herkes teoman doğanı çok methediyor, kariyeri çok iyi, yalnız benim burnumda hafif eğrilik var, kbb uzmanına mı gitsem plastik cerraha mı gitsem inanın karar veremedim, az da olsa nefes alma problemim var.Kafamda olan isimler Nazım Çerkes, Erol Kışlaoğlu, Fatih Dağdelen ve Teoman Doğan, 1 kere olsun temiz olsun istiyorum.Siz hangisini tavsiye edersiniz, hiç birinin daha önce yaptığı ameliyatlarla ilgili resimler yok, yasakmış bunların yayınlanması, ee o zaman neye dayanarak seçeceğiz ki doktoru, tamamen şansa kaldı yani işimiz, eğer mümkünse ameliyat geçiren arkadaşlar önce ve sonra resimlerini gönderirse sevinirim.(
pulp1606 ben o söylediğin doktorlardan nazım çerkeşe büyük bir ihtimalle ameliyat olacağım. kendisiyle yüzyüze görüşmedim ama sitesindeki bilgiler doğrultusunda şu anda aklımda öncelikli isim nazım çerkeş daha sonra coşkun şanverdi. nazım beye mail at istersen ameliyat ettiği hasta resimleri için. o zaman maille sana resimleri gönderiyor. artık bunların internette yayınlanması yasal olmadığı için ancak maille adresine isteyebilirsin.
nazım çerkes için 7 milyar istiyor demişlerdi bu sitede, bence çok fazla 7 milyar , verebileceğim maksimum 5 milyar, herhalde bu paraya da iyi bir cerrah bulunabilir, amerikada bile daha ucuz estetik burun ameliyatları, ne yapalım artık, iyi olsun da ömür boyu kullanacağız ne de olsa...
nennn ortakkk ne var senin burnuşunda naniknanik
bende ameliyat olmak istiyorum da işte, bak sen 2 defa olmuşsun 3. yü olacakmışsın ondan korkuyorum hiç elletmesek mi diyorum bazen, yoksa paraya kıyıp çok iyi bir cerrah mı bulmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?