selam arkadaşlar.burun ameliyatı olmadan önce forumdaki yazılarınızdan çok fayda gördüm ve yönlendirici oldu.bende sizlere faydalı olabilir belki diye paylaşmak istedim.24 haziranda burun ameliyatı oldum.aynı zamanda yüze yağ enjeksiyonuda yaptırdım.şu an ne yapıldı anlamam zor çünkü çok şiş var.henüz 4 günlük.burnumuda göremedim henüz.doktorum yakup avşar dı.ameliyat rahat geçti.aynı anda hem nefes sorunu hemde kemerli ve asimetri olan şekli düzeltildi.birde dolgu yapıldı.4 saat sürdü ameliyat.itiraf etmeliyimki burun ameliyatından hiç sorun yaşamadım ama dolgu çok zahmetli oldu benim için.bir daha düşünürmüyüm bilmem.resim henüz veremem hiç bir şey belli değil çünkü.ama eğer ameliyat öncesi ve sonrası için merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz yardımcı olurum.burun açılınca resimde eklerim.herşey gönlünüzce olsun.
burnunun güzel olmasına sevindim canım.çünkü ameliyattan sonra en büyük endişemiz burun şekli.çok eziyet çekip çok para döküyoruz tabiki merak ediyoruz yeni burnu.umarım bende senin gibi memnun kalırım.2 gün daha sabredeceğim.bende yağ enjeksiyonu yapıldı.yüzde çöken ve çizgiler olan bölgeler hafif dolduruldu.şu an aynaya bakmaktan nefret ediyorum.suratım çok şekilsiz ve ifadesiz.ama biraz sabır gerekiyor anlaşılan.yağ enjeksiyonundan pek memnun kalan yok.buna rağmen yaptırdım.yakup beye fazla güvendim galiba.çenenin her iki yanı sert ve bayaaa şiş.burun açılsın biraz zaman geçsin son duruma göre buradaki arkadaşlara bilgi vericem.
dua edin 2 gün sonra yeni burnumu göreceğim.hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
göz altına ya da elmacık kemiklerinize de yağ enjeksiyonu yapıldı mı? Yağ enjeksiyonu ile ilgili şu anki memnuniyet durumunuz nedir?
Ecemali valla susayım dıyorum ama canım , yağ enjeksıyonu sonucu olan şeylerle ilgili Google a yazsan bıle bırsuru sorunla karşılaşılıyor . Yağlar bır süre sonra dağılıyor . Sen nerde yasıyorsun :))) hep bütün amelıyatlara karşı süper pozıtıf sonuclu kısıler hep senın arkadaşların
:))) cumagünü neden susman gerektiğini düşünüyorsun ki? susma bence,bütün olumlu sonuçlar benim arkadaşlarımın başına gelmiyor elbette,herşeyden önce benim başıma ,llk burun estetiğim başarısızlıkla sonuçlandı,ama yağ enjeksiyonu yapan,doz hastanın durumu vs çok önemli bir etken,benim bir arkadaşım elmacık kemik ortaya çıkarmak adına yaptırdı çok zahmet çekti ama sonuç güzel,diri bir yüzü var,ne yapayım şimdi bunu söylemeyeyim mi:)
bak şimdi hiç burun estetiği olmamış resmimi yayınlıyorum ,bak bakalım ,ama susma olur mu?:)
merhaba kızlar,
ben 3 gün sonra ameliyat olacam ve korkudan son bir haftadır her gece rüyamda hastanede geziyorum
acıbadem hastanesinde Dr.Naser dadaşzade yapacak operasyonu.Genel olarak tüm hastaları memnun. ama ben hala sorularla doluyum ve vazgeçmek üzereyim.
burnumun sağ tarafı tamamen kapalı ve sag taraftan nefes alamıyorum. Doktor bu kısmı açarken görüntüsünüde düzeltmeyi önerdi, o an orda kabul ettim ve iki kere de doktor ile görüşmeye gittim görüntüsü için ama ameliyata 3 gun kala vazgeçmek istiyorum.
Naser bey'e yaptıranlar benim için tavsiyeniz nedir?
kokrkak bi ördek gibiyim
neden hala aklında soru işaretleri var? doktoruna güvenmelisin rahat olman için..
yağ enjeksiyonlarında bir süre belki hoşunuza gitmeyecektir ancak sonuç çok güzel olacak çünkü benim yaptıran arkadaşlarım var,o kadar canlı diri bir yüze sahip oldular ki
,sıkıntılarını unuttular,
cevap icin tesekkur ederim :) epeydir yag enjeksiyonu hakkinda kimseden ses cikmiyordu. Arkadaslarinizdan ozellikle memnun olanlar kime yaptirdilar acaba, doktor tavsiyesi alabilir miyim?
haklısın ecemali, doktoruma güveniyorum ama bir yandan da korkuyorum şuanki halinden daha kötü olur diye.
güzelliğime düşkünüm ama sahte güzelliğide sevmiyorum,makyaj yaparken bile ten ve dogal renkler kullanırım.
korktugum sey dogal görünmemesi.
normalde igneden bile korkan ben, ameliyat yaptırcagım zaman düşün ne kadar stres var içimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?