Burnumdaki kt koku...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyyyyyyy :sinifsinif:
ben intahar etmek uzereyim artık dayanamıyorum bu kokuya bugun biras daha derin temislik yabdım oldum kokudan zehirlencektim kafamçokkarıştı
lagım bile bundan gusel kokar beee irendim iice cinnet gecirmek uzreim kafamçokkarıştı
üffffffffffff :sinifsinif: :gitme:

:roflol: oy oyyyy benimki dahada arttı be önceden bukadar hissetmiyordum gitgide artıyor sanki napcaz mentollü mendilmi tıksam burnuma sırnaşık şey delikafadulden

:roflol: oy oyyyy benimki dahada arttı be önceden bukadar hissetmiyordum gitgide artıyor sanki napcaz mentollü mendilmi tıksam burnuma sırnaşık şey delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :sinifsinif: üfffsss kafamçokkarıştı
ay bide şeye dikkat ettim fuat beyi arıcaktım sora vazgectim boyle hani solda benim kıkırdak egrilinden tıkalıydı ya ben amliattan once goruodum o yamuklugu sola dogru basık sag acık suan bakıom gene aynı sagdan nefes alıom sol gene kapalı yani amliattan aynı onceki gibi benneyaptımki
sekil olarakta nefes olarakta fisfisfis
acaba orayı tamirmi etmediler yoksa şişte ondanmı hani orda işlem daha cok oldu ya ole avutuom kendimi umarım duzelir :1no2:

ya o koku zamanla azalıyor ve az kalıyor iste o az kalınca insanı rahatsız etmiyor, ben alıstım :) gecer kızlar cok uzun sürmez gecmesi merak etmeyin, icini temizledikce zamanla azalır koku

masumpapatya bana soruyorsan evet ben kapalı teknikle oldum :)

allahtan bende o koku yok, neyin nesi bu ya.
canım senin kapalı tekniklemi olmuştu ameliyatın

canım olur olur burnundan nefes almaya başlayınca başlıyor ama olmazsa şanslısın valla lanet bir koku kendisi laelaelaelaelae
:sinifsinif: beni en çok zorlayan bu oldu ne zaman geçecek bakalım bide kaşıntı var dikişlerimde okadar tatlı kaşınıyorki bölee hıtır hıtır kaşıyasın geliyor kaydirigubbakcemile3
tabi kaşıyamıyınca napıyom dudaklarımı yukarı doğru hüf hüfff başlıyom üflemeye öyle çekilmiş resmimde var ama koymıcam dabi çok komik ama napim kaşınıyooo :utangac:

canım olur olur burnundan nefes almaya başlayınca başlıyor ama olmazsa şanslısın valla lanet bir koku kendisi laelaelaelaelae
:sinifsinif: beni en çok zorlayan bu oldu ne zaman geçecek bakalım bide kaşıntı var dikişlerimde okadar tatlı kaşınıyorki bölee hıtır hıtır kaşıyasın geliyor kaydirigubbakcemile3
tabi kaşıyamıyınca napıyom dudaklarımı yukarı doğru hüf hüfff başlıyom üflemeye öyle çekilmiş resmimde var ama koymıcam dabi çok komik ama napim kaşınıyooo :utangac:

delikafadulden delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
birden o hüf hüf halin geldi gosumun onune yarıldım ayyyyyy delikafadulden
kıs bak dikat et tik kalmasın sende sora hüf hüf karamel kalır adın :roflol: :roflol:

delikafadulden delikafadulden
birden o hüf hüf halin geldi gosumun onune yarıldım ayyyyyy delikafadulden
kıs bak dikat et tik kalmasın sende sora hüf hüf karamel kalır adın :roflol: :roflol:

:roflol: ehehehe napim kıs kaşınıyooo

senide görces :jeyyar: bakalım sen nasıl bir şeyle çare bulucan sonra benim gtekniğime muhtaç kalma sırnaşık şey delikafadulden

:roflol: ehehehe napim kıs kaşınıyooo

senide görces :jeyyar: bakalım sen nasıl bir şeyle çare bulucan sonra benim gtekniğime muhtaç kalma sırnaşık şey delikafadulden

ben cok hapsırıom ya ya ole hüf hüflemiomda :gitme:
daha cok sigara içince hapsırıom üfffffff :sinifsinif:
bide yanıyo bole içi burnumun nie anlamım sigara içmeskende içerkende yanıyı :S
gitgide burnumun sekli oturuo ayyyy :kedi:
sanki şişler inio iice ondan herel zemuszemus

ben cok hapsırıom ya ya ole hüf hüflemiomda :gitme:
daha cok sigara içince hapsırıom üfffffff :sinifsinif:
bide yanıyo bole içi burnumun nie anlamım sigara içmeskende içerkende yanıyı :S
gitgide burnumun sekli oturuo ayyyy :kedi:
sanki şişler inio iice ondan herel zemuszemus

