fotomu atamadim . Baska nasil yardimci olabilirim bilemiyorum. Ozelden yazabilirseniz belki daha iyi olur.ben cok aktif degilim sitedeBe
nimde ilgilendigim doktorlardan fotograf ekleyebilirsin birde ne kadar ucret odedin
siz ne kadar ucret odedinizfotomu atamadim . Baska nasil yardimci olabilirim bilemiyorum. Ozelden yazabilirseniz belki daha iyi olur.ben cok aktif degilim sitede
Tabi ki bilgi veririm seve seve . Ahmet bey karar verene kadar görüşmeye gittiğim 4. doktordu. Biliyorum yani nasıl zorlandığınızı o yüzden elimden geldiğince anlatırım. Ayrıca kadınlar kulübü bana çok şey kattı, çok faydalandım benimde bir katkım olsun
Şimdi baştan başlarsak fiyatı medipol hastanesinin muhasebesi veriyor. Deviasyonla beraber burun estetiğine 5 bin lira dediler. Muhasebeyle konuşup mutlaka indirim isteyin.
Ameliyata gelirsek ameliyat yaklaşık 2.5 saat sürdü. Burnumda deviasyon ve burun etimde şişme vardı. Estetikle beraber hepsi düzeltildi. Ameliyattan 5 saat sonra Dr. Ahmet bey ikinci kontrolümü yaptı. İstersem eve gidebileceğimi istersem bir gece hastanede kalabileceğimi söyledi. Ben hastane yatmayı tercih ettim, ne olur ne olmaz . Ameliyattan sonra arada ağrılarım oldu ama ağrı kesiciyle geçti. Burnumun içine silikon tampon konuldu, 3 gün sonra çıkarıldı. Bu burun tamponu çıkarılması sahnesi pek bir korkutmuştu beni. Çıkartılması 10-15 saniye sürdü, hiç gerek yokmuş paniğe. İlk 2 gün göz çevremde ve yüzümde biraz şişlik oldu. Şişlikler bir haftada geçti. Morluk sorunu pek yaşamadım ben. Birinci hafta sonunda alçım çıkarıldı. Burası filmin heyecanlı kısmıydı. Alçım çıktığında bir burnun bir yüzü ne kadar değiştirebildiğini anladım. Burnum şiş görünüyordu ama şiş hali bile çok güzeldi, doğrusunu söylemek gerekirse bu kadarını beklemiyordum. Alçım çıktıktan sonra 1 hafta burnum bantlı kaldı 2. haftanın sonunda bantlarda çıkmış oldu. Ahmet bey ameliyattan sonra bir kaç hafta burnumun içinde kabuklanma ve zaman zaman tıkanıklık olacağını söylemişti. Aynen dediği gibi oldu. Ameliyat olalı neredeyse 2.ay doldu. Burun şekline o kadar odaklanmışımki burundan rahat nefes almanın ne büyük konfor olduğunu şimdi farkediyorum.
Ahmet beyin yaptığı burunlar çok farklı, çok doğal. Zaten bir sürü hastasını gördüm gide gele. Birçoğu revizyon için geliyor. İnternet sayfasının adı bile revizyonrinoplasti. Düşününce rinoplasti revizyonu yapmak için zaten rinoplastide çok iyi olmak lazım.
Arkadaşlar benden bu kadar değerlendirip kararlarınızı kendiniz verin. İçiniz rahat edene kadar sorun soruşturun. Ben içim rahat edene kadar sordum inceledim. İyi şanslar
Merhaba sanırım geç kaldım size cvp vermeye ama en azından belki arayışta olanlar için bir ışık olur.Benim 15 yıldır burun etlerim vardı. Son zamanlarda uyku problemleri yapmaya başladı.Geceleri nefessiz kalıyordum ve ağız kuruluğu resmen çöl gibiydi .Su içme isteği birde cabasımalum dr korkusu, ameliyat korkusu 15 yıldır geçiştirip duruyordum. Bir gün otobüsle işten eve giderken otobüste uyuyakalmışım ve nefessiz kalıp uyandım. Neyse dedim geri uyudum, tekrar nefessiz kalıp uyandım yanımda oturan adam benden korktu sanırım bir göz göze geldik vs . Neden bu işkenceyi çekiyorum ki dedim . bir hafta içinde Dr Ahmet İslam a randevu aldım. Daha öncesinde bir çok kbb ciye gittim onlarda estetikçiye yönlendirdi. Emin olamadım etlerden dolayı deviasyonda vardı tabi. Estetik drlarıyla iletişime geçtim ama Ahmet hoca daha ilgiliydi hemde kbb ci, hem estetikte yapıyordu . Her kbb dr u estetik yapamadığından estetik dr na yönlendiriyordu işin aslı .Neyseki iyi bir karar verip ameliyatımı oldum .Ameliyatı olduktan sonra acı,ağrı vs hiç ama hiç olmadı. Bunca yıl boşa ameliyat korkum olmuş. Herkes çok zor geçen bir ameliyat gibi yazmış ama arkadaşlar cidden öyle değilmiş. Ahmet hocamın ellerine sağlık. ameliyattan çıktım bütün iş arkadaşlarım yanıma ziyarete geldiğinde şişlik bile yoktu bu kız herhalde ameliyat olmamış falan dediklerini hatırlıyorum. Fakat 2. gün biraz şişlik oldu o da bir gün içinde geçti. Morluk hiç yoktu hafif pembelik oldu . 15 gün sargılı kaldım. Bu zaman diliminde burnumu da çok merak ettim. Tabi bu sefer internetten gene araştırma vs yapıyorum acaba nasıl olacak, kimin burnu gibi olacak vs. Tampon yorumları gözüme ilişti bu sefer ameliyatı atlatmışız tampon korkusu aldı pfff. acayip korkmaya başlamıştım. Herkes çok zor vs yazmış. benim dr um o zorluğu yaşatmadı bende çok ufacık bir acı oldu estetikte olduğum için burun deliklerimde küçüldü bu ufak acı burun deliklerinin ufak olmasındandır büyük ihtimalle. sonra dikiş alımı hiç hissetmiyorsunuz sanki cımbızla kıl çeker gibiydi. Ahmet hoca kendisine bu işlemleri yapıyor olsa,ancak bu kadar dikkatli olurdu Yada çocuğunun tamponlarını dikişini alıyormuş gibi dikkatliydi diyebilirim .Benim burnum ben burdayım diyen bir burun değilde doğal bir burun oldu birazda kalkık yaptı tabi. Denk gelir mi bilmem ama Ahmet hocaya burdan tekrar teşekkür ediyorum . Soru sormak isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Burun estetiğim için bende doktor Ahmet İslamı düşünüyorum.Sizin burnunuz ne zaman şekle girdi şişlik bakımdan?Ameliyat öncesi burun çizimi yapıldımı yani burnunuz tasarlandımı?
