Burnumdaki kt koku...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
açıkmı kapalımıydı diye sormamın sebebi acaba dedim teknikler farklımıydı da o yüzdenmi bende o kötü koku hiç yok
belkide bende önceden et olmadığı içindir içte pek işlem yapılmamıştır

CADIARZU olabilir canım bende baya işlem yapıldı yok yoktu yani CADIARZU
nefesim yavaş yavaş düzene giriyor ama uyurken yine hırıltılar oluyor 3 ay kadar da bu sürecekmiş inşallah geçsinde razıyım kokuya falan :sinifsinif:

evet canım kapalı teknikle oldu yani yanlarda dikişimiz yok sadece ortada benim 5 kraliche nin 4 dikişi vardı kötü koku sende olmamasının nedeni ne acaba inşallah da olmaz canım gerçekten kötü bir koku hele birde temizlemeye kalkarsam allahhh ığğğ :sinifsinif:
bende sürekli kolonya mentollü mendiller falan kokluyorum bir süre gidiyor koku ama yine var yine var geçmiyor kafamçokkarıştı ama çokta takıyormuyum hayır yani okdar şey atlatmışız bumu moral bozucak kaydirigubbakcemile5

kızzz biz açık teknikle olmadıkmı :uhm:

bende açık teknikle olmuştum ama uyandığımda ortada da dikiş yoktu içten estetik dikiş yapılmıştı çok şaşırmıştım insan inanamıyor bir saat önce orayı neşterle kesip açıyorlar sonra dikiyorlar hiç kesilmemiş gibi oluyor
orda iz kalmasından çok korkuyodum o yüzden kendime gelince hemen oraya bakmıştım ve gerçekten çok şaşırmıştım hiç açılmamış gibi duruyordu

acaba senmi kapalı teknikle oldun dısarda dikiş falan yoksa :uhm:
ayyy cosemedim bu olayı kafamçokkarıştı

kızlar bende de oldu bi kaç burnumda ufak çaplı patlamalarla birlikte bir koku oldu.özellikle geceleri patır patır (sanırım dikişler) patladı:) sonra bi kaç güne geçti.
kapalı ameliyattı...

gecmiş olsun canım ...
anam dinamitmi bu nası patladı kıs kaydirigubbakcemile3
koku varmıdı azmıdı cokmudu ne zaman oldu ne zaman gecti patlamalardan sonramı oncemi vardı koku ? hepsini cevapla :1closedeyes:
:roflol:

bu içerdeki dikişler ne kadar zamanda eriyoki .. ne renkte oluyolar.. beyaz mı? cünkü az önce sanki iplerden birini azcık cektim gibi.. sonra geri iteledim yerine suclu suclu :))))))))) doktorum sakın çekme dikişlerini demişti bilmiyorumkismile

bu içerdeki dikişler ne kadar zamanda eriyoki .. ne renkte oluyolar.. beyaz mı? cünkü az önce sanki iplerden birini azcık cektim gibi.. sonra geri iteledim yerine suclu suclu :))))))))) doktorum sakın çekme dikişlerini demişti bilmiyorumkismile

4 ayındayım dikişlerim yok artık..sanırım 3 aydayken eriyip yada koptularrr:)

acayip midem bulanıyo yaa bu kokudan.. bu ne yaaa öğkkkkkkk... resmen kusma noktasındayım ya.. bugünlerde de iyice arttı.. sanki burnumun içinde sürekli pişmiş bi soğan var gibi..

1 ay oldu ameliyat olalı bu koku bende de başladı arkadaşlar nefret eettim, yok mu çaresi://

benim 1.5 ay oldu 15 gündür aşırı kötü koku var hafif sümküemeyede başladım ama burnum içinden kokmuş etler çıkıyor lağım bile daha temizdir burnumn içinden :KK43:neyapacammm :KK43:hergün 2 parça çıkıyor seviniyorum çıknca bayağıda uğraşıyorum çıkarmak için ertesi gün tekrar oluyor :(

Back
X