Burnumda sümük varmış😨

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.209
18.544
248
28
Selam hanımlar bugün hoşlandığım ve hafif flörtümsü olan kişiyle oturuyorduk burnumda bir gariplik hissettim ama takmadım çok. Eve bırakırken asansör aynasında fark ettim burnumda sümük varmış ve görünüyordu sanırım rezil oldum ve çok utanıyorum. Hele gülerken falan acayip belli olmuştur. Rezil oldum resmen hani tamam olabilir ama tadı kaçmıştır illaki..

Yaaa kusura bakma ama komikmiş. :))) Dert etme. Bende sevgilimde görmüştüm. Hatta söyleyememiştim. İnsan sevince sonra unutuyor. Ama ben onda görünce de gülesim gelmişti. Yani birde mesela denizde o bende görünce söylemişti burnunu temizle diye suyun içinde. Ha utanmıştım ama insanlık hali komik:)))

Ya bi de otururken kendimi çok güzel sanıyorum falan giyinmişim böyle süslü püslü cool falan davranıyorum öfff re za let ya. Kurumuş kalmış bi de orda
yaaa çok şekersin. Umarım fark etmemiştir. Ettiğine eminsen yaz bence neden burnumda bişi olduğunu soylemedin sabahtan beri onunla bakışmıssın de.

ben olsamm ahajlfjgdhdsgsha
tamam tamam ciddi yorum yapıyorum.
soğurdum karsimdakinden ya midem bulanırdı

Aklıma şey geldi ya, üni 1 ya da 2deyiz, (Sanırım 2deydik diğer kampüs olmalı) neyse; deney bitmiş çıkmışız grupça, erken bitirmişiz, otobüse binmişiz merkeze gidiyoruz. Artık oradan da herkes kendi planınca bir şeyler yapacak vs.
Kışın bağrındayız o sıra, çevremizdeki her 3 kişiden biri salyalı sümüklü peçeteli grip halde.
Ayakta gidiyoruz 4-5 arkadaş, samimi bi kız arkadaş işte grip, elinde peçete geziyor; bi muhabbet açıldı hatırlamıyorum birimiz bi espri yaptık gülmeye başladık, bu kızın da aklına bir şey geldi esprinin devamına ekleme yapacak atlarken "Hıhh" diye bir güldü, ömrümde ilk kez bir sümüğün çizgi film harici ciddi ciddi burunda baya belirgin şişip patlayabildiğine ve o "Hıh" şeklinde gülme-akla ani komikli bir şey gelmesi tepkisi arasındaki devasa kontrolden çıkışına şahit oldum.

Kızı utandırmayalım diye sağa sola baktık, görmemiş gibi yapmaya çalıştık ama mümkün değil, salağa yatmak da ayrı hakaret olacak kıza, ben dayanamadım gülmeye başladım zaten tipine. "Ne gülüyosun" diyordu burnunu peçeteyle silmeye çalışırken. Neye güleceğim abi güleceğim diye beynini çıkardın dışarı. Relaks yani insanlık hali olabilir diyeyim.

Arkadaşım okuyup hatırladıysan evet o sana hyvan gibi gülen arkadaşın benim. İfşalama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…