çok geçmiş olsun tanımıyorum sizi ama üzüldüm gerçekten umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz ayrıca merak etmeyin çok güzel olacak herşey
Çokkkkkkkkkk geçmiş olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah en hasarsız şekliyle atlatırsın, valla içim bi hoş oldu sanki benim burnumun direği sızladı, çokkkk üzüldüm yaaa((
kızlar dün abimin nikahına gitmiştik.nikahtan sonra hep birlikte yemeğe teyzemlre gitmiştik.eve dönerken merdivenlerden yuvarlandımmafoldumbenyüz üstü düştüm.burnumu yere çarptım.çok kanadı burnum.çok kötüyüm yaa..dünden beri ağlıyorum.ne talihsizim ben.doktor film çekti burnunu kırdın dedi.masaj yapıcam.eğer 6.ayımda kemikler yapışmazsa 3.ameliyatımı yapacaklarmafoldumben
yalnız bir şey diyeceğim. keşke bi bandajlasaydı doktor burnunu, düzgün kaynamasına yardımcı olurdu ufak bir bant bile.
cok gecmis olsun cnm ya. umarim ciddi bisi yoktur
geçmiş olsun canım inşallah önemli bir sorun yoktur içinde de dışında da
iyi düşün iyi olsun
canım geçmiş olsun, dikkat et kendine. iyi düşün, iyi olsun, beslenmene dikkat et ki çabuk iyileşebilesin.
yaaaa tüylerim diken diken oldu.inşallah bişey olmaz allah yardımcın olsun . iyi haberlerini bekliyoruz.
tekrar geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?