Burnumu yaptırmak istiyorum hala karar veremedim

Fotograflarini gormem mumkunmu acaba?bekir sivri ilk defa duyuyorum. Fakat o tampon sureci beni huzursz ediyor bir iki gn deilko.. birde kaca pldun ameliyati?
Fotograflarini gormem mumkunmu acaba?bekir sivri ilk defa duyuyorum. Fakat o tampon sureci beni huzursz ediyor bir iki gn deilko.. birde kaca pldun ameliyati?

Elbette. Ozelden yolluyorum

Tamponlari gercekten sorun etmeyin zaten onlar 2.5 cm buyuklugunde ufak bi silikonmus cikarirken hic canim acimadi :) sadece agizdan nefes almak durumunda oluyoruz 4 5 gun

Çok geçmiş olsun, sonucun istediğin gibi olmasıda çok sevindirici.

Bende 3. Şubatta Ahmet İslam a ameliyat olacağım, asıl şikayetim burun etlerinin şişliği ve burun kemiğindeki eğrilik den dolayı nefes alamam aslında ama bu ameliyatla beraber burnumdaki kemerden de kurtulayım dedim. Fakat öyle aysun kayacının ki gibi hokka gibi minicik bir burun istemiyorum, bence çok yapay. Tam istediğim burun tipine ait gerçek bir örnek resimde buldum, fakat hala tedirginim acaba doktor yinede kafasındaki gibi bir şekil mi yapar yoksa istediğim şekli yapabilir mi diye. Birde tamponlar çıkana kadar hiç mi burundan nefes alamayacağım, tamponlar nekadar zaman sonra çıkıyor ve morluklar ve şişlikler nekadar süre sonra geçiyor? Dr. Ahmet beye ameliyat olan birinizden cevap alabilirsem çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Memnunmusunuz ? rica etsem bir fotoğrafınızı görebilirmiyim ?

Bende uzun sure doktor arastirdim 3 doktorla gorustum icime sinmedi hic biri,ahmet islam hocayla gorustukten sonra ayni gun karar verdim 15 gun sonra ameliyat tarihini aldim, cok guvenerek ameliyat oldum sonucta basarili cokkkk tskkkk ederim bana verdigi guven ve basarili gecen ameliyatim icin :) :)
rica etsem fotoğrafınızı görebilirmiyim yardımcı olurmusunuz lütfenn?

gönderdim şimdiden bol şanslar :KK68:
Bayıldım burnuna bir harika olmuş! Sağlıkla kullan nesran. Böyle güzel olacağını bilsem bir dakika bile beklemem hemen ameliyat olurum. Kalın deriliyim bundan dolayı korkuyorum ince derilisin sen değilmi ?

Arkadaşlar ben ilk defa mesaj yazıyorum ameliyat olmayı düşünüyorum aklımda Dr bekir Sivri vardı SenaSaraç'a sormak istiyorum Bekir bey ameliyatlarını iki hastanede yapıyor galiba ama ikisi de anadolu yakasında mı?Ben avrupa yakasında oturuyorum Ataşehir bana çok uzak ve arabamız yok yani toplu taşımayla riskli olur mu acaba?Randevu almak istiyorum ama yol konusunu çok kafaya taktım.Ameliyattan sonra kaç kere gidiliyor doktorun yerine?

Buradaki mesajları okuyunca Doç.Dr.Ahmet islam'da aklıma takıldı.Ameliyat olmaya karar vermem uzun sürmüştü ama doktor seçmek en zoruymuş araştırdıkça kafam daha da karışıyor.benim bütçem de 4000-5000 arasına yetiyor.O yüzden bu fiyatlarda ameliyat yapan doktorları araştırıyorum.Muhammet Dilber'i ben de beğendim yaptığı burunları ama fiyatı çok geliyor bana 8500 veremem yani:(

Bayıldım burnuna bir harika olmuş! Sağlıkla kullan nesran. Böyle güzel olacağını bilsem bir dakika bile beklemem hemen ameliyat olurum. Kalın deriliyim bundan dolayı korkuyorum ince derilisin sen değilmi ?

Çok teşekkür ederim seninki daha güzel olur inşallah:KK68: kalın değil cildim ama çok incede değil bu konuda bilemiyorum diğer kızlara sorabilirsin belki onlar yardımcı olabilir:KK5:

Buradaki mesajları okuyunca Doç.Dr.Ahmet islam'da aklıma takıldı.Ameliyat olmaya karar vermem uzun sürmüştü ama doktor seçmek en zoruymuş araştırdıkça kafam daha da karışıyor.benim bütçem de 4000-5000 arasına yetiyor.O yüzden bu fiyatlarda ameliyat yapan doktorları araştırıyorum.Muhammet Dilber'i ben de beğendim yaptığı burunları ama fiyatı çok geliyor bana 8500 veremem yani:KK43:

Ahmet beyin kendi yeri olsa fiyatların 8-10 binden aşağı olacağını sanmıyorum özel hastane olmasından fiyat öyle benceo_O

Ahmet beyin kendi yeri olsa fiyatların 8-10 binden aşağı olacağını sanmıyorum özel hastane olmasından fiyat öyle benceo_O
Doğrudur ben de bir görüşmek istiyorum belki de burundaki sorunlara göre de fiyat belirleniyordur.

Buradaki mesajları okuyunca Doç.Dr.Ahmet islam'da aklıma takıldı.Ameliyat olmaya karar vermem uzun sürmüştü ama doktor seçmek en zoruymuş araştırdıkça kafam daha da karışıyor.benim bütçem de 4000-5000 arasına yetiyor.O yüzden bu fiyatlarda ameliyat yapan doktorları araştırıyorum.Muhammet Dilber'i ben de beğendim yaptığı burunları ama fiyatı çok geliyor bana 8500 veremem yani:KK43:
Canim msj attim sana..

Back
X