- 25 Ağustos 2014
- 292
- 253
- 73
Dr Ahmet İslam'a ameliyat olanlardan cildi kalın olan varmı lütfen bilgi verirmi ?
Arkadaşlar herkese merhaba. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Uzun zamandır üye olmayı düşünüyordum ama bir türlü fırsat olmamıştı. Bu aralar çok fena burnuma takmış durumdayım. O yüzden doktor arayışı içerisindeyim. Biraz araştırma yaptım. Estetik yapan bir KBBciye ameliyat olmak daha sağlıklı geldi. Bugün bir arkadaşımın önerisi ile Doç. Dr. Ahmet İslam'a gittim. İlgili bir doktor, ne olup olamayacağını detaylıca anlattı. Aranızdan Ahmet beye giden ya da ameliyat olan var mı? Sonuçlarınızdan memnun musunuz? Bu ay içinde ameliyat olmayı düşünüyorum. Cevap verirseniz sevinirim.
Görüştüm ameliyat günümü bile aldım :)))) yardımınız için çok teşekkür ederim.Bende Ahmet beye ameliyat oldum ama normal bir cildim var, bilgim olsa seve seve yardim ederdim. Ameliyattan once arastirma yaparken kalin cildin dezavantaj oldugunu okumustum ama ne olcude bir dezavantajı var bilmiyorum. Bence dogrudan Ahmet beyle gorusup ozellikle kalin ciltli hastalarinin fotograflarini gormek istedigini soyle yada onlardan birileriyle gorusme imkani varmi onu sor
Görüştüm ameliyat günümü bile aldım :)))) yardımınız için çok teşekkür ederim.
Merhaba hande, eski yeni fotoğraflarını paylaşabilir misin bizimle? bir de fiyat aralığı nedir acaba ?Merhabalar. Evet dediginiz gibi kesinlikle kbb uzmanina ameliyat olmak her zaman daha sagliklidir. Bende yaklasik 5 ay once Dr. Bekir sivri'ye estetik oldum . Kendiside ayni zamanda kbb ci ve mukemmel bir doktor. Ben cok mutluyum. Eski resimlerimi paylasabilirim hem fikir olmus olur sizede.
Selamlar öncesi sonrası fotoğraflarını paylaşabilir misin?Megi21 sanırım her kbb güzel yapamıyo şekli ben doc. Dr Ahmet islamdan memmun kaldım. Kbbci olarak minnak ve kalkık bir burun yaptı.
Selamlar, Acaba burun öncesi sonrası fotoğrafları var mıdır paylaşabilir misin benimle?Belirtilen kisiyi tanimiyorum ama ben de burun estetiği + kemik eğriliği ameliyatı oldum. Doktorumdan memnunum.
Burda paylastim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yrd-doc-dr-ayse-sezim-sisman.814705/
Selam kızlar, doktor araştırma sürecinde Dr Muhammet Dilber, Ferhat Oğuz ve Muhammet Pamukçu ile görüştüm. 10 Nisanda Barış Çakır ile randevum var ama şu ana kadar içime sinen tek doktor Muhammet Pamukçu oldu. Çok samimi ve dürüst yaklaştı konuya, söyledikleri çok makul geldi.
Kesinlikle KBB doktoruna ameliyat olma niyetindeyim ama bir de Barış Bey ile görüşeyim diyorum arkadaşım ona ameliyat oldu çok memnun kaldı bakalım. Süreç zor ve heyecanlı :)
Fotoğraf isteyen herkese özelden tek tek cevap vermeye zaman olmuyorburnum burada kızlar buyrun bakın umarım bir fikir verir sizlere doktorum Ahmet İslam
Merhaba;Fotoğraf isteyen herkese özelden tek tek cevap vermeye zaman olmuyorburnum burada kızlar buyrun bakın umarım bir fikir verir sizlere doktorum Ahmet İslam
Merhaba;
Ahmet bey muayene ücreti alıyormu acaba ve size ne kadar fiyat vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?