Burnumu Yaptırdım ama Mutsuzum

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.345
693
373
Kocaeli
merhabalarr, epeydir yoktum. ameliyat için istanbula gitmiştim. ameliyatım problemsizdi. 1 gün yettım. tampon 1 gün kaldı. tampon alınınca nefes almam harikaydı. halada nefesimde problem yok herşey iyiydi takii alçı atel 10 gün sonra alınanakadar. evde aynaya baktığımda şok yaşadım koca burnum yine karşımdaydı. 20 gün oldu hala öyle. eşim şiş olduğunu söylüyor. ama beni teselli için heralde. şişse nezaman inecek. beğenmeyip yeniden aynı doktora gitsem yine ücret alacakmı, ooof of. yardımlarınızı bekliyorum hanımlar.senağlama:Roflol::1no2:

öncelikle geçmiş olsun canım.ama merak etme bende oldum aynaya bakmaktan korkar olmuştum.şimdi2,5 ay oldu şişlerim iniyor ve daha güzel oluyor.canını sıkma mümkün oldugunca bir aydan fazla aynaya bakma canım.birde alçıyı aldıktan sonra açık mı bıraktı doktor?

keşke eski ve yeni resmini koysanda aradaki farka bizde baksak ama dr a mutlaka git seni memnun etmek zorunda

çok geçmiş olsun. ameliyatını yapan doktora telefonda da olsa şikayetlerini iletmedin mi? belki geçici bir şişlik söz konusudur. masaj konusunu da tekrar sor istersen. ben ameliyat olmadım henüz ama okuduklarıma göre masaj çok önemli anlaşılan şeklini almasında.

üfff ya en korktuğum şey de bu işte. önceki halinden kötü olması. bir de ameliyat olanlara sormak istiyorum. şişliklerin ve morlukların inmesi ne kadar sürüyor kızlar. benim sadece 3 hafta iznim var. bu süre içinde normal bir görüntüye kavuşmam zor mu sizce. lütfen bana yardım edin. giderek daha da zor olmaya başlıyor bu ameliyat işi

Son düzenleyen: Moderatör:
aynaya baktiginda burnununu eski halinden daha guzel , dogal mi buluyorsun? yoksa keske yaptirmasaydim mi diyorsun?
ben hala dr. arastirmasi icersindeyim. bircok kisi dr. teoman dogani tavsiye ediyor. sanirim ona gidecegim.
fakat hep seoyledigim gibi endiselerim var.
ya olmazsa, ya 2.3. ameliyat gerekirse, ya kendi burnum daha guzeldi dersem, ve nefes alma problemlerim olusursa diye cok korkuyorum. cunku bir kere ellettikten sonra geri donusu yok :) fiyat ortalama olarak : 2000 euro sanirim. senin ne kadar odedigini ogrenebilir miyim? paranin cok onemi yok tabiki, yeterki sorunsuz, guzel olsun, dogal olsun.
bana resimlerini yollarsan inan cok sevinirim.
sevgiler

ebru

sanırım sorunumuz aynı. ben de burnumun büyüklüğü yüzünden ameliyat olmak istiyorum. kemer falan gibi problemlerim yok yani. senden rica etsem bana resimlerini gönderebilir misin. bir de şunu sormak istiyorum. ameliyattan sonraki gece çok ağrın oldu mu

canım merak etme bende oldum 10 ay oldu amelıyat olalı sonuç çok guzel şişlık ınınce sende memnun kalacaksın sıkma canını alçı çıktıgında bende çok kotu oldum hıç duzelmeyecek zannettım ama çok şükür guzel oldu.bende sadece burun tıkanıklıgı oluyor benı rahatsız eden tek şey o.senın oyle bır sorunun varmı

merhaba, bende mersin ilindenim tıp fakültesinde çok iyi plastik cerrahlar var ve ben şahsen gördüm yapılan burunları çok doğlalardı bence bu sadece beceri işi öyle mankenler şarkıcılar var ki berbat burunları var üstelik en ünlü cerrahlara yaptırıyorlar ..Ben eylül ayında ameliyat olacağım..

