• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumdan Geldi

[QUOTE="Mysterious66, post: 48595841, member: 77degilsinizgalibae banal banal konusmalar yani fazla entel kaliyorum yanlarinda yemin ederim bugun kizimin disine jel surerken parmagimi isirdi birden aya firlar gibi bi bagirdim sonrabsakadan kizim sen hannibal misin dedim hepsi ufo goren masum koyluler gibi bana bakakaldilar yaw:işsiz:
Hannibal o herkes bilmek zorunda mı ?
Sizde az değilsiniz galiba kusura bakmayın ama bir küçümseme bir ego var mesajlarınızda
Yok çeyiz konuşuyorlar yok hali rengi vs.
İstemiyorsanız görüşmeyi kesin olsun bitsin ama malesef aile bağınız var o zaman insanları oldukları gibi kabul edin[ Dalga geciyorum hirsimi aliyorum yazdiklarimla napiyim dertlesme platformunda o kadarcikda olsun yoksa ben kimseyi kucumsemem aksine kendimi uyuz kopekten asagi gorurum

Kayinvaliden sana ne munasebet gerizekali diyo? Neden izin veriyosun?
Ya hanisanki insan kankasina der ya samimi oldugun icin agizaliskanligi gibi ama ben onun kankasidegilim ki izin vermiyorum tabi kimin hosuna gider bakarete maruz kalmak

Olurken bay geldi. O değil de sana gerizekalı demesine nasıl müsaade ediyorsun? Resmen bayramlarda dahi görüşmeme sebebi.
Boşver her şeyi sil baştan çekmeyi falan uzak dur. Akıl sağlığın için.

Olurken bay geldi. O değil de sana gerizekalı demesine nasıl müsaade ediyorsun? Resmen bayramlarda dahi görüşmeme sebebi.
Boşver her şeyi sil baştan çekmeyi falan uzak dur. Akıl sağlığın için.
Mesela gerizekalilik yapicak bi olayim olmadi ama ortancaya oyle soylemez o mesafelidir

ayyyyyyyyy bu ne yaaaa

kızz sürekli bu gibi konuşmalarla mı geçiyor ömrün ...,

başka yapacak hiç bir işiniz yok mu?

ortalama yaşam ömrünü düşününce ve konunu göz önüne alınca

ömre yazık yaaa

okurken içim şişti . Ama cevap vermezsen için şişer şişer sonra patlar hasta filan olursun . ben çok sinir olurum öyle şeye hele gerizekalı lafı filan çarparım o lafı sabrın taktire şayan be

Hannibal o herkes bilmek zorunda mı ?
Sizde az değilsiniz galiba kusura bakmayın ama bir küçümseme bir ego var mesajlarınızda
Yok çeyiz konuşuyorlar yok hali rengi vs.
İstemiyorsanız görüşmeyi kesin olsun bitsin ama malesef aile bağınız var o zaman insanları oldukları gibi kabul edin[ Dalga geciyorum hirsimi aliyorum yazdiklarimla napiyim dertlesme platformunda o kadarcikda olsun yoksa ben kimseyi kucumsemem aksine kendimi uyuz kopekten asagi gorurum
Bak canım seni anlıyorum bende eltim ve kv deyle sohbet edemiyorum bu yüzden eşimle çok defa aram bozuldu ben yolu şöyle buldum mümkün olduğunca sohbete katılmıyor onları dinliyor ve yalandan onaylıyorum eşim e dedim ne yapayım onlar beni sohbete katmıyor diye birşey diyemiyor ben asla altının evinde iş yapmıyorum çünkü sevmiyorum bana doğru gelmiyor
Eltimse tam tersi nerdeyse tüm düzenimi değiştirmeye kalkacak defalarca söyledim ama baktım bunu beni sınır etmek amaçlı yapıyor ses etmiyorum arttık
Zaten yavaş yavaş geri adım attı

Artık takmıyorum yani
Görüşmeme gibi durum da malesef olmuyor en iyisi bazı şeylere göz yummak gerekiyor bence

ayyyyyyyyy bu ne yaaaa

ömre yazık yaaa
Maalesef :KK14:

ayyyyyyyyy bu ne yaaaa

ömre yazık yaaa
Yemin ederim her hafta gorusuyoruz kv ile geliyor kaliyor ya da gelip aksama gidiyor ama icim sisiyor onlar varken ben benlikten cikip baska bir kimlige burunuyorum

