Burnumu yaptırmak istiyorum hala karar veremedim

mevsımın bır onemı yok ... ben muayeneye gıttım bı ay sonra ameliyat olmayı dusundugumude soyledım doktora ... bı ıkı gun ıcınde tampon bı hafta ıcınde alcı ıkıncı hafta sonunda sargılar cıkıyormus dıkıslerın alınma suresı zaten sabıt .... anneler hep boyle :) benım annemde cok telas yapıyo sen kafana mevsımı takma hıc cnmm
Merhaba bence de mevsıme takılma yaz - kıs hep aynı

kızlar özel mesajda fotoğraf gönderdim foto isteyen hepinize şimdiden hepinize bol şans :KK36:

Nesran Merhaba

Bende 3 Şubatta ameliyat oldum, ilk gün ve ikinci günüm çok zor geçti, üçüncü gün nispeten daha iyiydim, bugün dördüncü günüm ve burnumdaki tamponar çıkarıldı. Tamponlar ilk çıkartıldığında nefes alabildim fakat hemen sonrasında tamamen burnum tıkandı ve halada tıkalı. Benim ameliyatımda konka küçültme( nefes almada zorluk hissediyordum) + burun kemiğinin düzeltilmesi + estetik olmak üzere 3 işlem yapıldı. Seninde nefes alma şikayetin var mıydı yoksa sadece estetik amaçlı bir ameliyat mıydı. Şayet ameliyat öncesi nefes alma zorluğun varsa, ameliyattan sonra nekadar zaman içerisinde rahat nefes almaya başlayabildin, bilgi verebilirsen çok sevinirim. Tamponlarım çıkarılmasına rağmen burnumdan hiç nefes alamıyorum, bu yüzden çok moralim bozuk:((((

Ankarayı bilmiuorum ama ben izmirden bülent koçu duydum geldim çokda güzrl ve foğal oldu uzak diye hiç takıntı yapma inan birkaçgüne topluyosun bence istanbula git

yahu lütfen şu burunlarınızı ucuz paralara, deneyimsiz doktorlara yaptırmayın. hayatında bir kere yaptıracağın ve ömür boyu taşıyacağın, göz önünde bir organ sonuçta. biraz paraya kıyın yoksa biriktirin. ve emin olun estetiksiz size çirkin görünen o eski burnunuz, mandalla sıkılmış, domuz gibi kalkık, platini 100 metreden belli olan iğrenç estetikli burunlardan daha güzel

Engi cok gecmis olsun, Ozelden sormuşsun bana buraya yazayim herkese faydasi olsun.Telas etme gececek, ben deviasyon + rinoplasti yaptirmistim. 2-3 hafta icinde nefesim tamamen duzelmisti. Ilk tampon alininca insan acayip bir nefes aliyor sonra tikanmalar oluyor. Kabuk odem vs azaldikca her gecen gun daha iyi nefes almaya basliyorsun, 15 gun falan sonra cok rahat nefes aliyordum hersey tamamen duzelmisti. Hic telaslanma geciyor yani

Arkadaslar merhaba.. benimde burun estetgi uzun zamandir dusundugum birseydi. Ben sadece ozan baligin asistani ile gorustum. Netteki fotograflarini gordm ve cok basarili buldm acikcasi. Gamze hanm ile gorustugumde biz alci kullanmiuoruz dedi ve tamppnuda bir hafta kaliyor yuzde yirmilik bir nefes alma orani var dedi.. fakat kk den ozan baliga ameliyat olms biriyle konustym. Tamponla hic nefes alamadiguni ve alci yaptiklarinida soyledi.. sanrm ben gamza hanima bir hafta on gun de ise donmem gerek dedogim icin oyle dedi bilemiyorm. ben ameliyat korkusu vs hepsini gectm tek skntim tamponla nefes alamamak evde deneme yapiuorm ama bogulucakmsm gb oluyor ve neefsm yetmiyor. o surec beni zorluyor ama sonucun iyi olcgna eminim. Cunku cok istedgm birsey. Birde sinuzitm varms tambilmorm ama var sanrm hala bunada br cozum olurlarmi?

