- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
ayy canim benim yaa cok buyuk gecmis olsun.
2. ameliyatini yeni olmustun yanlis hatirlamiyorsam degil mi?
ayyy aman Allah'im yaaa!!!
topuklu ayakkabi falan mi giymistin canim nasil dustun canim cok uzuldum inan :gitme: :sinifsinif:
insallah burnun kendiliginden duzelir de ameliyata gerek kalmaz eyvahedigeldismile mafoldumben
Güzelim inşallah bir şey olmamıştır. Allah beterinden korusun, üzülme.
Ayy cnm yaa cook gecmis olsun daha cok yeniydi ameliyatin insallah doktorun dedigi gibi olurda tekrar ameliyat olman gerekmez. Allah beterinden saklasin cnm sen aklina kotu seyleri getirme insallah zamanlan duzelir.
cnm yaa benimde içim bi tuhaf oldu nasılda canın acımıştır kıyamam yaaa
teşekkürler canım.evet daha 45 gün oldu revizyonu olalı.ama ben düzeliceğini sanmıyorum.şu an bütün yüzüm şiş.kolum ve bacaklarım çürük ve morluklarla dolu.çocuklarıma bakamıyorumannem bende kalıyo.teyzelerim falan temizlik yapıyo.çok zoruma gidiyo.büyüklerimin bana hizmet etmesine alışık değilim.:a015:
Ay cnm ya seni cok iyi anliyabiliyorum, zor gunler geciriyorsun helede anne olunca insanin isi daha bir zorBende cok inanirim nazara ki sende oyle nazara gelmisin cnm Sen yinede ne kadar zor olsada iyi seyler dusunmeye calis ki iyi seyler karsina gelir insallah. Sisliklerin icin bolca buz uygulamasi yap iyi gelir, morluklar ve sislikler icin arnica krem cok guzel tavsiye edebilirim.
kızlar dün abimin nikahına gitmiştik.nikahtan sonra hep birlikte yemeğe teyzemlre gitmiştik.eve dönerken merdivenlerden yuvarlandımmafoldumbenyüz üstü düştüm.burnumu yere çarptım.çok kanadı burnum.çok kötüyüm yaa..dünden beri ağlıyorum.ne talihsizim ben.doktor film çekti burnunu kırdın dedi.masaj yapıcam.eğer 6.ayımda kemikler yapışmazsa 3.ameliyatımı yapacaklarmafoldumben
çok üzüldüm canım ya çok çok geçmiş olsun umarım kemik kaynar ve tekrar ameliyat olmana gerek kalmaz.
kızlar dün abimin nikahına gitmiştik.nikahtan sonra hep birlikte yemeğe teyzemlre gitmiştik.eve dönerken merdivenlerden yuvarlandımmafoldumbenyüz üstü düştüm.burnumu yere çarptım.çok kanadı burnum.çok kötüyüm yaa..dünden beri ağlıyorum.ne talihsizim ben.doktor film çekti burnunu kırdın dedi.masaj yapıcam.eğer 6.ayımda kemikler yapışmazsa 3.ameliyatımı yapacaklarmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?