herkes teoman doğanı çok methediyor, kariyeri çok iyi, yalnız benim burnumda hafif eğrilik var, kbb uzmanına mı gitsem plastik cerraha mı gitsem inanın karar veremedim, az da olsa nefes alma problemim var.Kafamda olan isimler Nazım Çerkes, Erol Kışlaoğlu, Fatih Dağdelen ve Teoman Doğan, 1 kere olsun temiz olsun istiyorum.Siz hangisini tavsiye edersiniz, hiç birinin daha önce yaptığı ameliyatlarla ilgili resimler yok, yasakmış bunların yayınlanması, ee o zaman neye dayanarak seçeceğiz ki doktoru, tamamen şansa kaldı yani işimiz, eğer mümkünse ameliyat geçiren arkadaşlar önce ve sonra resimlerini gönderirse sevinirim.(

meraba xxklt,
ban de 2 ay önce ameliyat oldum, benim de yüzüme göre büyüktü burnum. ve 2 ay geçmiş olmasına rağmen hala iri duruyo ben de cok üzüldüm ve dün doktora gittim. bana daha küçülceğini söyledi. burun ucum normalde etliydi, o yüzden de daha gec iniyomus. ama su anda hala sert, yani şişliğin tam olarak gecmediğini hissediyrum. o yüzden umutla bekliyorum ben de incek diye. eminim senin burnunda da hala sertlik vardır ve zamanla iner.
bana bir ay daha gözlük takmamamı söyledi, çünkü yanlardan da kırmışlar
gecmiş olsun, umarım dilediğin gibi olur

nazım çerkes için 7 milyar istiyor demişlerdi bu sitede, bence çok fazla 7 milyar , verebileceğim maksimum 5 milyar, herhalde bu paraya da iyi bir cerrah bulunabilir, amerikada bile daha ucuz estetik burun ameliyatları, ne yapalım artık, iyi olsun da ömür boyu kullanacağız ne de olsa...

Canım benim meme protezi ameliyatımla karıştırıyor olabilir misin? Benim Operasyon 7.000 YTL tuttu...burun ameliyatı o kadar yüksek değildir sanırım..

şişliğin tamamiyle inmesi için 6 ay bile gerekebiliyor, eminim eskisinden daha küçüktür. sıkma canını

xxklt çok çok qeçmiş olsun .. ßen de 2 kere ameliyat oldum. 3. olucam

keşke resimlerini ßuraya koysan . Çok merak ettim . :S

CANIM DOKTORUNUN TAVSİYLERİNİ UYGULA.BANTI DA KULLAN DERİM. BURNUN ŞEKİL ALIYOR ÇÜNKÜ ŞU AN EĞER KULLANMAZSAN BURNUN AYNI ŞEKİLDE KALMAZ. KIKIRDAKTA BOZULMA OLABILIR.BURNU TOPLUYOR ÇÜNKÜ.ŞİŞLER İSE 1,5 AYDAN İTİBAREN İNMEYE BAŞLAR 3 AYDA BELİRGİN BİR İNME OLUR6. AYDA İSE ŞEKLİNİ ALIR. BU KADAR SABIRSIZ OLMA VE SIKINTI YAPMA DERİM...YENİ BURNUNLA KENDİNE GELECEK OLAN ÖZGÜVENİ DÜŞÜN :içelim:

bende ameliyat olmak istiyorum da işte, bak sen 2 defa olmuşsun 3. yü olacakmışsın ondan korkuyorum hiç elletmesek mi diyorum bazen, yoksa paraya kıyıp çok iyi bir cerrah mı bulmak lazım

paraya kıyıp iyi bi cerrah demişsin bu yanlış ne alakası warki .. benim drum çok iyi ama ben herşeyde bi hayır wardır diyorum bide benim drum kulak burun boğazcı, herşey nasip kısmet.

selam arkadaşlar benim burnum da çocukken kırılmış.burun ucunda düşüklük var bu yüzden.herkes iyi diyor ama ben sevmiyorum burnumu.18 yaşından sonra ameliyat edilir demişler kırıldığında.napsam karar veremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…