offf cnm ya geçmiş olsun çok üzüldüm sen anlatırken sanki benim başıma gelmiş gibi içim bi tuhaf oldu..
kaynaşır cnmmmmm şekilde bozukluk yoksa içeriden o kemikler kaynaşır üzülmeee
Canım yaaaa, çok üzüldüm. Ama hemen canını sıkma, bence ciddi ve büyük çapta bi kırık olsaydı seni hemen, o dakika ameliyata alırlardı tekrardan. Hemen ameliyata almadıklarına göre küçük bi hasar var galiba. 6. ayında halen sorun olursa da herhalde ufak bi revizyon olursun, Ya biliyorum çok zor bi durum , seni anlıyorum ama elden ne gelir olanla , ölene çare yok:çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun :S
bundan önceki 2 ameliyatın estetik amaçlımıydı peki
sağol canım şekilde bişey yok ama içerde kemik çok şişti yaa
Hay Allah ya nazara mı geldin noldu, çok büyük geçmiş olsun ya inan benim burnumun direği sızladı, çok ağrın yoktur umarım.
ya şekilde bişey yoksa , çok ciddi bişey yoktur bence, içerde ufak çapta bi hasar vardır.Sonuçta gerçekten kırılan bi burunda mutlaka şekil bozukluğu olur yani değilmi?
Canım çok geçmiş olsun. kısa sürelerle sürekli doktora gitmende fayda var. Takip etsinler durumu. Elbette kaynar ama önemli olan yanlış kaynamaması. Maalesef estetik operasyon geçirmiş tüm burunlar çok hassas. Çok geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşirsin inş.
sağol canım.doktor 1 ay sonra tekrar çağırdı.bi şey olursa cebimi ara haber ver dedi.sağolsun çok ilgilendi kendisi.
Ağlamayı bırak, ağladıkça daha çok şişersin.lmaz: Aynalardan uzak dur, baktıkça canın sıkılır. Zamana bırak ve dinlen bebeğim
acil sifalar büyük gecmis olsun canim arkadasin deidigi gibi üstünde durmamaya calis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?