Evet, ameliyat oncesi son gorusmemde Ahmet bey 6 yada 7 acidan fotograflarimi cekip bilgisayara aktardi sonra bir programla burun ve yuz analizimi yapti:). Once burnumun nerelerini begenmedigimi ve nasil bir burun istedigimi sordu. Bilgisayarla fotografim uzerinde istedigim burnun seklini cizdi. Sonra kendi onerilerini soyleyip 2. bir cizim daha yapti. Ahmet beyin onerdigi cizimi daha naturel ve yuzume daha uygun buldum. Ikinci cizim uzerinde karara vardik. Dolayisiyla iki ayri analiz ve cizim yapildi. Sislik kismini daha oncede yazmistim. Ameliyattan sonra 1-2 gun yuzumde ve goz cevremde biraz sislik oldu ama 1 hafta icinde tamamen gecti. Burnumun sisligiyse bantlarla beraber epeyce azaldi. Ameliyat olali 2 ay oldu. Bana gore burnumda sislik falan kalmadi:)Ahmet bey burnumun dahada oturacagini, uç kisminda hala az miktarda sislik oldugunu, tam seklini almasinin 6 ay ile 1 yil arasinda bir zaman aldigini soyledi.
Açıklaman için çok teşekkür ederim bir soru daha sorsamşuan burnun çizimdeki gibimi?
Ben tasarlatmadim ama tasarliyor ben yapilmasini istedigim burnun fotosunu gösterdim. Ahmet hoca doğal burundan yana gösterdigim fotolari yapay buldu. Bakinca estetik oldugu pek anlasilmayan yuzune oturan bi burun yapti sislik 2 gun cok yogun olabiliyor buz koymak gerekiyor sonra 3-4. Gun buyuk kismi sisligin gidiyor 3-6 ayda geri kalan kisim gidiyor. 1 yila kadar ufak odemler kaliyor benim 8 ay oldu ufak ödemler var o da cok onemli degil.nerdeyse ödem kalmadi diyebilirim.Burun estetiğim için bende doktor Ahmet islamı düşünüyorum.Sizin burnunuz ne zaman şekle girdi şişlik bakımdan?Ameliyat öncesi burun çizimi yapıldımı yani burnunuz tasarlandımı?
Ne zaman ameliyatınız bende görüştüm Ahmet beyle 1 hafta sonra ameliyat çok korkuyorum4 bin ödiycem
Ne zaman ameliyatınız bende görüştüm Ahmet beyle 1 hafta sonra ameliyat çok korkuyorum
Cok tsk ederım evet bende bu hafta sonu istedim Ankara'ya gidiyormus sabırsızlanıyorum bi an önce olsun bitsin istiyorum siz olmadan inşallah size guzel seyler yazabilirim umarım Ahmet bey doğru bir tercihdirAyy ne güzel sen haftaya kurtuluyorsun yani, bende hiç korku yokda çok heyecanlıyım bir an önce olsun bitsin istiyorum artık.Normalde bugün için ameliyat olmak istedim ama Ahmet bey haftasonu bir kongredeymiş.Gelecek haftada bizde personel eksiği olacak ameliyat dersem beni vururlar heraldearalık sonunu bulur görünüyor,keşke bende haftaya olabilsem şimdiden fıstık gibi bir burun diliyorum sana, ameliyatın çok güzel geçer inşallah
Cok tsk ederım evet bende bu hafta sonu istedim Ankara'ya gidiyormus sabırsızlanıyorum bi an önce olsun bitsin istiyorum siz olmadan inşallah size guzel seyler yazabilirim umarım Ahmet bey doğru bir tercihdir
Tabiyki paylaşırım cok az kaldı zaten, alçı kısmıolmasa keşke ameliyattan sonra görebilsek şimdi den o kısmını düşünüyorumaklım fikrim burnum olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?