Arkadaslar merhaba.. benimde burun estetgi uzun zamandir dusundugum birseydi. Ben sadece ozan baligin asistani ile gorustum. Netteki fotograflarini gordm ve cok basarili buldm acikcasi. Gamze hanm ile gorustugumde biz alci kullanmiuoruz dedi ve tamppnuda bir hafta kaliyor yuzde yirmilik bir nefes alma orani var dedi.. fakat kk den ozan baliga ameliyat olms biriyle konustym. Tamponla hic nefes alamadiguni ve alci yaptiklarinida soyledi.. sanrm ben gamza hanima bir hafta on gun de ise donmem gerek dedogim icin oyle dedi bilemiyorm. ben ameliyat korkusu vs hepsini gectm tek skntim tamponla nefes alamamak evde deneme yapiuorm ama bogulucakmsm gb oluyor ve neefsm yetmiyor. o surec beni zorluyor ama sonucun iyi olcgna eminim. Cunku cok istedgm birsey. Birde sinuzitm varms tambilmorm ama var sanrm hala bunada br cozum olurlarmi?

Selam. Oncelikle tamponlarla cok tabiki nefes alinmiyor bi sure agizdan nefes almak zorunda kaliyorsun ama bu sadece 5 6 gunluk bir surec tamponlar ciktiktan sonra normal yasantina devam edebilirsin. Bende 3 hafta once op.dr. Bekir Sivri'ye ameliyat oldum cok memnunum morarma sorunu yasamadim ve cok basarili bir doktor tavsiye ederim. Ayrintili bilgi istersen msj atabilirsin

yahu lütfen şu burunlarınızı ucuz paralara, deneyimsiz doktorlara yaptırmayın. hayatında bir kere yaptıracağın ve ömür boyu taşıyacağın, göz önünde bir organ sonuçta. biraz paraya kıyın yoksa biriktirin. ve emin olun estetiksiz size çirkin görünen o eski burnunuz, mandalla sıkılmış, domuz gibi kalkık, platini 100 metreden belli olan iğrenç estetikli burunlardan daha güzel[/QU

Aynen katılıyorum...

Selam Engi
Önce geçmiş olsun inşallah alçılar bantlar çıkınca sende rahatlarsın.Estetik amaçlı ameliyat oldum ben- tampon çıktıktan sonrada tıkanıklık hissettim ama öyle uzun sürmedi.Sanırım tampon sonrası onuncu gün gibi hiç sorun hissetmiyordum hatta erkenden işe başlamam gerekti bantlı mantlı gezdim ortalıkta. Nasıl desem1 ay oldu gerektiği kadar izin yapamadım o burun suları gibi şeyleri düzenli kullanamadım ama çok şükür ki bir kolaylık geldi sanki çok kolay geçti zaman.İnşallah sanada kolay gelir sonucun güzel olur.

olmayin bu ameliyati azicik akli olsn varsa olmaz bu ameliyati olup mutlu olan cok az insan var onlar da burunlari asiri kotu olan insanlar ben simdi bi sabah kalksam da o tiksindigim burnumla uyansam keske diyorum :( o sirtiniz inio yandan guzel goruncez die o sirt cok alininca onden burun yuzunuze yapisio burnunuzun dengesi bozuluo yuzunuzle uyumu bozuluo kastan gelen gozlerinize ifade veren hattiniz bozuluyor ifadeniz bozuluo

dogal burnun kusurlariyla insan eliyle yapilmis ameliyatli burnun kusurlari ayni degil yemin ederim en cirkin dogal burun milimetrik hatalar yapulan ameliyatli burundan daha duzenli dengeli sakin sakin kalkismayin illaki gerekiyorsa cok asiri tecrubeli birine yaptirmaniz lazim burun cok zor bir is

Selam. Oncelikle tamponlarla cok tabiki nefes alinmiyor bi sure agizdan nefes almak zorunda kaliyorsun ama bu sadece 5 6 gunluk bir surec tamponlar ciktiktan sonra normal yasantina devam edebilirsin. Bende 3 hafta once op.dr. Bekir Sivri'ye ameliyat oldum cok memnunum morarma sorunu yasamadim ve cok basarili bir doktor tavsiye ederim. Ayrintili bilgi istersen msj atabilirsin

Fotograflarini gormem mumkunmu acaba?bekir sivri ilk defa duyuyorum. Fakat o tampon sureci beni huzursz ediyor bir iki gn deilko.. birde kaca pldun ameliyati?

Back
X