Burnumu yaptırmak istiyorum hala karar veremedim

zeinep

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
6
0
6
35
İstanbul
Arkadaşlar herkese merhaba. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Uzun zamandır üye olmayı düşünüyordum ama bir türlü fırsat olmamıştı. Bu aralar çok fena burnuma takmış durumdayım. O yüzden doktor arayışı içerisindeyim. Biraz araştırma yaptım. Estetik yapan bir KBBciye ameliyat olmak daha sağlıklı geldi. Bugün bir arkadaşımın önerisi ile Doç. Dr. Ahmet İslam'a gittim. İlgili bir doktor, ne olup olamayacağını detaylıca anlattı. Aranızdan Ahmet beye giden ya da ameliyat olan var mı? Sonuçlarınızdan memnun musunuz? Bu ay içinde ameliyat olmayı düşünüyorum. Cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

benim doktor hakkında bilgim yok. ancak arayış içindeyim, merak ettim sen başlık açınca.
kbb doktoruna estetik yaptırmak biraz sakıncalı değil mi, konuştuğunda yapabileceğine dair güven aldın mı? ayrıca kaç tl'ye estetik yapıyormuş?

Ben biraz araştırdım bu konuyu. Epeydir ameliyat olmak istiyordum. Benim nefes alma problemim de var. Sadece estetik için ameliyat olacaksan hem Kbbci hem de estetik cerrahına ameliyat olunabilirmiş. Ama burun içinde de problem varsa, iyi estetik de yapabilen bir kbb doktoruna gitmek lazımmış. Doktor Medipol'de çalışıyor. Fiyatları hastahane belirliyormuş. Henüz kesin karar vermediğim için fiyatı sormadım. Önceki hastalarının fotoğraflarını gördüm, başarılı görünüyor ama bilmiyorum işte bir kere yaptırılıyor. Hala kararsızım. O yüzden forumda Ahmet beyi tanıyan var mı diye sordum zaten.

plastıkçıler burun içindeki sorunları çözemeiyomu

merhaba canım,sözü geçen dr u bende tanımıyorum ama hem nefes alma sorunu hem estetik yaptırılacaka mutlaka bir estetik cerraha ama kulak burunboğaz konusunda eğitimi olan bir plastik cerraha gitmenin doğru olacağını biliyorum.hem şekil hem nefes darlığım vardı benimde.ben çok inceeleyip sık dokudum ve çok araştırmalar yaptım.aksi türlü davranıp sonra şekilsel sorun yaşayan tanıdıklarımda olduğundan direk plastik cerrah arayışıyla yola çıktım.sonunda bu özellikleri olan bir estetik cerrahı uzmanını seçtim ve iyikide öyle yapmışım..şimdi em şekli çok memnunum hem uykularım düzeldi,baş ağrılarım iyileşti ve nefes darlığım tamamen geçti.sende doğru yoldasın bence hadi hakkında hayırlısı. doktorum istanbulda düşünürsen ayrıntıları konuşabiliriz

plastıkçıler burun içindeki sorunları çözemeiyomu

plastik cerrahlar hemde ala sını çözüyor canım...ama araştırmanı iyi yapıp nefes sorunlarını iyi çözen bir plastik cerraha ulaşman lazım.yani benim plastik cerrahım öyleydi,hem şekil lokum oldu hem nefes darlığımı çözdü..Allah yolunu açık etsin doktorcuğumun:) mailini verirsen foto yollayabilirim.

Arkadaşlar, sizce ameliyat olmak için mevsim şartlarını da göz önünde bulundurmamız gerekir mi? Açıkçası annem kafamı karıştırıyor. Kışın olmaz iyileşme sürecin uzar diyor. Hiç böyle bir şey duydunuz mu?

ankarada hıfzı velidedeoglu var onep in doktoru umıtkoyde .... ben muayeneye gıttım ama suratta oldugu ıcın bence burun cok onemlı ve karar vermk cok zor.... eskı hastalarından bıkac tane bulup resmını ıncelesem belki içim rahatlar ama bulamadım da .... offf cok kafam karısık ne yapsam bılmıyorum

mevsımın bır onemı yok ... ben muayeneye gıttım bı ay sonra ameliyat olmayı dusundugumude soyledım doktora ... bı ıkı gun ıcınde tampon bı hafta ıcınde alcı ıkıncı hafta sonunda sargılar cıkıyormus dıkıslerın alınma suresı zaten sabıt .... anneler hep boyle :) benım annemde cok telas yapıyo sen kafana mevsımı takma hıc cnmm

bende aynı şekilde doktor arayışındayım gördüğüm kadarı ile sanada benim gibi yardımcı olmamışlar

bu çok kafa karıştırıcı bir süreç. Mümkün olduğunca doğru tercih yapmak gerekiyor. Ne bileyim işte bilmiyorum. Burda da soruma cevap bulamadım. Araştırmaya devam. İlgilenen herkese teşekkür ederim.

