Burnumu yaptırmak istiyorum hala karar veremedim

Burun estetiğim için bende doktor Ahmet İslamı düşünüyorum.Sizin burnunuz ne zaman şekle girdi şişlik bakımdan?Ameliyat öncesi burun çizimi yapıldımı yani burnunuz tasarlandımı?

Burun estetiğim için bende doktor Ahmet islamı düşünüyorum.Sizin burnunuz ne zaman şekle girdi şişlik bakımdan?Ameliyat öncesi burun çizimi yapıldımı yani burnunuz tasarlandımı?

Burun estetiğim için bende doktor Ahmet İslamı düşünüyorum.Sizin burnunuz ne zaman şekle girdi şişlik bakımdan?Ameliyat öncesi burun çizimi yapıldımı yani burnunuz tasarlandımı?

Evet, ameliyat oncesi son gorusmemde Ahmet bey 6 yada 7 acidan fotograflarimi cekip bilgisayara aktardi sonra bir programla burun ve yuz analizimi yapti:). Once burnumun nerelerini begenmedigimi ve nasil bir burun istedigimi sordu. Bilgisayarla fotografim uzerinde istedigim burnun seklini cizdi. Sonra kendi onerilerini soyleyip 2. bir cizim daha yapti. Ahmet beyin onerdigi cizimi daha naturel ve yuzume daha uygun buldum. Ikinci cizim uzerinde karara vardik. Dolayisiyla iki ayri analiz ve cizim yapildi. Sislik kismini daha oncede yazmistim. Ameliyattan sonra 1-2 gun yuzumde ve goz cevremde biraz sislik oldu ama 1 hafta icinde tamamen gecti. Burnumun sisligiyse bantlarla beraber epeyce azaldi. Ameliyat olali 2 ay oldu. Bana gore burnumda sislik falan kalmadi:)Ahmet bey burnumun dahada oturacagini, uç kisminda hala az miktarda sislik oldugunu, tam seklini almasinin 6 ay ile 1 yil arasinda bir zaman aldigini soyledi.

Açıklaman için çok teşekkür ederim bir soru daha sorsamşuan burnun çizimdeki gibimi?

Burun estetiğim için bende doktor Ahmet islamı düşünüyorum.Sizin burnunuz ne zaman şekle girdi şişlik bakımdan?Ameliyat öncesi burun çizimi yapıldımı yani burnunuz tasarlandımı?
Ben tasarlatmadim ama tasarliyor ben yapilmasini istedigim burnun fotosunu gösterdim. Ahmet hoca doğal burundan yana gösterdigim fotolari yapay buldu. Bakinca estetik oldugu pek anlasilmayan yuzune oturan bi burun yapti sislik 2 gun cok yogun olabiliyor buz koymak gerekiyor sonra 3-4. Gun buyuk kismi sisligin gidiyor 3-6 ayda geri kalan kisim gidiyor. 1 yila kadar ufak odemler kaliyor benim 8 ay oldu ufak ödemler var o da cok onemli degil.nerdeyse ödem kalmadi diyebilirim.

Yardım ettiğin için çok teşekkürler. Dr Ahmet bey abimin arkadaşının eşini ameliyat etmiş:)onlar Almanyada yaşıyor resimlerinde görüp çok beğendim ama kız Türkçe bilmiyor bir haftadır kulaktan kulağa tercüme derken canım çıktıyinede çok bilgi alamadım.Birebir sizden öğrenmek çok iyi oldu teşekkür ederim

Kızlar muayesine gittim bugün çok memnun kaldım söylediğiniz gibi ne kadar ilgileniyor öyle. Artık benimde doktorum dr Ahmet islam

Ne zaman ameliyatınız bende görüştüm Ahmet beyle 1 hafta sonra ameliyat çok korkuyorum

Ayy ne güzel sen haftaya kurtuluyorsun yani, bende hiç korku yokda çok heyecanlıyım bir an önce olsun bitsin istiyorum artık.Normalde bugün için ameliyat olmak istedim ama Ahmet bey haftasonu bir kongredeymiş.Gelecek haftada bizde personel eksiği olacak ameliyat dersem beni vururlar heraldearalık sonunu bulur görünüyor,keşke bende haftaya olabilsemşimdiden fıstık gibi bir burun diliyorum sana, ameliyatın çok güzel geçer inşallah

Cok tsk ederım evet bende bu hafta sonu istedim Ankara'ya gidiyormus sabırsızlanıyorum bi an önce olsun bitsin istiyorum siz olmadan inşallah size guzel seyler yazabilirim umarım Ahmet bey doğru bir tercihdir

Cok tsk ederım evet bende bu hafta sonu istedim Ankara'ya gidiyormus sabırsızlanıyorum bi an önce olsun bitsin istiyorum siz olmadan inşallah size guzel seyler yazabilirim umarım Ahmet bey doğru bir tercihdir

İnşallah, doğru karar verdiğimi düşünüyorum sendende güzel şeyler duymayı bekliyorum.Lütfen paylaşmayı ihmal etme

Tabiyki paylaşırım cok az kaldı zaten, alçı kısmıolmasa keşke ameliyattan sonra görebilsek şimdi den o kısmını düşünüyorum aklım fikrim burnum olduuu

Sevgili arkadaşlar,
İzmir'de bir estetik cerrah arayan varsa, kesinlikle Prof. Dr. Ahmet SEYHAN'ı tavsiye ederim. Burun estetiği ameliyatlarında çok tecrübeli ve başarılı. mutlaka muayene olup görüşmenizi öneririm. zaten görüşünce hemen kararınızı vereceksiniz. İletişim için www.estetik.org sitesinden telefonlarına ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…