• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumdaki kt koku...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar yaaa ameliyattan sonra burnunuzun içindeki değişik kotu bi kokuyu hissettinizmi ve hissettiyseniz ne zamana kadar surdu kafamçokkarıştı
benim hala burnumun içinden pis bi koku alıom yaa iğrendim artık gecmesini isdiommmmmmm yasakkelime
üffffff offf poffffffff :delphin:
benneyaptımki
:bbo:
:kızgın:
:1no2:

kızlar yaaa ameliyattan sonra burnunuzun içindeki değişik kotu bi kokuyu hissettinizmi ve hissettiyseniz ne zamana kadar surdu kafamçokkarıştı
benim hala burnumun içinden pis bi koku alıom yaa iğrendim artık gecmesini isdiommmmmmm yasakkelime
benneyaptımki

burun eti büyümesi varmiydi sende?...bendede vardi o koku ve burda bir kbbye gittim...burun icin cok pis herhalde ondan kokuor sandim...ve doktor burun etiyle alakali demisti...merhem verdi ve ondan sonra azaldi baya koku...:)

evet et vardı burnumda canım ....
ama karamelinde aynı koku varmıs :S

bende de vardı o koku zamanla azalıyor ben özlemeye basladım o kokuyu :P ehueh sanırım icerideki kan kokusu ya da plastik dikislerin fln kokusu normal yani zamanla azalıyor

dr un kendi kendine eriyen dikiş kullandıysa onlar erirken kokar böyle:sinifsinif:

datlummm kaydirigubbakcemile3
illa takıcan dimi kafaya kaydirigubbakcemile ben sana demedimmi geçecek az sabırrr yine sabredemedin dimi Şeniz
geçecekkk ben sana anlattımmı kendi dikişimi burnumu temizlerken çekmişim :bbo: kafayı yiyodum anlayınca kaydirigubbakcemile3 çektiğimde o koku yoğunlaştı ozaman anladım eriyen dikişler koku yapıyor eee okdar gzel buruna sahip oldun :nazar: bırakta biraz cilveleri olsun :1hug:
oda geçecek morluk gibi atel gibi dikişler gibi buda geçecek
len biraz da sen bana destek ol be aaa bu ne bak ben hiç diyommu :sinifsinif: sanki ben ameliyat olmadım yanına gelir yine seni tutarım heee kaydirigubbakcemile hehehehe delikafadulden

datlummm kaydirigubbakcemile3
illa takıcan dimi kafaya kaydirigubbakcemile ben sana demedimmi geçecek az sabırrr yine sabredemedin dimi Şeniz
geçecekkk ben sana anlattımmı kendi dikişimi burnumu temizlerken çekmişim :bbo: kafayı yiyodum anlayınca kaydirigubbakcemile3 çektiğimde o koku yoğunlaştı ozaman anladım eriyen dikişler koku yapıyor eee okdar gzel buruna sahip oldun :nazar: bırakta biraz cilveleri olsun :1hug:
oda geçecek morluk gibi atel gibi dikişler gibi buda geçecek
len biraz da sen bana destek ol be aaa bu ne bak ben hiç diyommu :sinifsinif: sanki ben ameliyat olmadım yanına gelir yine seni tutarım heee kaydirigubbakcemile hehehehe delikafadulden

:kedi: :kedi: :kedi:
ay bebişim nabım kızzz taktım vala :sinifsinif:
evet sen solemiştin bana ama ne bilem gecsin artık yhaf midem kalkıo :sinifsinif:
ay evet solemiştin dr a solerken duydum dikişimi cektim diye kaydirigubbakcemile3
ay kuzum sende hiç amliat olmuş gibi degilsin nabım ole olsan bende sana destek cıkcamda :teselli:
dayanıklı hatun vesselam zemuszemus
sefom seni nan Şeniz
:1hug:
:asigim:
şakkıdı

benneyaptımki

cnm pomad srüyomsun içine o kokuyodur banada aynısı olmuştu burumu eşime koklatıyodu oda yoo bişe kokmuyo diyodu meğer pomadmışdelikafadulden

cnm pomad srüyomsun içine o kokuyodur banada aynısı olmuştu burumu eşime koklatıyodu oda yoo bişe kokmuyo diyodu meğer pomadmışdelikafadulden

yhaffff twiiiii yarıldım ortamdan carttttttt diyeeee irencsin kızım nası eşine burnunu koklatıon beaaaaaaaaaa :sinifsinif:
delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:sm_cool:

Mrh...
ben de sabah ameliyat öncesi bi bakınayım dedim benim gibi kokuya hassas biri için çok ta güzel moral oldu yaniii :kızgın:
Eyvah şimdi de bunu dert edicem :sinifsinif:
Umarım çobuk kurtulusun ama dr. a bi sor derim belki sprey falan verir. Ne diyeyim geçmiş olsun opuyorumnanaktan

:kedi: :kedi:
canım sen bugun olacaktın demi amliat oyle hatırlıom umarım yanlış hatırlamıomdur ..
yhaf guselim eriyen dikişler erirken koku yapıomus herkes yaşıo bunu vala bende usandım ama yabacak bişi yok cekces zemuszemus
kaydirigubbakcemile3