Ne kadar yardimim olur bilemiyorum ama.sincan devlet hastanesinde ameliyat oldum.2.gunum ve yuzum sis ve mor.suan sana olumlu birsey soyleyemem daha burnumu görmedim. Doktor esabil eker.ve cok iyi anlayisli rahatlikla konusabilecegin biri.gorusmeni tavsiye ederim.

Annem neler neler diyor bir bilseniz :) Ameliyat oldun, bir hafta sonra nezle oldun, ne olacak o zaman diyor. Kışın zaten soğuktan burnun sızlıyor, iyice hassaslaşacak diyor. Temmuz'a ertelememde ısrar ediyor. Bir de benim yurtdışına gitme durumum var bir kaç aylığına. Bu durum onu daha da telaşlandırıyor. İlle de döndükten sonra yaptır diyor
Bu arada siz hangi doktorla görüştünüz?

mrb,hacettepe has.tevfık sozen kbb doktoru aynı zamanda guzel estetikler yapıyor,kk dan yorumları okuyup,yaptıranların resımlernı bakıp karar verebılırsınız.ben yaptıran kışılerın resımlerını gordum cokda begendım.iyi sanslar

Merhaba sanırım geç kaldım size cvp vermeye ama en azından belki arayışta olanlar için bir ışık olur.Benim 15 yıldır burun etlerim vardı. Son zamanlarda uyku problemleri yapmaya başladı.Geceleri nefessiz kalıyordum ve ağız kuruluğu resmen çöl gibiydi .Su içme isteği birde cabası malum dr korkusu, ameliyat korkusu 15 yıldır geçiştirip duruyordum. Bir gün otobüsle işten eve giderken otobüste uyuyakalmışım ve nefessiz kalıp uyandım. Neyse dedim geri uyudum, tekrar nefessiz kalıp uyandım yanımda oturan adam benden korktu sanırım bir göz göze geldik vs . Neden bu işkenceyi çekiyorum ki dedim . bir hafta içinde Dr Ahmet İslam a randevu aldım. Daha öncesinde bir çok kbb ciye gittim onlarda estetikçiye yönlendirdi. Emin olamadım etlerden dolayı deviasyonda vardı tabi. Estetik drlarıyla iletişime geçtim ama Ahmet hoca daha ilgiliydi hemde kbb ci, hem estetikte yapıyordu . Her kbb dr u estetik yapamadığından estetik dr na yönlendiriyordu işin aslı .Neyseki iyi bir karar verip ameliyatımı oldum .Ameliyatı olduktan sonra acı,ağrı vs hiç ama hiç olmadı. Bunca yıl boşa ameliyat korkum olmuş. Herkes çok zor geçen bir ameliyat gibi yazmış ama arkadaşlar cidden öyle değilmiş. Ahmet hocamın ellerine sağlık. ameliyattan çıktım bütün iş arkadaşlarım yanıma ziyarete geldiğinde şişlik bile yoktu bu kız herhalde ameliyat olmamış falan dediklerini hatırlıyorum. Fakat 2. gün biraz şişlik oldu o da bir gün içinde geçti. Morluk hiç yoktu hafif pembelik oldu . 15 gün sargılı kaldım. Bu zaman diliminde burnumu da çok merak ettim. Tabi bu sefer internetten gene araştırma vs yapıyorum acaba nasıl olacak, kimin burnu gibi olacak vs. Tampon yorumları gözüme ilişti bu sefer ameliyatı atlatmışız tampon korkusu aldı pfff. acayip korkmaya başlamıştım. Herkes çok zor vs yazmış. benim dr um o zorluğu yaşatmadı bende çok ufacık bir acı oldu estetikte olduğum için burun deliklerimde küçüldü bu ufak acı burun deliklerinin ufak olmasındandır büyük ihtimalle. sonra dikiş alımı hiç hissetmiyorsunuz sanki cımbızla kıl çeker gibiydi. Ahmet hoca kendisine bu işlemleri yapıyor olsa,ancak bu kadar dikkatli olurdu Yada çocuğunun tamponlarını dikişini alıyormuş gibi dikkatliydi diyebilirim .Benim burnum ben burdayım diyen bir burun değilde doğal bir burun oldu birazda kalkık yaptı tabi. Denk gelir mi bilmem ama Ahmet hocaya burdan tekrar teşekkür ediyorum . Soru sormak isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

ben de kbb oldum. benim de nefes alma sıkıntılarım vardı o yüzden kbb tercih ettim. işin sağlık açısından bakacak olursak kbb mantıklı tercih olur. yanlız estetik açısı da önemli o yüzden özellikle kbb tercih edecekler bu yönünü daha detaylı araştırmalı. doktoruyla en ufak detayı ameliyat öncesind ekonuşmalı ve daha önceden yaptığı burunları bire bir görmesini tavsiye ederim. ben bu kadar önemsemedim ve şuan pişmanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…