Merhabalar,
Bugun gecmise bir sunger cekmek adina eltilerimi ve kayinvalideyi kahvaltiya cagirdim. Bu ilkkez oluyor. Onlar 3 senelik bir tanismisligimiz oldugu halde beni hic cavirmadilar. Kv buyuk eltim bir oturuyor. Altkatta ortanca eltim. Ben en kucuguyum, kv beni hep cagirir gel der niye gelmiyosun torunumu ozluyorum der. Ben giderim fakat buyuk eltim surat yapar yemek sakinir cocugun karnini foyurucam mutfaga giderim birseyin yerini sordugumda oflar poflar... Ya da sofrayi topladigimizda falan yardim ederken birseyi yamuk koyim ya da darkli bi yerde olsa laf carpar. O ölemi koyulur diye. Ortancaya gelince o da baska bir super. Misafirpeverligi iyidir hosturda mutfagina dokundurmaz yardim ederim kendi usulunu soyler ay ben boyle yapiyorum asla hayatimda bunu bu sekil yapamam falan der. Ya da ikraminda kisar. Misafir gidersin Ornegin 6 kisilik cay tepsisine 5 dilim kek koyar 2sini kendi 1ini kizi 1ini ogku yer gerisi bakar.Bugun bana geldiler kv sonradan geldi dk 1 gol 1 sofra hazir cay demleniyor. Hemen surat d...muz gibi Tepsin yok mu senin? sorumu bu. Menemn yapcaz Ortanca eltim gelir karisir ayy bu tava cok kucuk bu bunda pisermiiii der sarteller atar bense diyememki senin evinde senin kurallarin gecerlude kaynana gibi burdada senin dedigin mi olcak falan filan. Buyuk eltimde sofrayi yamuk koyar tavuklari kemigiyle dider peki ben diyomutum bu is boyle olurmu diye kucugum ya ben hani. aksam sofrasindada yemek olmamis Hemen burun kivirdilar normalde guzel yemek yaparim el lezzetim vardir ozenirim fakat birsey tutmadi diye bu olmamis yemicem denirmi. kv onlarin yaninda beni kucuk dusurur bana gerizekali der. Ben gerizeklaiysam sen beyinsizsin o zaman...3 silahsorler der esim onlara .) bi de mubabbetleri sıkınıtan insani oldurur... Ay ben bu halinin rengine bayildim mutfaga yakismiyor yok bu bulasik makinesi gri alnisiniz beyazla uydumu daha bir suru ornek verebilirim