Yemin ederim her haektimsuyoruz kv ile geliyor kaliyor ya da gelip aksama gidiyor ama icim sisiyor onlar varken ben benlikten cikip baska bir kimlige burunuyorum
Bende görüşüyorum malesef haftada 2 veya 3 kere ama halime şükrediyorum ektim le biraradalar hergun ama hergun

Yemin ederim her hafta gorusuyoruz kv ile geliyor kaliyor ya da gelip aksama gidiyor ama icim sisiyor onlar varken ben benlikten cikip baska bir kimlige burunuyorum
Esim surekli isten arayip annem kalcakmi kalsin ona de ama hic istemiyorum kalmasini icime hic sinmiyor iyiligide oldu fakat zamaninda az laf sokmadi az hor gormedi sevemiyorum icimden kal demek gelmiyo zaten esimle 3 senedir dogru duzgun bir evlilik yurutemedi kv kv kv varligi hizur bozucu herseye cok karisir aziri diktator bir gorseniz gozunun icinden seytan gorutorum sanki

Esim surekli isten arayip annem kalcakmi kalsin ona de ama hic istemsinirleriasini icime hic sinmiyor iyiligide oldu fakat zamaninda az laf sokmadi az hor gormedi sevemiyorum icimden kal demek gelmiyo zaten esimle 3 senedir dogru duzgun bir evlilik yurutemedi kv kv kv varligi hizur bozucu herseye cok karisir aziri diktator bir gorseniz gozunun icinden seytan gorutorum sanki
Malesef insan yapılanları unutamıyor şimdi benimki eltime yoğunlaştı bana fazla cemkirmiyor ama kadın in adını bile duymak sinirlerini ziplatiyor az buz şeyler yaşatması sağolsun

ben yaranamiyorum esime hergun o da hakaret ediyo belki guluyor ama zoyledigi seyler hic hos degil ortanca kaynim oyle degil mesela eltim bugun bile dedi bulasiklari dizerken ona sanatmi yapiyorsun demis bende dedim bulasik dizme sanati ama esim hic yaptigim isi begenmez hep elestirir bazen bakiyorumda huylari ok benziyo anazina bak oglunu alma cekiyorlar tuzde 90 net

Din aksamdan cagirdim kizim 1de uyudu gece pogaca yaptim kofte yuvarladim sabah 5te uyudum bulasik mulasik derken sonra 9.30da kalktim ince toz aldim heryer oyuncak onlari topladim sonra kv hastanedeydi geliyormusun cayi koyucam dedim eltimler kv yoldayken geldiler ev topluydu kizim 11.30 a kadar uyuyordu yatagimi isik hizinda yaptim patates falan kizartacaktim kahvaltiliklari zaten ben hazirladim kimseden medet ummadim asil kv ile bu yuzden tartisiriz birbirinize yardi. edin der yoksa merakli degilim cekmece karistirmaya kv director gibi sizin basinizda olsa sizde ne yapcaginizi sasirirsiniz inanin yemegimiocaga koydum bulasiklari dizdim benonlara is yaptirmadim ki

Bende evliyimde kvnin direktiflerini umursayıp napacağımı şaşırmıyorum. Sözde evlenip ev kurup, anne, baba oluyorsunuz ama baskasinin lafiyla hareket ediyorsunuz hala emir aliyorsunuz. Önce büyüyün biraz. Ne yapıp, ne yapmayacaginizi, ne istediginizi bilin. Sınırlarınız olsun. Her lafını harfiyen yerine getirmek zorunda değilsiniz. Gerci başta eşin seni eziyormuş. Eşin ezerse herkes ezer. Yapacak bisey yok. Ana sorun kv, eltin degil bence eşin.

Daralıyom gız yazmayın böyle şeyler..Ben de bilinç altima hep kayinvalidemle arkadaş gibi olmayı yerleştirdiğim için bugün rüyamda onunla sahilde cay ictigimizi güzel sohbetler ettiğimizi gördüm anam gibiydi aynım rüya işte :KK70:

Back
X