burnumu kırdım çok kötüyüm..

Çokkkkkkkkkk geçmiş olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah en hasarsız şekliyle atlatırsın, valla içim bi hoş oldu sanki benim burnumun direği sızladı, çokkkk üzüldüm yaaa ((

teşekkürler iyiki varsınız iyiki yanımdasınız.böyle zaman larda insanın iyi bi şeyler duymaya çok ihtiyacı oluyo.allah duysun sesini bana yardım etsin:sinifsinif:

eğer şu an göze çarpan bir şekil bozukluğu yoksa, şekli bozulmadan kaynayacaktır.
benim burnum defalarca kırıldı, merak etme her kırık ameliyat gerektirmez.

yalnız bir şey diyeceğim. keşke bi bandajlasaydı doktor burnunu, düzgün kaynamasına yardımcı olurdu ufak bir bant bile.

cok gecmis olsun cnm ya. umarim ciddi bisi yoktur

sağol canım sadece burnum ameliyat yeriden kırıldı.çeşke kolum, bacağım kırılsaydı.burnuma bişey olmasaydı.kolumda alçıyla gazerdim.bişey olmazdı.ama burnun dönüşü yok.ameliyattan.bakalım inş.kemik kaynar da 3.ameliyata gerek kalmaz.bilmiyorumkismile

cok cok gecmis olsun canim cok üzüldüm ya, aksilik iste sakinan göze cöp batar misali. Insallah kaynar kemigin güzelce de sorun olmaz. Tekrar gecmisolsun acil sifalar diliyorum

sağolun kızlar sabahtan beri ne haldeyim bilemezsiniz.sürekli kendimi suçluyrum.okadar dikkat etmeme rağmen nasıl böyle oldu anlamdım yaa.

geçmiş olsun canım inşallah önemli bir sorun yoktur içinde de dışında da

iyi düşün iyi olsun

geçmiş olsun canım inşallah önemli bir sorun yoktur içinde de dışında da

iyi düşün iyi olsun

sağol canım içi kırık dışı nasıl bilmiyom.sargılı 10 gün böyle kalıcak.doktoru düştüğümde aramıştım.bugün beni gördüğünde burnunu yamulmuş olarak bekliyodum.şekli aynı bişey olmamış dedi.filmleri gördükten sonra kırık var dedi.ilk kontrolüm1 ay sonra bakalım nolucak.:1hug:

yaaaa tüylerim diken diken oldu.inşallah bişey olmaz allah yardımcın olsun . iyi haberlerini bekliyoruz.
tekrar geçmiş olsun.

canım geçmiş olsun, dikkat et kendine. iyi düşün, iyi olsun, beslenmene dikkat et ki çabuk iyileşebilesin.

canım geçmiş olsun, dikkat et kendine. iyi düşün, iyi olsun, beslenmene dikkat et ki çabuk iyileşebilesin.

coldplay,tramola,sağol canlarım beslenme derken kemik suyu falanmı acaba.iyi gelirmiki.arnızda benim durumumda olup kemiği tekrar kaynayan varmı kızlar.

yaaaa tüylerim diken diken oldu.inşallah bişey olmaz allah yardımcın olsun . iyi haberlerini bekliyoruz.
tekrar geçmiş olsun.

sağol canım yaa.benim revizyonu osman bey yapıştı.kabulün doktoruydu.sağolsun bana cebini yazmış.sabah arıcam.bide onun fikrini alıcam.inş.düzelir bişey olmaz der.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…