sorma bende çok hapırıyom :sinifsinif:
hemşire hapşırmak iyidir demişti ben alçı alınana kadar hiç hapşırmadım ama şimdi arka arkaya 3 4 kere gıdıklıyor bide :delphin: sigarada etkilemiyor burnumdan vermiyorum burnumu alet etmiyorum cigaraya :sinifsinif:
şimdilik iyi bakalım allah bozmasın :nazar:
benim şişler hala var bir o yanda bir buyanda dans edip duruyoz sositososito

sorma bende çok hapırıyom :sinifsinif:
hemşire hapşırmak iyidir demişti ben alçı alınana kadar hiç hapşırmadım ama şimdi arka arkaya 3 4 kere gıdıklıyor bide :delphin: sigarada etkilemiyor burnumdan vermiyorum burnumu alet etmiyorum cigaraya :sinifsinif:
şimdilik iyi bakalım allah bozmasın :nazar:
benim şişler hala var bir o yanda bir buyanda dans edip duruyoz sositososito

hee bende ole arka arkaya hap hap hap su su su suuuuuuu gidiom vala dun gece gene kokudan uyyamadım kanser oldum sati Çok üzgünüm çoook
ay haspam burnunu alet etmiomus azına aldıgın içine cektin cigara burnuna gitmio sanki
sen olemi avunuyon

hee bende ole arka arkaya hap hap hap su su su suuuuuuu gidiom vala dun gece gene kokudan uyyamadım kanser oldum sati Çok üzgünüm çoook
ay haspam burnunu alet etmiomus azına aldıgın içine cektin cigara burnuna gitmio sanki
sen olemi avunuyon

:sinifsinif: :kedi: sende insanın kendini avutmasına bilem izin vermiyon canımm aaa kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook yemek yicem canımcım sonra gene uğrarım öptmmm :1hug:

:sinifsinif: :kedi: sende insanın kendini avutmasına bilem izin vermiyon canımm aaa kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook yemek yicem canımcım sonra gene uğrarım öptmmm :1hug:

AFİYET OLSUN BEBİŞİM OPTMMMMM Şeniz

karamel ve kraliçe sizin ameliyatlarınızda kapalı teknikle mi oldu
bide karamelcim ben burnumdan bayadır nefes almaya başladım ama o kötü koku yok
ilk tamponlarım çıkarıldığı gün almıştım sonra hiç olmadı
ben tamponlar çıkarıldıktan sonra limon kolonyasını falan koklamıştım kötü koku gelince, sonrda hiç bişi kalmadı

karamel ve kraliçe sizin ameliyatlarınızda kapalı teknikle mi oldu
bide karamelcim ben burnumdan bayadır nefes almaya başladım ama o kötü koku yok
ilk tamponlarım çıkarıldığı gün almıştım sonra hiç olmadı
ben tamponlar çıkarıldıktan sonra limon kolonyasını falan koklamıştım kötü koku gelince, sonrda hiç bişi kalmadı

evet canım kapalı teknikle oldu yani yanlarda dikişimiz yok sadece ortada benim 5 kraliche nin 4 dikişi vardı kötü koku sende olmamasının nedeni ne acaba inşallah da olmaz canım gerçekten kötü bir koku hele birde temizlemeye kalkarsam allahhh ığğğ :sinifsinif:
bende sürekli kolonya mentollü mendiller falan kokluyorum bir süre gidiyor koku ama yine var yine var geçmiyor kafamçokkarıştı ama çokta takıyormuyum hayır yani okdar şey atlatmışız bumu moral bozucak kaydirigubbakcemile5

kızlar ya o kötü koku sizin zamanlarınızdayken bende arada oluyor arada gidiyordu, koku olunca da baska seyler düsünüyordum fln sonra unutuyordum koku da kayboluyordu zatn

kızlar ya o kötü koku sizin zamanlarınızdayken bende arada oluyor arada gidiyordu, koku olunca da baska seyler düsünüyordum fln sonra unutuyordum koku da kayboluyordu zatn

başka şeylere konsantre olunca kokuyu unutuyorum zaten artık alışkanlık mı oluyor ne bu koku kafamçokkarıştı aman allahım hiç gitmezmiş psikolojik olarak kalırmış ömür boyu delikafadulden allah korusunnn

bende açık teknikle olmuştum ama uyandığımda ortada da dikiş yoktu içten estetik dikiş yapılmıştı çok şaşırmıştım insan inanamıyor bir saat önce orayı neşterle kesip açıyorlar sonra dikiyorlar hiç kesilmemiş gibi oluyor
orda iz kalmasından çok korkuyodum o yüzden kendime gelince hemen oraya bakmıştım ve gerçekten çok şaşırmıştım hiç açılmamış gibi duruyordu

açıkmı kapalımıydı diye sormamın sebebi acaba dedim teknikler farklımıydı da o yüzdenmi bende o kötü koku hiç yok
belkide bende önceden et olmadığı içindir içte pek işlem yapılmamıştır

Back
X