Burnumu yaptırmak istiyorum hala karar veremedim

Megi21 sanırım her kbb güzel yapamıyo şekli ben doc. Dr Ahmet islamdan memmun kaldım. Kbbci olarak minnak ve kalkık bir burun yaptı.

Merhaba 25.04.2014 dr hasan poyraza oldum amelıyatım cok rahat gectı gozumu actım hersey bıtmıs agrı sızı hıssetmedım ve cok dogal bır burnum oldu zaten hasan beye 3 arkadasım daha burun amelıyatı olmustu hepsıde cok dogal ve cok guzel oldu bende cok cok memnunum fıyatta cok uygun kesınlıkle tavsıye ederım dr hasan poyraz 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende Ahmet İslama ameliyat olmaya karar verdim, umarım senin kadar memnun olurum sonuçtan

Bugun ilk ay kontrolum vardi. Sonuctan inanilmaz mutluyum, gercekten cok guzel, cok dogal, tam istedigim gibi bir burnum oldu. Doktorum Ahmet Islam'a gonul dolusu tesekkurler

Be nimde ilgilendigim doktorlardan fotograf ekleyebilirsin birde ne kadar ucret odedin

Bugun ilk ay kontrolum vardi. Sonuctan inanilmaz mutluyum, gercekten cok guzel, cok dogal, tam istedigim gibi bir burnum oldu. Doktorum Ahmet Islam'a gonul dolusu tesekkurler
sinuzit varmiydi sizde birde ne kadar odediz benim icin onemli fiyata bilgi verebilirmisiniz

Merhaba canim oncelikle burnun kafana takiliyorsa kesinlikle olmalisin saglik problemlerin varsa kbb doktoru tavsiye ederim ama tabi estetik tecrubesi olan bende 3senedir arastiriyorum nefes problemim vardi deviasyon vesaire ben 3 doktor arasinda kaldim hem guvenilir hemde fonksiyonel anlamda bilgili dr muhammet dilberi sectim gorusmeler ucretsiz eger istanbuldaysan ilk gorustugumde cok guven aldim bilmiyorum ben muhammet beye guvendim albumde resimlerim var inceleyebilirsin ameliyattan ince hic nefes almiyormusum ben cok memnunum suan umarim yardimci olabilmisimdir ahmet beti hic duymadim teknigini bilmiyorum umarim hersey gonlunce olur :)

Ahmet islam medipol hastanesindemi dayim doktor sanki ondan duydum ama yaptigi ameliyatlari hic gormedim

Canım Bende bu ay içerisinde ameliyat olmayı düşünüyorum hatta ben bugün Esteworld'te Bülent Tekerekoğlu ile görüştüm ve açıkçası beni pek tatmin etmedi ama genelde başarılı bir cerrah olduğunu söylüyolar hastanede ilgili gayet senin için iyi olucaksa git bir muayene ol istersen ücretsiz muayene

Selam kizlar ben ameliyat oldum hemde 3 ameliyat birden burnumdan hic nefes alamiyordum görüntüsündende cok rahatsizdim kulak burun bogaz doktoruna gittim hastanede ve doktor estetigi cok uygun fiyata yapti cok korkuyordum ama doktor güvenimi kazanmak icin elinden geleni yapti ve ameliyat oldum sonuc cok cok mutluyum artik rahat nefes alabiliyorum burnumun sekli tam yüzüme göre yapti abartmadi bazi doktorlar cok kücültüyor burunlari neyse .... anlicaniz doktor istedi kadar ünlü söyle böyle olsun hic fark etmiyor önemli olan size verdigi deger isini sevmesi dikkatli olmasi siz simdi ünlü bi doktora gitseniz günde 100 tane ameliyat ediyorlarsa okadar özenecekleride sanmiyorum :)) aklinizda bulunsun

Son düzenleme:
Hasan Poyraz hangi hastanede ? ve istanbulda dimi?

sinuzit varmiydi sizde birde ne kadar odediz benim icin onemli fiyata bilgi verebilirmisiniz

Tabi ki bilgi veririm seve seve . Ahmet bey karar verene kadar görüşmeye gittiğim 4. doktordu. Biliyorum yani nasıl zorlandığınızı o yüzden elimden geldiğince anlatırım. Ayrıca kadınlar kulübü bana çok şey kattı, çok faydalandım benimde bir katkım olsun

