merhaba. Ben 3 gun önce ameliyat oldum. Cok fazla olmayan morluklarim geçti ve sisliklerimde geciyor. Fakat burnum kocaman geliyor bana. Yuzum zayif, dudaklarim ince. Eski burnum kemerliydi fakat tombul falan degildi. Simdi burun ucum kocaman geliyor bana ilk günden beri. Daha 18 yasindayim büyuk bi hata yapmis olmak istemiyorum
Canım korkma şişlikler o :) benim 5. Günüm benimde öyle :)
Ameliyatin üzerinden tam bir ay geçti ve erol taş in burnundan bi farkım yok az önce banyoda ağlayarak ayna yumrukladiktan sonra derdimi bi siz anlarsınız dedim buraya geldim
İnşallah dedigin gibidiriyi geliyorsunuz gerçekten:) şu bir yorum yüzümü güldürdü:)
Kesinlikle pskoloji sağlam olmalı ..emin ol burun ameliyatının yarısı şans bence. .İstediğin burna kavuşursun inşallah:)alcidan çıktığında bile güzel dursun:) bu ameliyat zor değil sağlam psikoloji istiyor bunu anladım.
merhaba ladess sen ameliyatını kime oldun ve memnun musun??Kesinlikle pskoloji sağlam olmalı ..emin ol burun ameliyatının yarısı şans bence. .
Benim bu 2.ameliyatım ..ilkinde memnun kakalmadım.şimdide daha alçı çıkmadığı için nasıl inan bilmiyorum .gGörünen kısmı iyi gibi .aama tam bir görüntü yok ttabi.ben zeki can a ameliyat oldummerhaba ladess sen ameliyatını kime oldun ve memnun musun??
çok geçmiş olsun umarım istediğin gibi bir sonuç alırsınBenim bu 2.ameliyatım ..ilkinde memnun kakalmadım.şimdide daha alçı çıkmadığı için nasıl inan bilmiyorum .gGörünen kısmı iyi gibi .aama tam bir görüntü yok ttabi.ben zeki can a ameliyat oldum
Teşekkür ederim inşallahçok geçmiş olsun umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın
Merhaba. Dr Naser Beye ameliyat oldunuz mu? Ben de onu dusunuyorum da aklımdaki doktorlara ek olarak.merhaba kızlar,
ben 3 gün sonra ameliyat olacam ve korkudan son bir haftadır her gece rüyamda hastanede geziyorum
acıbadem hastanesinde Dr.Naser dadaşzade yapacak operasyonu.Genel olarak tüm hastaları memnun. ama ben hala sorularla doluyum ve vazgeçmek üzereyim.
burnumun sağ tarafı tamamen kapalı ve sag taraftan nefes alamıyorum. Doktor bu kısmı açarken görüntüsünüde düzeltmeyi önerdi, o an orda kabul ettim ve iki kere de doktor ile görüşmeye gittim görüntüsü için ama ameliyata 3 gun kala vazgeçmek istiyorum.
Naser bey'e yaptıranlar benim için tavsiyeniz nedir?
kokrkak bi ördek gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?