• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Burnumdaki siyah noktalari nasil geçirebilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sistar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
109
1
116
İstanbul
Arkadaşlar burnumdaki siyah noktalara acayip taktim yüzümdede olmaya başladi nasil geçirebilirim?

Bence cok fazla kurutucu temizleyicilerle yikama yuzunu ben bi ara sabah aksam yuz temizleme jeliyle yikiyordum siyah noktalarim daha cok artip yuzum de daha cok yaglanir oldu sivilce problemin de varsa roaccutane tarzi ilaclar hem sivilcelere hem de siyah noktalara cozum oluyor en azindan bende oyle oldu

benim burnumda da çok fazla siyah nokta var,denemediğim yol kalmadı. Yumurta akına şeker koyup burnuma sürdüm,oya jelatinleri oluyor yaprak şeklinde onları 1 yemek kaşığı sütle eritip burnma sürdüm kuruyunca çıkardım,sonra bi ara da uhu sürmeyi denedim :D Ama en etkilisi kahve telvesi oldu onu tavsiye edebilirim,anında geçirdi benimkileri. İçtiğin türk kahvesinin telvesini parmağınla sür hafifçe ovala ve yıka. Diğer yöntemleri de deneyebilirsin onlar bana fazla etki etmedi açıkcası :S ve evet her gün temizleyici jel kullanma daha çok arttırıyor.

Back
X