Şimdi baştan başlarsak fiyatı medipol hastanesinin muhasebesi veriyor. Deviasyonla beraber burun estetiğine 5 bin lira dediler. Muhasebeyle konuşup mutlaka indirim isteyin.
Ameliyata gelirsek ameliyat yaklaşık 2.5 saat sürdü. Burnumda deviasyon ve burun etimde şişme vardı. Estetikle beraber hepsi düzeltildi. Ameliyattan 5 saat sonra Dr. Ahmet bey ikinci kontrolümü yaptı. İstersem eve gidebileceğimi istersem bir gece hastanede kalabileceğimi söyledi. Ben hastane yatmayı tercih ettim, ne olur ne olmaz . Ameliyattan sonra arada ağrılarım oldu ama ağrı kesiciyle geçti. Burnumun içine silikon tampon konuldu, 3 gün sonra çıkarıldı. Bu burun tamponu çıkarılması sahnesi pek bir korkutmuştu beni. Çıkartılması 10-15 saniye sürdü, hiç gerek yokmuş paniğe. İlk 2 gün göz çevremde ve yüzümde biraz şişlik oldu. Şişlikler bir haftada geçti. Morluk sorunu pek yaşamadım ben. Birinci hafta sonunda alçım çıkarıldı. Burası filmin heyecanlı kısmıydı. Alçım çıktığında bir burnun bir yüzü ne kadar değiştirebildiğini anladım. Burnum şiş görünüyordu ama şiş hali bile çok güzeldi, doğrusunu söylemek gerekirse bu kadarını beklemiyordum. Alçım çıktıktan sonra 1 hafta burnum bantlı kaldı 2. haftanın sonunda bantlarda çıkmış oldu. Ahmet bey ameliyattan sonra bir kaç hafta burnumun içinde kabuklanma ve zaman zaman tıkanıklık olacağını söylemişti. Aynen dediği gibi oldu. Ameliyat olalı neredeyse 2.ay doldu. Burun şekline o kadar odaklanmışımki burundan rahat nefes almanın ne büyük konfor olduğunu şimdi farkediyorum.
Ahmet beyin yaptığı burunlar çok farklı, çok doğal. Zaten bir sürü hastasını gördüm gide gele. Birçoğu revizyon için geliyor. İnternet sayfasının adı bile revizyonrinoplasti. Düşününce rinoplasti revizyonu yapmak için zaten rinoplastide çok iyi olmak lazım.
Arkadaşlar benden bu kadar değerlendirip kararlarınızı kendiniz verin. İçiniz rahat edene kadar sorun soruşturun. Ben içim rahat edene kadar sordum inceledim. İyi şanslar

Cok cok aciklayici yazmissin cok tskler foto paylasirmisin yada mail atsan icim o kadar rahatlarki

Ya çok açıklamışsın teşekkür ederiz :) bende medipolü düşünmeye başladım bugün

Benim de yüzüme göre biraz büyük ve ucu biraz eğik bir burnum var. Yıllardır ameliyat olmaya asla cesaret edemedim. Ama burnumun görüntüsünden de hep rahatsız oluyordum. İnternette dolaşırken serkan yıldırım'ın web sayfasını gördüm. bir makalesinde ameliyatsız burun estetiğinden bahsediyordu. tabi ki çok ilgimi çekti ameliyat olmadan burun estetiği olabilmek. makaleyi okudum, arayıp randevu aldım kliniklerinden. Kliniğe varana kadar bir hafta boyunca bu randevuyu düşündükçe kalbim çarpıyordu.Serkan Yıldırım'ın muayenehanesine geldiğimde beni gerçekten şaşılacak şekilde güler yüzle karşılayan Ayşegül Hanım'la bir on dakika sohbet ettik ve tüm heyecanım yok oldu. Serkan Bey beni bilgilendirdikten sonra işleme başladı. Sadece 10 dakika sürdü. Hiç bir şey hissetmedim. 10 dakika sonra burun ucum kalkık bir profile sahip olmuştu. burun sırtındaki hafif eğrilik de düzelmişti. tamam burnum hala büyük ama en azından aşağı doğru eğik ve sırtında tümsek olan bir burun değil. Ameliyat olmadan da istediğim sonuca ulaştım. Hatta o günün akşamında eşimle Kadıköy'de Bahane Lunch'da bir partiye gittik. Kimse burnumda bir değişiklik olduğunu anlamadı ama benim özgüvenimde ciddi bir değişiklik vardı.
Sonrasında çene dolgusu ve dudak dolgusu da yaptırdım Serkan Yıldırım'a çok memnun kaldım, bu kış ışık dolgusu yaptırmayı da düşünüyorum.
Dolgu yöntemiyle yapılan işlemleri ve Doç.Dr. Serkan Yıldırım'ı herkese tavsiye ediyorum.

Bende çok memenum. Dogal bi burnum var hafif kalkik ve minnak tavsiye ederim. Muaynelerinde cok ilgileniyor.eli cok hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…