin altından bişiler kayıyor sanki korkuyorum. burnumun ucu çok şiş ödem var. doktor 1kereyaptı. yaparken benden daha çok bastırdı sanki ama bilemiyorum. eşim bişiler dedi o an, dikkat edemedim. görmedim zaten yaparken acıya odaklanmıştım.

sizde bu hareketi yanlış yapsam da sorun olurmu?

birde masaj sonrası burunda sızlama ve başağrısı normalmidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…