- 15 Şubat 2018
- 2.700
- 8.813
- 158
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Aslında takma sebebim bu kişi dış görünüşüne çok düşkün. O yüzden böyle şeylere takılır gibime geliyor. Bi de hakikaten hiç güzel durmuyordu..Ben biraz takintiliyim boyle seylerde. Surekli kendimi kontrol ederim telefon ekranindan bile..
Ama yani insaniz neticede ve bunlar olabilecek seyler. Burnumuzun icinde gozumuz yok ki nasil gorelim her saniye ne var ne yok.. Telefon ekrani da bir yere kadar..Anlik birsey bu.. Cok takma kafana..
Aslında takma sebebim bu kişi dış görünüşüne çok düşkün. O yüzden böyle şeylere takılır gibime geliyor. Bi de hakikaten hiç güzel durmuyordu..
YazmadıAyrildiktan sonra aradi mi ya da mesaj yazdi mi peki?
Yazmadı
Yaaaaa çok tatlıı. Hayır yoktu,zaten tipe aşırı dikkat ediyorBiz eşimle ilk defa buluşacağız. Evde benim iki tane kedim vardı o zamanlar, (şimdi 4) kedileri çok severim. Kedi sevmeyen biriyle de yapamam herhalde. Neyse tüyleri her yere yapışır bunların ben de itina ile kıyafetlerimi temizledim. Siyah pantolon giyeceğim onu da en sona sakladım, kapının yanına yüksekçe bir yere astım. Makyajım herşeyim tamam tam kapıdan çıkacakken en son onu geçirdim üstüme kapıdan fırladım ki kediler sürtünmesin. Eşimle buluştuk oturuyoruz baktım adamın üstü başı kedi tüyü içinde. Farkettiğimi anladı ve "çok temizlemeye çalıştım ama çıkmamış, evde kedi var da" dedi kaç tane? dedim "9 tane" dedi... ve ilk görüşte aşk...
Kız baktın mı onun da burnunda sümük var mıydı?
aaa sümük yoksa olmaz bu iş :)Yaaaaa çok tatlıı. Hayır yoktu,zaten tipe aşırı dikkat ediyor
Yani ama sümüğün sözü geçmiş bu sefer ve durmak istediği yerde ısrarla durmus.Insanlik hali yaa bunun icin vazgececekse yani ne bileyim olmamasi daha mi iyi ne
Sen de istemezdin burnunda boyle birsey olmasini neticede..
Birdahaki görüşmenizde(inşallahYaaaaa çok tatlıı. Hayır yoktu,zaten tipe aşırı dikkat ediyor
Aslında takma sebebim bu kişi dış görünüşüne çok düşkün. O yüzden böyle şeylere takılır gibime geliyor. Bi de hakikaten hiç güzel durmuyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?