:kedi: :kedi: :kedi:
ay bebişim nabım kızzz taktım vala :sinifsinif:
evet sen solemiştin bana ama ne bilem gecsin artık yhaf midem kalkıo :sinifsinif:
ay evet solemiştin dr a solerken duydum dikişimi cektim diye kaydirigubbakcemile3
ay kuzum sende hiç amliat olmuş gibi degilsin nabım ole olsan bende sana destek cıkcamda :teselli:
dayanıklı hatun vesselam zemuszemus
sefom seni nan Şeniz
:1hug:
:asigim:
şakkıdı

neren hassas değilki burnun olmasın kaydirigubbakcemile3
bebişim burnuna kremini al sür biraz mentollü kokuyor o seni idare eder
bende hala var bugün 27 gün oldu yani daha çekiceksin alıştır kendini :jeyyar:
masajını ihmal etmeeee her seferinde soruyum diyom unutuyom ben baya ihmal ettim evle uğraşmaktan :utangac:
bende seni sefiyom kıs opuyorumnanaktan

ayyy bendede vardi o kötü kokukafamçokkarıştı sanirim dikislerden geliyor, burun ucunda kendiliginden eriyen dikisler oldugu icin koku yapiyor.. normalde kokmassa bile o burun ucunu elledigin zaman hemen kokuyorbenneyaptımki. benim 5 bucuk ay oldu nerdeyse hala elimle dokundugum zaman hafiften kokuyor ama rahatsiz edici degil, öncedende rahatsiz etmiyordu benikaydirigubbakcemile3

ben o kokuyu özlüyorum arada yaa psikopat mıyım neyim :D arada o koku geliyor bana da hafif hafif cok mutlu oluyorum :P

:uhm: o niye
:1shok: bizde mi öyle olcaz
delikafadulden

ay aşkım masajı unutuyom bende biras aklıma geldikçe yapıom uyurken uyanıkken sagını solunu bızıklıom işde kaydirigubbakcemile3
yhaf hayatım ben evi bile supuremiom azcık iş yabım hemen sızlıo burnum duşcekmiş gibi oluyo :sinifsinif:

ay aşkım masajı unutuyom bende biras aklıma geldikçe yapıom uyurken uyanıkken sagını solunu bızıklıom işde kaydirigubbakcemile3
yhaf hayatım ben evi bile supuremiom azcık iş yabım hemen sızlıo burnum duşcekmiş gibi oluyo :sinifsinif:

düşmez düşmezzz :olmaz: yap masajınıı
asıl yapmazsan düşer :jeyyar:
şaka canım şişer valla yap masajını çok şişmesin şu 6 ayı bir atlatsaydık hayırlısıyla
ben bütün evi ayağa kaldırdım gören bir ay değil 1 senedir bu eve kadın eli değmemiş der :roflol: kız allahtan yolda ölüp kalmadım eve gelen arkamdan rahmet okurdu delikafadulden

düşmez düşmezzz :olmaz: yap masajınıı
asıl yapmazsan düşer :jeyyar:
şaka canım şişer valla yap masajını çok şişmesin şu 6 ayı bir atlatsaydık hayırlısıyla
ben bütün evi ayağa kaldırdım gören bir ay değil 1 senedir bu eve kadın eli değmemiş der :roflol: kız allahtan yolda ölüp kalmadım eve gelen arkamdan rahmet okurdu delikafadulden

vala ev o haldeken nası bi rahmet okurdu orası supeli kaydirigubbakcemile3
benim ev hala ole bi yeri topluom yavaş yavaş obur tarafa sıra gelmeden topladıgım yer gene aynı hali alıyo cıldırmak uzereyim :kızgın:
kimse halimi anlamıo bea iyiki hatun kişi olduk hasta masta dinlemiolar nası temislijek bu hatun dien yok :kızgın:
bende saldım cayıra mevlam kayıra artıkın :jeyyar:
gorsun ev ahalisi pisliklerini de yapmasınlar bidaha hihoyyyt
ama insan raatda edemiki illa toplamaya calısıo bi tarafları ben daha ole uzun uza yapmıcam iş az daha iileşmem lasım banane yhaf amannn birazcık bole kalsın bu yasıma kadar degişmeyen bişei burnumu deiştirmisim bir çagı bırakıp yeni bir çag baslatmısım kaydirigubbakcemile2
zemuszemus
işler az bekleyebilir şakkıdı

vala ev o haldeken nası bi rahmet okurdu orası supeli kaydirigubbakcemile3
benim ev hala ole bi yeri topluom yavaş yavaş obur tarafa sıra gelmeden topladıgım yer gene aynı hali alıyo cıldırmak uzereyim :kızgın:
kimse halimi anlamıo bea iyiki hatun kişi olduk hasta masta dinlemiolar nası temislijek bu hatun dien yok :kızgın:
bende saldım cayıra mevlam kayıra artıkın :jeyyar:
gorsun ev ahalisi pisliklerini de yapmasınlar bidaha hihoyyyt
ama insan raatda edemiki illa toplamaya calısıo bi tarafları ben daha ole uzun uza yapmıcam iş az daha iileşmem lasım banane yhaf amannn birazcık bole kalsın bu yasıma kadar degişmeyen bişei burnumu deiştirmisim bir çagı bırakıp yeni bir çag baslatmısım kaydirigubbakcemile2
zemuszemus
işler az bekleyebilir şakkıdı

kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey şutarafagitti delikafadulden :roflol: yeni devirr diyorr
yapma kız ben yaptımda noldu :delphin:
geçmiş olsuna gelenler güya hastayız ya ziyarete geliyorlar beni görenin gözleri ayrılıyor delikafadulden
hastaya bakkk hizaya gelll :roflol:

Back
X