Arkadaşlar herkese merhaba. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Uzun zamandır üye olmayı düşünüyordum ama bir türlü fırsat olmamıştı. Bu aralar çok fena burnuma takmış durumdayım. O yüzden doktor arayışı içerisindeyim. Biraz araştırma yaptım. Estetik yapan bir KBBciye ameliyat olmak daha sağlıklı geldi. Bugün bir arkadaşımın önerisi ile Doç. Dr. Ahmet İslam'a gittim. İlgili bir doktor, ne olup olamayacağını detaylıca anlattı. Aranızdan Ahmet beye giden ya da ameliyat olan var mı? Sonuçlarınızdan memnun musunuz? Bu ay içinde ameliyat olmayı düşünüyorum. Cevap verirseniz sevinirim.
benim doktor hakkında bilgim yok. ancak arayış içindeyim, merak ettim sen başlık açınca.
kbb doktoruna estetik yaptırmak biraz sakıncalı değil mi, konuştuğunda yapabileceğine dair güven aldın mı? ayrıca kaç tl'ye estetik yapıyormuş?
plastıkçıler burun içindeki sorunları çözemeiyomu
Arkadaşlar, sizce ameliyat olmak için mevsim şartlarını da göz önünde bulundurmamız gerekir mi? Açıkçası annem kafamı karıştırıyor. Kışın olmaz iyileşme sürecin uzar diyor. Hiç böyle bir şey duydunuz mu?
plastıkçıler burun içindeki sorunları çözemeiyomu
bende aynı şekilde doktor arayışındayım gördüğüm kadarı ile sanada benim gibi yardımcı olmamışlar
mevsımın bır onemı yok ... ben muayeneye gıttım bı ay sonra ameliyat olmayı dusundugumude soyledım doktora ... bı ıkı gun ıcınde tampon bı hafta ıcınde alcı ıkıncı hafta sonunda sargılar cıkıyormus dıkıslerın alınma suresı zaten sabıt .... anneler hep boyle :) benım annemde cok telas yapıyo sen kafana mevsımı takma hıc cnmm
Arkadaşlar herkese merhaba. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Uzun zamandır üye olmayı düşünüyordum ama bir türlü fırsat olmamıştı. Bu aralar çok fena burnuma takmış durumdayım. O yüzden doktor arayışı içerisindeyim. Biraz araştırma yaptım. Estetik yapan bir KBBciye ameliyat olmak daha sağlıklı geldi. Bugün bir arkadaşımın önerisi ile Doç. Dr. Ahmet İslam'a gittim. İlgili bir doktor, ne olup olamayacağını detaylıca anlattı. Aranızdan Ahmet beye giden ya da ameliyat olan var mı? Sonuçlarınızdan memnun musunuz? Bu ay içinde ameliyat olmayı düşünüyorum. Cevap verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?